• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

Haklısınız öyle de işte görüşsem ben daha huzursuz olacağım biliyorum. Zaten bu konular beni o kadar rahatsız ediyor ki şu an eşime söyledim aile terapistine gideceğiz. Eşimle aramız çok bozuluyor bunların yüzünden. Bir şeyler yapmazsak huzur da bulamayacağız bende de takıntı olacak bunlar iyice. Kendi akıl sağlığım ve ilişkimizin sağlığı için bunu yapacağız bakalım ne olacak.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah , inan hepimiz ayni durumdayız benim esim de kabul etti aile terapistini , barıştık şimdi olmaz diyor , ne işim var benim doktorda diyor :)) ben de konu sahibi gibi bir adim attim da hic ses seda yok Bakalim hayırlısı :)) aklıma takmaktan deli olacağım inan ,

hakkımızda hayırlısı olur inşallah , inan hepimiz ayni durumdayız benim esim de kabul etti aile terapistini , barıştık şimdi olmaz diyor , ne işim var benim doktorda diyor :)) ben de konu sahibi gibi bir adim attim da hic ses seda yok Bakalim hayırlısı :)) aklıma takmaktan deli olacağım inan ,
Amin inşallah hayırlısı olur hakkımızda:dua: Valla çok zor işimiz ya inşallah her şey düzelir hepimiz için:dua:

Direk eşinizle gidin elini öpün. Ne mesaj ne arama yapmayın hep bekler. Ara ara gidince konuşucak kadar yüz göz olun yeter. Bizim hanımefendide sorsan melek. Ben eşimi zorluyorum küs kalmasın diye. Direk gidiyoruz o daha mantıklı. Ne o öyle ergenler gibi mesaj atmak. Misafir gibi git, misafir gibi gel. Bende eşim için katlanıyorum. Yoksa o deliye katlanılmaz. Eşim kendi görüşmek istemediği halde ben zorlarım :) üzülmesin yanlız hissetmesin diye.

Ben mesaj bile atmam. 1buçuk yıldır görüşmüyorum. Hiç rahat vermediler kendi halimize bırakmadılar. Sürekli gidip benim akrabalarıma yalan yanlış beni ailemi şikayet ettiler ediyorlar. Böyle yaparak hiç görüşmememi garantilemeye çalışıyorlar karı koca. Akıllı uslu otursalardı yerinde belki eşimin hatrı için görüşürdüm ama rahat durmadıkları için iyice nefret ettirdiler. Bir de aramızda kilometreler var düşünün. Böyle durumlarda erkek çok arada kalıyor ama biraz da ailesi düşünsün oğlunun huzurunu diye düşünüyorum. Sen bir adım atmışsın bundan sonra bekle o adım atsın bence.

merhaba,siz uzak olduğunuz halde böyleler...biz yanyana apartmanlardayız düşünün. zaten oğlunun huzurunu düşünen böyle yapmaz ki bunların amacı farklı artık iyice emin oldum ben.

ben mesajımda el öpmeye gelmek istediğimi de yazmıştım bir kelime gel yazmak bu kadar zor olmamalı değil mi. demek ki istemiyor yani. herkese farklı konuşuyor ama. benim de aynı tüm ailemle kanka olup beni şikayet ettiler, annem ayağına gidip konuşmuş nedir derdiniz naptı kızım size bu kadar...ağzına geleni saymış.

bunların derdi ya bizim istediğimiz gibi ol ya da ayrıl...hele ki çocuğun yoksa zaten hiç umurları değil.

Direk eşinizle gidin elini öpün. Ne mesaj ne arama yapmayın hep bekler. Ara ara gidince konuşucak kadar yüz göz olun yeter. Bizim hanımefendide sorsan melek. Ben eşimi zorluyorum küs kalmasın diye. Direk gidiyoruz o daha mantıklı. Ne o öyle ergenler gibi mesaj atmak. Misafir gibi git, misafir gibi gel. Bende eşim için katlanıyorum. Yoksa o deliye katlanılmaz. Eşim kendi görüşmek istemediği halde ben zorlarım :) üzülmesin yanlız hissetmesin diye.

ah ah eşim gidelim dese zaten hiç uzatmıcam. inat etti gitmiyor sen git siz halledin. e kadın benle muhatap olmuyor diyorum nasıl gidecem hangi yüzle? benimde gururum var sonuçta tek başına kim gider böyle bir durumda?

canım terapistin söylediklerini uygulamazsa isteksizse zaten gitmesinin de anlamı yok inan.terapist bile anlıyor istekli olup olmadığını ona göre davranıyor.

ah ah eşim gidelim dese zaten hiç uzatmıcam. inat etti gitmiyor sen git siz halledin. e kadın benle muhatap olmuyor diyorum nasıl gidecem hangi yüzle? benimde gururum var sonuçta tek başına kim gider böyle bir durumda?
Senle gitmessem gitmem de. Neden zorluyorsun boşver. Hem barış istiyor hem kaprismi yapıyor. Benim annem değilki benim sorunumda yok. Senin hatrın için barışıcam de. Erkekler çok umursamıyor annesiyle küs kalmayı. Çok zorlamayım istemiyorsa. ;) ben barıştırdım senelrrce hep kendime sıkıntı. Artık karışmıyorum. ben eşime bir sefer zorla hediye gönderttim. Bu kek buketleri varya. İstersen ondan bir not yazdır gönder dicem ama özel günde değilki.

Senle gitmessem gitmem de. Neden zorluyorsun boşver. Hem barış istiyor hem kaprismi yapıyor. Benim annem değilki benim sorunumda yok. Senin hatrın için barışıcam de. Erkekler çok umursamıyor annesiyle küs kalmayı. Çok zorlamayım istemiyorsa. :KK66: ben barıştırdım senelrrce hep kendime sıkıntı. Artık karışmıyorum. ben eşime bir sefer zorla hediye gönderttim. Bu kek buketleri varya. İstersen ondan bir not yazdır gönder dicem ama özel günde değilki.

bende zaten baştan beri beraber gidelim diyorum. eşim siz kendi aranızda halledin kafasında. neyi paylaşamıyorsunuz diyor anlamıyor...

eşim maalesef çok umursuyor aile ilişkileri hep mükemmel olsun istiyor o yüzden uğraşıyorum. kv-kp sürekli ilgi bekleyen tipler. biraz arayamazsan hemen küser ilgi bekler telefonlarını açmaz şudur budur.

kızlar bu konuda epey düşündüm ve sizden yine yardımcı olmanızı istiyorum. şimdi biz eşimle eşimin ailesi hakkında konuşurken genelde tartışıyoruz çünkü ben kendimi savunmaya geçiyorum. bu sefer de eşim ailesini eleştiriyorum diye düşünüyor sanırım. ve bir adım atmıyor olay kavgaya dönüştüğü için.

şimdi benim yapmak istediğim eşimin ailesi hakkında konuşurken sakin kalabilmeyi başarabilmek, eşimin ailesini eleştirmeden kendimi anlatmayı başarabilmek ve eşimin de bu konuda desteğini alabilmek...

yardım lütfen :KK43: @turuncupijama özellikle sizden

arkadaşlar merhaba hala bir gelişme cevap vs yok. eşime sordum o bende görüşmedim bilmiyorum vs diyor. fakat görümcem de kendi kv si ile bozukmuş bunu söyledi.

acaba kv diğer dünürleri ile de bozuk olduğu için bana koz vermemek amacı ile adım atmıyor olabilir mi?

Back
X