Orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi.. Elbette gelecek, kalacak.Geçmişte birtakım tatsızlıklar olmuştur, inan şurada sor kv, eltisi, görümcesi ile tatsızlık çok nadir birkaç kişi bulabilirsin ne yaparsın eşinin hatrına susucaksın.Kaldığı sürede saygıda kusur etmeyeceksin.Şanslısın aynı şehirde değilsiniz kırk yılda bir kocanın hatrına susuver canım.Sen Allaha havale et, eğer davanda haklıysan Allah gördü biliyor zaten ben hep öyle yapıyorum canım Allaha sığınıyorum napalım ne yaparsak yapalım eşlerimiz nedeni ile araya mütevazi bir mesafe koyamıyoruz. İlerde bizde kv olacağız belki biz onlardan beter oluruz :) :)[/QUO. Genelde hep ben sustuğum için artık vinnet hakimde gezer oldum , susmayı kaldırabilecek biri değilim sanırım bi yerden sonra , ne bileyim belki de eşim de susmamı beklediği için bu kadar zor geliyor , oğlunun da evi olduğu içim geliyor zatne ses etmiyorum , ama en azından İnsan yerine koyuyormuş gibi yapsın o da oğlunun hatrına , hem de hizmet bekliyor , hem de kazanıp getireyim hem pişirip taşırayım hem affedeyim hem hem hem , bana zor