- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Hamile bir kadın neden yapar ki bunu?Uzuldumcabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
off. ayıp ya. şimdi okudum mesajını
Uzuldumcabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
off. ayıp ya. şimdi okudum mesajını
yazma mecburiyeti yok o konuyaAcaba söylemeye utandı mı diye düşündüm bi an. Sonra vazgeçtim.
gerçekten hamile mi acaba? biri fena eğleniyor, gülerken de göbeğini kaşıyordur herhalde...Hamile bir kadın neden yapar ki bunu?
yazma mecburiyeti yok o konuya
oda meçhul bu durumdaHamile bir kadın neden yapar ki bunu?
Hamile olduğu bile meçhul benceHamile bir kadın neden yapar ki bunu?
Sahte canım görmüyo musun yazdığı çelişkili mesajları.. Muhattap olma benceof benmde kafam karıstı banada özelde msj at diceklerim var demişti sahtemi şimdi bu olay bende yeni üye oldum anlamıyorum birseyden neyse sahteyse egerde yazık yazık insanlar burda derdini anlatıyor derman bulmaya destek aramaya yazıyor kimseyi kandırmaya kimsenn hakkı yok
tamam uyardıgınız için telkkr ederim bende yeni üyeyim bilmiyordum cok sağol canımSahte canım görmüyo musun yazdığı çelişkili mesajları.. Muhattap olma bence
Artık bir konuya yorum yapmadan önce yorumları okumaya en sondan başlıyorum.
Paranoyak oldum sayenizde.
Siz sadece bizim değil buraya derdini anlatmaya gelen insanlarında hakkını yemiş oluyorsunuz.
Burada site yöneticisinden tut, yorum yapanlarından hakkını yemiş oluyorsunuz.
bu kadar kişinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz.
Size inanmıyorum. Bu kadar sıkıntı içinde bir insan gidip başka konulara yorum yazıp akıl vermez.
34 yaşında koskaca kadınsınız doğruysa tabii
ablalarım bana yardım edin diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?