- Konu Sahibi Prensescann
-
Benim annem de eşime yapsaydı eşim de kabul etmeseydi .... ama şuan kabul edip etmeme durumum yok zaten gelecek , sadece bu kadar içim yara dolu iken beni evimi kullanması zoruma gidiyor yaşananlardan sonra , evin geçimi de bende zaten son aylarda , o kadına verecek zerre çöpüm yok esasında.. içim almıyor helal edemiyorumEvin hanımı siz iseniz erkeği de eşiniz farkındaysanız oğluna söyleyip gelemez mi? orada daha iyi bir doktor olabilir nedir bu evime gelmesin gitmesin girmesin iyi evlendi ailesini çağırmasın kapıdan sokmasın zaten şehir dışındaymış gelmiyor birkaç gün idare edemiyor musunuz evinizde ne var da yalnız kalamayacak yatak odanı kilitlersin olur biter nedir bu hınç öfke yani sizin aileniz hiç mi gelmiyor yani eşiniz sizin annenizle konuşmasa eve gelmesini de istemese ne hissederdiniz ortada da bariz bir şey yok
aaa niye?Haklisinda.. su evin hanimi benim lafina acaip kılım..
Kulaga komik gelio :))) heeaa sen hanimagasin diyesim geliooo :))aaa niye?
bu ne terbiyesizlik ya... oğlunun evine geliyor kadın, eminim o da seni sallamıyordur. arada oğlu var ne yapsın, senin gibisine de katlanmak zorunda. beğenmiyorsan, hepten istemiyorsan oğlunu da boşa, al sana kesin çözüm.
benim başıma çok daha kötüsü gelebilir ama bazı şeyler karakter meselesi, ben senin gibi sağda solda ağlamam, direkt çözüm bulurum. ya tahammül ya sefer, bilmiyorum anlar mısın...evli misin bilmiyorum ama inş benim kv gibi bi kv n olur,
o zaman görelim seni ne kadar terbiyelisin
burası ağlama duvarı zaten , o yüzden ağlamaya geldim burayabenim başıma çok daha kötüsü gelebilir ama bazı şeyler karakter meselesi, ben senin gibi sağda solda ağlamam, direkt çözüm bulurum. ya tahammül ya sefer, bilmiyorum anlar mısın...
sorunlar başkasına beddua etmekle, inşallah sana da aynısı olur demekle çözülmüyor, varsa bir sorunun çözmeye odaklan, laf salatasına değil.
Sizinle arasi ne kadar kötü olursa olsun, orasi ayni zamanda oglunun evi. Tabiki gelecek. Ben kaynanada bi tuhaflik gormuyorum.Merhaba arkadaşlar , kv ile aramız bozuk , ama evime geliyor Dr bahanesi ile , aklım almıyor ya , oğluna söylemiş Dr a geleceğim diye uçak bileti vs hazır , daha önce de aynısını yapmıştı ve açık açık söylemiştim evin hanımı benim diye , yüzüme bile bakmazkwn kendisi evime kalkıp gelmişti , şu ara bi kaç kere bazı sebepler den aradı , altından böyle bişey çıkacağını biliyordum , ben çalışıyorum evimde napacak tüm gün , öyle sinirliyim ki aklım almıyor ya , kendi yaşadığı yer de Büyükşehir ama Dr a buraya geliyormuş !!!! Kızlar nasıl sakinleşebilirim , o kadına aşırı kırgın ve kızgınken oğluna söyleyip evime gelmesine tahammül edemiyorum
Yatak odayı kilitleyemem eşim evde hep , aşırı tepki verir, ben işe çıkıp gidecem , ana oğul sürsün ler sefasınıOdanizin kapisini kilitleyin.Mutfak banyo ve solon acik kalsin.Hic konusmaya bile gerek kalmaz gayet yerinde bir mesaj vermis olursunuz.Gelmesin falan da demeyin esinizle araniz acilir.Hasta kadini evine almadi olur.Siz yemegi cayi koyun onune konusmak zorunda degilsiniz.Herkes yaptigindan utansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?