Kv yine geliyor Muş !!!

Evin hanımı benim olayını ben anlıyorum, biz de de bir yere gidilecekse o evin hanımına haber verilir ki ona göre düzenini ikramını ayarlasın konu sahibi de bunu kastediyor bence ev benim anlamında değil yani.. Dediğim gibi baba evinde ben de böyle gördüm ama şimdi bize gelmek isteyen eşimin akrabaları kayınpederime haber veriyor Bana hala garip geliyor! En son ben kayınvalidemlerde kaldım tedavim için şehir dışındaydım yani eşimin halası da İstanbula gelecekti birkaç günlüğüne kayınpederim ağız aradı ben de çekinmeden valla evin hanımı yoksa evde o eve gidilmez ben böyle gördüm sonuçta en güzel şekilde ağırlamak ister ev hanımı dedim, hımm! Doğru falan dedi..hala otobüse binerken eşimi kastederek izin gününde dışarıda buluşucaz evin hanımı yokken gitmem dedi gözüme bakarak nem de ben seni çok güzel ağırlarım halacım dedim. Önümüzdeki ay geliyor kayınbabam söyledi yine!

Benim de eşimin ailesi eskiden çok sık gelirdi uzun uzun hemde
Evimde karıştırmadık yer bırakmaz her geldiklerlerinde 3, 5 eşya mi kirar giderler di
Kendi kendi mi yerdim tabi sonra da eşimin basının etini
Gelirlerdi yaptığım yemeği beğenmezler beni mutfağa girdirmek istemezler di şimdi ne mi oldu
O kadar bosverdim ki onları gelecekleri zaman herhangi bir misafire yaptığım hazırlığı bile yapmıyorum
Gelip kendileri yapıyorlar
temizliği yemeği
Evi karıştırıyorsa da gördükleri den neden ben utanayim o utansın
Su sende kv olacaksın lafı da çok sinir bozucu
Evet bende kv olacağım ama gelinin evine Hükmetmeyeceğim en özellelerini karıştırmayacağim

Evet hanimi sizsiniz evinvnpatronu degil. Ogluna soykemis zaten mudaid degilseniz esiniz annesine soyler. Sizin anneniz gelecegi zaman da esiniz evin beyi benim nasil bana soylemez demeli.

Eşin senin annenin istemese ne yapardınız. Yarın evladınız da sizi istemez. Ne ekerseniz onu biçersiniz.

Evin hanımı siz iseniz erkeği de eşiniz farkındaysanız oğluna söyleyip gelemez mi? orada daha iyi bir doktor olabilir nedir bu evime gelmesin gitmesin girmesin iyi evlendi ailesini çağırmasın kapıdan sokmasın zaten şehir dışındaymış gelmiyor birkaç gün idare edemiyor musunuz evinizde ne var da yalnız kalamayacak yatak odanı kilitlersin olur biter nedir bu hınç öfke yani sizin aileniz hiç mi gelmiyor yani eşiniz sizin annenizle konuşmasa eve gelmesini de istemese ne hissederdiniz ortada da bariz bir şey yok

Benim annem de eşime yapsaydı eşim de kabul etmeseydi .... ama şuan kabul edip etmeme durumum yok zaten gelecek , sadece bu kadar içim yara dolu iken beni evimi kullanması zoruma gidiyor yaşananlardan sonra , evin geçimi de bende zaten son aylarda , o kadına verecek zerre çöpüm yok esasında.. içim almıyor helal edemiyorum

Evin hanımı benim mi dedim kv ne. Şu lafa uyuz oluyorum.
Benim gelinim olursa, evin hanımı benim bana soracaksın dese bende sormazdım

bu ne terbiyesizlik ya... oğlunun evine geliyor kadın, eminim o da seni sallamıyordur. arada oğlu var ne yapsın, senin gibisine de katlanmak zorunda. beğenmiyorsan, hepten istemiyorsan oğlunu da boşa, al sana kesin çözüm.

evli misin bilmiyorum ama inş benim kv gibi bi kv n olur,
o zaman görelim seni ne kadar terbiyelisin

Yasamayana atip tutmak cok kolay gelir. Kimse istemez kocasinin ailesi ile kotu olsun huzuru bozuk olsun. Kvler de oglan benim nasilsa moduna girip yapmadiklarini birakmiyorlar. Basina gelmeyen konusmasin bence. Ya da buyuk konusup aynisini ceker. Ben de neler yasadim yasiyorum evimin huzuru sirf esimin ailesi yuzunden bozuluyor surekli. Kim ister huzursuz olayim sinir olayim ama oluyor iste. Yapan suclu degil tepki verip rahatsiz olan mi suclu?
Evin hanimi benim demek sahibi benim demek degil. Bir misafir geleceginde evi kim toplayip temizliyor kim ikram hazirliyor o manada deniyor. O zaman kadin hicbir sey yapmasin hazirlamasin hazirliksiz yakalansin ve kendini kotu hissetsin arkasindan bir de dedikodusu yapilsin. Bir kadinin evine gelecek kisiden onceden haberi olmasi evini duzenini ikramini gonlunce hazirlamak istemesinin neyi kotu?

evli misin bilmiyorum ama inş benim kv gibi bi kv n olur,
o zaman görelim seni ne kadar terbiyelisin
benim başıma çok daha kötüsü gelebilir ama bazı şeyler karakter meselesi, ben senin gibi sağda solda ağlamam, direkt çözüm bulurum. ya tahammül ya sefer, bilmiyorum anlar mısın...
sorunlar başkasına beddua etmekle, inşallah sana da aynısı olur demekle çözülmüyor, varsa bir sorunun çözmeye odaklan, laf salatasına değil.

burası ağlama duvarı zaten , o yüzden ağlamaya geldim buraya

Sizinle arasi ne kadar kötü olursa olsun, orasi ayni zamanda oglunun evi. Tabiki gelecek. Ben kaynanada bi tuhaflik gormuyorum.

Odanizin kapisini kilitleyin.Mutfak banyo ve solon acik kalsin.Hic konusmaya bile gerek kalmaz gayet yerinde bir mesaj vermis olursunuz.Gelmesin falan da demeyin esinizle araniz acilir.Hasta kadini evine almadi olur.Siz yemegi cayi koyun onune konusmak zorunda degilsiniz.Herkes yaptigindan utansin

Yatak odayı kilitleyemem eşim evde hep , aşırı tepki verir, ben işe çıkıp gidecem , ana oğul sürsün ler sefasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…