• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yine geliyor Muş !!!

Eşiniz madem çalışmıyor akşama kadar yayıla yayıla yatacağına evin işini görüp yemek yapsın annesine hizmet etsin. Sen de eve işten her geldiğin de yok oram ağrıyor buram ağrıyor diye bahane sun çekil odana.

Halden anlayan insana hizmet edilir seve seve hemde. Çalışan kadından hizmet beklemek çok saçma. Hamilesin zaten sürekli miden bulanıyormuş gibi yap.

Eşiniz madem çalışmıyor akşama kadar yayıla yayıla yatacağına evin işini görüp yemek yapsın annesine hizmet etsin. Sen de eve işten her geldiğin de yok oram ağrıyor buram ağrıyor diye bahane sun çekil odana.

Halden anlayan insana hizmet edilir seve seve hemde. Çalışan kadından hizmet beklemek çok saçma. Hamilesin zaten sürekli miden bulanıyormuş gibi yap.
hiç sorma ya hamilelik de denk geldi,
eşime hayret ediorum inan ki, zaten odama çekiliyorum sürekli zaten tüm gün yoruluyorum bir de aşırı gerginm, eşimd e bana trip atıyor aklım almıyor , katlanamıyourm, ortalığüı ayağa kaldırasım var,
bnei yok sayıp sayıp hizmet kısmında benden beklenmesi !!!!!!

Kv konusunda pek fikrim yok...biz iyi anlaşırız...bide sık görüşemediğimiz için yılda belki bir gelir ordada isterse evin hanımını oynası sıkıntı değil bende evin sultanı olurum

Back
X