KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Uzuldum cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
off. ayıp ya. şimdi okudum mesajını
Hamile bir kadın neden yapar ki bunu?

Aslında gebeler dönem dönem ilgi bekler ama bu arkadaşımızın hayali hikayesi biraz abartılı olmuş. Gerçi umarım hayali hikayesidir. Umarım 7 aylık bir gebeye şiddet uygulanmıyordur.

Uzuldum cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
off. ayıp ya. şimdi okudum mesajını

Acaba söylemeye utandı mı diye düşündüm bi an. Sonra vazgeçtim.

diğer sayfada güzel güzel akıl veriyor..bu sayfada saf rolü yapıyor..hamile olup olmadığınıda bilmiyoruz konu sahibinin..bizlerle dalga geçiyor..zeki konu sahibi..dayak yemişmiş...ne güzel uydurma..

Ay diğer konulara attığı yorumlarıda okudum da gerçekten normal değil konu sahibi..

Artık bir konuya yorum yapmadan önce yorumları okumaya en sondan başlıyorum.
Paranoyak oldum sayenizde.
Siz sadece bizim değil buraya derdini anlatmaya gelen insanlarında hakkını yemiş oluyorsunuz.
Burada site yöneticisinden tut, yorum yapanlarından hakkını yemiş oluyorsunuz.
bu kadar kişinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz.
Size inanmıyorum. Bu kadar sıkıntı içinde bir insan gidip başka konulara yorum yazıp akıl vermez.
34 yaşında koskaca kadınsınız doğruysa tabii
ablalarım bana yardım edin diyorsunuz.

of benmde kafam karıstı banada özelde msj at diceklerim var demişti sahtemi şimdi bu olay bende yeni üye oldum anlamıyorum birseyden neyse sahteyse egerde yazık yazık insanlar burda derdini anlatıyor derman bulmaya destek aramaya yazıyor kimseyi kandırmaya kimsenn hakkı yok

Sahte canım görmüyo musun yazdığı çelişkili mesajları.. Muhattap olma bence

allah yardimcin olsun hamilelikte el kaldirmak ne demek ??? Karninda onun bebegini tasiyorsun yani hamilelikte boyle yapan kim bilirr daha sonra ne yapar ?? boşa hemen bende hamileyim ama benim esim gayet saygilidir . Beni oper cicekler alir yani hamileliktede ilk evlendigimizdede yani hamile iken yapmasi coook cook kotu direk kurtul cocugunun burnunun ucunu dahide gosterme dogunca el kaldirmak ne demek ? ve lutfen sesiz kalmayin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nirim-bosaniyoruz.798551/page-7#post-39532919

bunu cuma yazmış.

Başka bi konuda da 26 yaşındayım yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…