Kv yine geliyor Muş !!!

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Merhaba arkadaşlar , kv ile aramız bozuk , ama evime geliyor Dr bahanesi ile , aklım almıyor ya , oğluna söylemiş Dr a geleceğim diye uçak bileti vs hazır , daha önce de aynısını yapmıştı ve açık açık söylemiştim evin hanımı benim diye , yüzüme bile bakmazkwn kendisi evime kalkıp gelmişti , şu ara bi kaç kere bazı sebepler den aradı , altından böyle bişey çıkacağını biliyordum , ben çalışıyorum evimde napacak tüm gün , öyle sinirliyim ki aklım almıyor ya , kendi yaşadığı yer de Büyükşehir ama Dr a buraya geliyormuş !!!! Kızlar nasıl sakinleşebilirim , o kadına aşırı kırgın ve kızgınken oğluna söyleyip evime gelmesine tahammül edemiyorum

Canım bende yaşadığım şeylerden dolayi almıyorum evime.geldi bi iki kere konuşmadım ona kalsa gelmeye devam edecekti sürekli kavga çıkardım eşime valla burda eşinin hatrina dayan diyenler bana da olmuştu ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. katlanilmiyo kimsenin hatırına.

Hatalısın ...
Böyle düşünmen eşinle aranı bile bozar .

Orası o kadının oğlunun evi. İstediği zaman gelir. Sen muhattap olmak zorundamısın hayır .
Tüm soğukluğunla dur.

Bunu sana kayınvalidesinden en olmadık kötülükler görmüş birisi söylüyor .

Ya şu sende kv olacaksın, 3 günlük dünya boşver diyenleri anlamıyorum artık. Yakın zamana kadar bende böyle düşünüyordum insanlık bende kalsın diyordum kv, kp, görümce ne yaparsa yapsın hafif tepki verip geçiyordum. Baktım başedemiyorum Araya daha fazla koydum mesafemi. Tavsiyeye gelince de mesafeli ol yeri gelince hiç konuşma bile. Eninde sonunda gelecekti.

Babam eşime çok eziyet etti zamanında.
Ama yine de geldiğinde eşim ona saygılı davranır huzursuzluk çıkarmaz
O yüzden eşim hep gözümde daha çok değerlenir.
benzerini bende yaşadım
benim teyzem eşimi istemedi vs bi sürü şeyler eşim ona yine de iyi davranır
gözümde değeri artar

konu sahibi benim evim evin hanımıyım diyip durmayın
eşinizin hatrına sabredip saygıyı bozmayın

ne sandınız sizle arası bozulunca oğlunun evine hiç gelmeyecek mi?

Nasıl yani hiç mi gelmeyecekti kadın belli ki oğlum seni göresim geldi bile deyip gelemiyor doktoru bahane ederek gelebiliyor.Bu bahaneyle ogluyla görüşecek hasret giderecek ne var bunda.Bende anneyim bu kadarını hoş göremiyorum.Anlasamıyosun diye oğlundan mı geçsin arkadasım aklını basına al bu tavrın hem yanlış hem de günah.

evime almiyorum cumlesi cok cirkin bi cumle kedi kopek mi bu evime almiyorum da ne.benimde esimin ailesiyle sorunlarim vardi ama hic bir zaman gelmesinler demedim.sonucta burasi sadece benim evim degil iyide olsa kotu de burasi ogullarinin evi.sizin anneniz esinizi sinirlendirse annen bize gelmesin dese ne hissedersiniz acaba??kendi ailenize gelince iyi esinize gelince gelmesinler evime almiyorum.hele bide boyle insanlarin esleride kabul ediyo annem gelmesin diyor oylelerine acayip sinir oluyorum.orta yolu bulacagina annesini istemiyor

Miş miş miş te muş muş muş.

Eşin senin anneni istemese ne tepki verirdin acaba merak ettim. Kesin annen çok iyi ama kayınvalide cadının teki. Zaten hep kaynanalar körü oluyor, hiç kendi annesine kötü, geçimsiz, anlaşamıyoruz diyen gelin görmedim.
Belki kadın gerçekten rahatsız ve oğlu doktora götürsün yanında olsun istiyor. Babaannem babamı taa Almanyadan getirtti beni fizik tedaviye götürüp getir diye :))

benım anlamadıgım bırsey var..kayınvalıdeyle yapılan tartısmalarda yada sorunlrda esınızın hıcmı sucu yok...eşiniz aradakı dengeyı kursaydı bu kadar ofkenlencenız olaylar yasnamazdı....eşinizi affetmıssız bellı tum suc kayınvalıdelere yıkılıoyr odaha kolay gelıyor...kımse kusura bakmasın...benımde yakınım var...kocası gecımsız..bırgın ona bu evden gıt dedi ...hatta kapının onune koyar he rtartısmada...kocayı affettı..sucu kaynanaya gorumceye kestı....onları eve koymuyor...ıyıde kapıya koyan onlar degilki....kocanla ıyıysen ne olurs aolsun anne baba ııcnde olsa kımse kapı onune koymaz...bır yıldır gelmiyorlar hala kedı kopek gibiler..degışen birşey yok...hanı suc kayınvalıdeydı.....esınız es olurs kımse evınıze mudahale edemez..

Eşimi de affedemiyorum annesini de , annesinin eşimi özleyeceği bi durum yok daha dün geldi eşim memleketinden , 20 günde bir gider iş için en geç Ayda bir , üzülüyorum bu şekilde gelmesine , uzak durmam da eşimin gözüne çok batıyor, bilmiyorum ben akrabalarıma gideceğim zaman yengelerimi ya da o evde bayan kimse onu ararım , aram çok kötüyse de illa gitmek istiyorsam sorunları çözerşm önce , hep evdeki bayanları ararım yani sizler nasıl yapıyorsunuz ? Oğlunun evi gelsin ama neden geldiğine aklım ermiyor , dediğim gibi eşim dün geldi memleketinden , gezmeye geliyor belli , Dr bahane , de benim de zoruma gidiyor , beni hiç sayması vs ,daha da ayrıntı yazamıyorum ama içim içimi yiyor hepsini anlatsam yol olur ...

Evin hanımı diye bir tabirmi var o ev senin olduğu kadar eşininde senin ailen gelebiliyorsa onun aileside gelebilir hem hastaymışta kadın

Misafir misafirliğini bilse sorun olmaz belki. Ev karıştırılmasın, gereksiz sinir bozucu muhabbet yapılmasın, laf sokulmasın, mukayese, bilmişlik yapılmasın okey. Böyle gelene her kapı açık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…