- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
- Konu Sahibi Prensescann
-
Haklisinda.. su evin hanimi benim lafina acaip kılım..
önce odanı kilitle onun kalacağı gün kadar git bir otelde kal.Merhaba arkadaşlar , kv ile aramız bozuk , ama evime geliyor Dr bahanesi ile , aklım almıyor ya , oğluna söylemiş Dr a geleceğim diye uçak bileti vs hazır , daha önce de aynısını yapmıştı ve açık açık söylemiştim evin hanımı benim diye , yüzüme bile bakmazkwn kendisi evime kalkıp gelmişti , şu ara bi kaç kere bazı sebepler den aradı , altından böyle bişey çıkacağını biliyordum , ben çalışıyorum evimde napacak tüm gün , öyle sinirliyim ki aklım almıyor ya , kendi yaşadığı yer de Büyükşehir ama Dr a buraya geliyormuş !!!! Kızlar nasıl sakinleşebilirim , o kadına aşırı kırgın ve kızgınken oğluna söyleyip evime gelmesine tahammül edemiyorum
Merhaba arkadaşlar , kv ile aramız bozuk , ama evime geliyor Dr bahanesi ile , aklım almıyor ya , oğluna söylemiş Dr a geleceğim diye uçak bileti vs hazır , daha önce de aynısını yapmıştı ve açık açık söylemiştim evin hanımı benim diye , yüzüme bile bakmazkwn kendisi evime kalkıp gelmişti , şu ara bi kaç kere bazı sebepler den aradı , altından böyle bişey çıkacağını biliyordum , ben çalışıyorum evimde napacak tüm gün , öyle sinirliyim ki aklım almıyor ya , kendi yaşadığı yer de Büyükşehir ama Dr a buraya geliyormuş !!!! Kızlar nasıl sakinleşebilirim , o kadına aşırı kırgın ve kızgınken oğluna söyleyip evime gelmesine tahammül edemiyorum
Merhaba arkadaşlar , kv ile aramız bozuk , ama evime geliyor Dr bahanesi ile , aklım almıyor ya , oğluna söylemiş Dr a geleceğim diye uçak bileti vs hazır , daha önce de aynısını yapmıştı ve açık açık söylemiştim evin hanımı benim diye , yüzüme bile bakmazkwn kendisi evime kalkıp gelmişti , şu ara bi kaç kere bazı sebepler den aradı , altından böyle bişey çıkacağını biliyordum , ben çalışıyorum evimde napacak tüm gün , öyle sinirliyim ki aklım almıyor ya , kendi yaşadığı yer de Büyükşehir ama Dr a buraya geliyormuş !!!! Kızlar nasıl sakinleşebilirim , o kadına aşırı kırgın ve kızgınken oğluna söyleyip evime gelmesine tahammül edemiyorum
Evin hanımı sensen eğer, eşinde o evin BEY'i...İlerde sende çocuğunun evine istenmediğinde, nasıl bir acı olduğunu anlarsın sanırım. Tamam belki kayınvalidenle anlaşamayabilirsin ama eşinin hiçmi hatırı yok...Zaten çalışıyormusun, kaç saat görcen kendisini. Tüm kötü yargıları, eskileri bir kenara atsan, yeni bir başlangıç yapsan. Hem kendin, hem eşin mutlu olurdu. Güleryüzle karşılasan kadını ( Zaten hastaymış) tatlı dille sohbet etsen, böyle bir geline kim kötü bir söz eder. Ha seni kıracak birşey söyledi diyelim, şakayla karışık ver sende cevabını.Evime geliyormuş, diyorsunuzda
Orası oğlunun da evi.
Kaldı ki ilerde sizde kayınvalide olacaksınız gelininiz veya damadınız tarafından istenmeseniz ne hissedersiniz?
Temelli gelmiyor ya... Eşinizin hatrına sabredin...
eşim mi ağırlayacak ya da affedecek yapılanları ?Her hafta mi geliyor?
Bir de su evin hanimi benim klisesi. Sanirsin herkes bihter ziyagil olmus da kosklerde yalilarda yasiyor. Cok itici oluyor lutfen kusura bakmayin konu sahibi ama orasi esinizin de evi
maalesef yaşananlar çok köklü,Evin hanımı sensen eğer, eşinde o evin BEY'i...İlerde sende çocuğunun evine istenmediğinde, nasıl bir acı olduğunu anlarsın sanırım. Tamam belki kayınvalidenle anlaşamayabilirsin ama eşinin hiçmi hatırı yok...Zaten çalışıyormusun, kaç saat görcen kendisini. Tüm kötü yargıları, eskileri bir kenara atsan, yeni bir başlangıç yapsan. Hem kendin, hem eşin mutlu olurdu. Güleryüzle karşılasan kadını ( Zaten hastaymış) tatlı dille sohbet etsen, böyle bir geline kim kötü bir söz eder. Ha seni kıracak birşey söyledi diyelim, şakayla karışık ver sende cevabını.
aslında tedavisini yaşadığı ilde de çok rahat yaptrıabilir,Evin hanımı diye bir tabirmi var o ev senin olduğu kadar eşininde senin ailen gelebiliyorsa onun aileside gelebilir hem hastaymışta kadın
İyi de gormezseniz gorusmezseniz kadin nasil telafi edecek kirginliklari? Uzaktan duman yoluyla mi haberlesecek? Yanlis dusunuyorsunuz madem bir seyler telafi edilsin oyle gorusulsun diyorsaniz o insanla vakit gecirmelisiniz.eşim mi ağırlayacak ya da affedecek yapılanları ?
ben de o kısmı anlamıyorum,
keşke güle oynaya karşılasam içim bu kadar kırgın olmasaydı da............
Muşta tip büyük illerdeki kadar gelişmiş değildir neticede hasta eşinizinde annesi sizin anneniz aynı durumda olsa emin olun eşinizden izin bile almazdınız o benim annem diye biraz empati oda eşinizn annesiaslında tedavisini yaşadığı ilde de çok rahat yaptrıabilir,
ordada evladı var araba vs herşey var,
kaldı ki eşim yeni geldi yanından
Bunlari biliorumda.. gicik bi laf yaa evin hanimi soylemi..Ama maalesef dogru bir laf. Bir misafir geldiginde temizliginden yemegine, temiz carsafindan tum eksikliklere kadar hepsini biz kadinlar yapiyoruz. Kadinlar evi ve kendisini hazirladiktan sonra erkekler icin onemli degilki misafir gelmis veya gelmemis. Bacaklari celip oturuyorlar. Hele calisan bir kadinsan hazirlanmaya ayirdigin 1 2 saat cok onemli. Kaldi ki problem yasadigi birinin gelecegi zaman dolayli kisilerle ogrenmesi de hos degilki.
Bu konudan muzdaribim cunku babaminda cok yapmisligi var bu durumu. Eve misafir gelecek ama son gun soyluyor. E yarina hazir degiliz herkes okulda veya işte. Kim temizlik yapacak kim yemek hazirlayacak? Insana zorluk cikarmaktan baska birsey degil maalesef.
bir ömür böyle geçmez ama, eşinin ailesiyle ortak bir uyum kurmak ZORUNDAsın. Bir hikaye vardı duydunmu bilmem.maalesef yaşananlar çok köklü,
laf soksun da ben de şakayla cevabını vereyim seviyesinde değiliz maalesef......
ben de çok isterdim evimize bi büyüğümüz geliyor dizinin dibinde oturayım da muhabbet edelim diye ama maaleseff aşamıyorum yaşananları
muş tan gelmeycek,Muşta tip büyük illerdeki kadar gelişmiş değildir neticede hasta eşinizinde annesi sizin anneniz aynı durumda olsa emin olun elinizden izin bile almazdınız o benim annem diye biraz empati oda eşinizn annesi
Ilk aklıma gelen ise giderken odanızı kilitleyip gidin Neden bilmem bu aklıma geldi galiba burada gelinleri sevmeyen ama evini karistiranlari çok okudum ama ciddi söylüyorum yani
Valla bende öyle sandım keşke muşu ayrı yazmasaymış :)Kv yine geliyor Muş !!!
Başlığı görünce Muş tasin da kayinvaliden oraya geliyor sandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?