KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Ona da üzüldüm ya, tamam bizi üzdü kimi tavırlarıyla ama yaşadıkları çok ağır. Önce çocuk yaşta bir evlilik sonra...

Erkek olup öyle davranan biri olsaydınız karşınızdaki kadının da sizle kötüye evrilmesi normal değil mi?

Ki bahsettiğiniz konuda bunları eşine sesli dile getirmediğini de defalarca yazmış.

Hatta yaptığı yemeklerin fotoğraflarınıda atmıştı yani hiç beklemezdim çok iyi bir insan gibiydi
O açtığı son konuda yazdıklarına ben de çok üzüldüm, çok çaresiz geldi. İnşallah bundan sonra mutlu olur, banı da kalkar. Gerçi biraz yüklendik sanırım site olarak kadına.

O açtığı son konuda yazdıklarına ben de çok üzüldüm, çok çaresiz geldi. İnşallah bundan sonra mutlu olur, banı da kalkar. gerçi biraz yüklendik sanırım site olarak kadına.
Bende çok üzüldüm çünkü gerçekten bana yardımı dokunmuştu görünce çok şaşırdım , inşallah mutludur yaşadıkları çok ağır şeyler

Sakin birdaha dönmeee .. Bosan boyle hayvandan!!

COCUGUNU FELANDA ALAMAZ SENDEN..

bende bi uyduruk hikaye yazabilirmiyimmm, lütfeeennn... Acayip atarim, Türk Filmlerine tas cikartir... Ama banlanmayim... Atayim, tutayim, atayim, tutayim.... Bizde sIkIliyoz, bizimde canimiz var dimi yani...

bu ne böyle ya millet gelip yalan yanlış konular açıp hikaye uyduruyor. biz de burada üzülüyoruz, sinirleniyoruz! nice ye de üzüldüm yorum yazcaktım bi baktım yalanlar, fake make muhabbeti filan. bunda da önce yorumları okuyayım dedim bi baktım aynı muhabbet. hayal dünyasında yaşıyorlar ya. hayır anlamıyorum nasıl bir zevk alıyorlar acaba. ne anlıyorlar, ne kazanıyorlar insanların iyi niyetini kullanarak.

Kaynanan vicdansizin tekiymiş belliki bu planlanmis birsey bilerek öyle konuşmuş...7 aylık hamile insanı dövmek nasıl bir vicdan a sahip insan bunu yapar ve yanindakilerde göz yumar inşallah kararından vazgeçmezsin çünkü gerçekten kabullenilemez bu durum ayrıca darp raporu almadiysan hastaneye git al bide tazminat davası aç dayak Yedigin için kv den de şikayetçi ol bence ama yine de sen bilirsin

Erkek olup öyle davranan biri olsaydınız karşınızdaki kadının da sizle kötüye evrilmesi normal değil mi?

Ki bahsettiğiniz konuda bunları eşine sesli dile getirmediğini de defalarca yazmış.

Ben konuda ki üslubundan bahsediyorum. Çok MİDE BULANDIRICI... Konu eşi ile konuşması değil sadece. Onların evliliği zaten sallantıdaymış diyorum anlatabildim mi? Evet öyle bir eşim olmasını istemezdim. Fazlası ile itici... Bu konuyu uzatmazsak iyi olur, şu anda ki konu bu değil. İyi geceler.

Yaaa Arkadaslar Nice'de atip tutmus mu? Yalanmiymis yani? Hani tutarsizliklar vardi ama psikolojisi yerinde degil falan diye yaziliyordu, en son orda kalmistim... Aratmayin bana simdi sayfalari, biriniz insaniyet namina ne oldu bitti yazi versin...

Ya konu içinde konu açıyorsunuz nedenki
konuyu dağıtmaktaki amaç neee

gerçi ortada konuda yok

2. üyeliği ile kazenle ilgili konu açtığı için banlanmış olabilir. Konuları gerçek sanırım.

başlıkta da bi tuhaflık var zaten olayın ciddiyetinden ötürü yazamamıştım. insan bebeğiyle nasıl boşanır? karnımda bebeğim var kocamla boşanıyorum yazsaydı bari ilkinden patlak vermiş aslında

Yaaa Arkadaslar Nice'de atip tutmus mu? Yalanmiymis yani? Hani tutarsizliklar vardi ama psikolojisi yerinde degil falan diye yaziliyordu, en son orda kalmistim... Aratmayin bana simdi sayfalari, biriniz insaniyet namina ne oldu bitti yazi versin...

Canım onun ruh halinin bozuk olduğunu zaten çocuklarımı zehirlicem demesinden anlamıştım
ama ben o sözüde kendini acındırmak için dediğini düşünüyorum
o ruh halinde bir insan bu siteye girecek kdr rahatsa
bir şey yazardı değil mi?
Sanırım diğer profilinden girmiş brada insanlar marek ederken yorumları okumuş.
ve o profilde öyle bir konu açılmış ki yöneticiler +18 e taşımışlar ben okuyamadım midem bulandı
zaten o konuda baya bir tepki aldığı için sanırım bu yeni facesni açtı
yalan değildir ama evliliklerindeki sorunlar baya önceye dayanıyor
Dünde o diğer kadına o.... bacağım kadar falan diyordu. insan konuşmaları ile az çok belli ediyor kendini.
Bugünde sayfa yöneticisi ile ilgili konu açtı senden Allah korkusu yokmu diye
o yüzden kapandı sanırım.

Ikinci üyeligi desifre edilmismiydi? Ay banada verin allah rizasi icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…