Kv zihniyeti

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Kızlar Kvnin evine misafirliğe geldim iki haftadır buradayım. Şuan yemeği bulaşığı temizliği bana kitlemiş durumda. İlk gün kendi yaptı. Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Bunları yapmak zorunda Mıyım? Yani yardım olsa edeceğim ama görevim gibi üstüme yapıstı. İşin kötüsü bunu her Seferinde yapıyor. Artık ciddi ciddi sinir olmaya başladım. Yine yaparım yapmasına ama aksama kadar ter akıyor bir yerlerimden çok yoruluyorum. Bir çözüm gösterin nasıl bu işi değiştirebilirim

Son düzenleme:
hayır değilsiniz.
ben gittiğmde hep hazıra otururum, kalırmaya yardım ederim.
bana geldiğinde de birşeye dokundurtmam ama. .

Ya çok değişik biri gerçekten. Eş kişisi sesini çıkarmıyor gördüğü halde. Bende dokundurmam normalde. Zaten yapmaz da gelin hizmet etsin istiyor daima. Zoruma giden diretir gibi yapması. Yoksa yasına hürmeten yapacağım. Böyle davranınca içimden de gelmiyor

Iki hafta hicbir seye el surmemek icin uzun bir sure.
Yapmak zorunda degilsiniz ancak bu kadar uzun misafirlik ben istemezdim sahsen, bir isin ucundan tutmaniz gerekir.

Tabi ki göreviniz değil, yapmayın.
Ama ben genç yaşlı farketmez, gittiğim evde yük olmayı sevmem her şeye yardım ederim.
Bu demek değil ki bütün işi bir başıma yapıyorum, öyle bir izlenim alsam elimi sürmem.

Bu konuda resmen hırs yapmış yani oğlu da görüyor misafirlikte filan hep bir kullanma çabası. Biz gelince inçe temizliğe girer mesela. Normalde öyle hergün temizlik yapmaz. Bıktım artık yordu beni ya. Böyle yaptıkça içimden de gelmiyor. Ses etmese zaten yardım edeceğim. Kullanmaya çalıştığını düşünüyorum bu yüzden sinir oluyorum. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan daha 1 hafta daha kalacagım

gelin hizmetini hürmetini kendi evinde yapar ama
ne kadar daha kalacaksınız?

Iki hafta hicbir seye el surmemek icin uzun bir sure.
Yapmak zorunda degilsiniz ancak bu kadar uzun misafirlik ben istemezdim sahsen, bir isin ucundan tutmaniz gerekir.

Her gün evi sildirip süpürtür. Yemeği yaptırır. Her gün dip köşe temizlik yaptırır. Giderim sokağa bile çıkamam yemeği çayı temizliği. Ben hiç bir işe dokunmam demiyorum evin sahibiymişim gibi yemeği dahi bana yaptırıyor. Kalbini kırmak istemiyorum ama yemeğini de kendi yapsın. Yine yardım edeyim ç. Aksama kadar keşkül gibi oluyorum. Yoruluyorum. Kendisi çıkıp misafirliğe gidiyor malzemeleri ortaya koyuyor aksama bu yemeği yaparsın kızım diyip gidiyor. Aynı evde yasasam tamam yapayım da bende misafirim sonuçta nu kadarı da çok değil mi

gelin hizmetini hürmetini kendi evinde yapar ama
ne kadar daha kalacaksınız?

Son 1 hafta ama her geldigimde aynı şey. Kendi evimde asla iş yaptırmam zaten öyle biri değilim yardım filan ederim. Gelen giden de bitmiyor her işi yapınca akşam yatağa girdiğim gibi sızıyorum. Böyle olunca gelmek istemiyorum İnan’ın. İsteksiz geliyorum. Sözde TATile geliyoruz normalden daha çok yorulup dönüyorum

"Kayinvalidenin oldugu evde gelin mutfaga girmez" bunu bir büyügüm söyledi de sen illaki benden güzel yemek yaparsin yapta nasiplenelim de

anladım. eşinizle konuşsanız bir anlamı yok annesine söylese daha çok hır çıkar. ne bileyim bi akşam başım çok ağrıyor diyerek yemekten hemenn sonraa yatın,sabahına geç kalkın anlar herhalde. laf söylerse de söylesin. karşılık vermeden bildiğini okumak en güzeli.

"Kayinvalidenin oldugu evde gelin mutfaga girmez" bunu bir büyügüm söyledi de sen illaki benden güzel yemek yaparsin yapta nasiplenelim de

Ay keske anlasa. İşine gelmiyor herhalde. Diyorum ki oğlun Benin yemeklerimi zaten yiyor annesinin yemeklerini özlemiştir sen yapsan anneciğim? Ama yok sen daha güzelini yaparsın kızım şeker kızım canım kızım diye diye işi giydiriyor işin kötüsü oğlu da görüyor ama ses etmiyor. Beni görünce temizlik askı geliyor kadına. Bıktım vallahi

Oglun senin yemeklerini ozlemis, anne yemegi yapsan da yesek diyebilirsiniz.
Ondan once elinize cantanizi alin, cikin gezin, yemek vaktine yakin gelin, haa birde bu kadar uzun kalmayin.

Sen varken işi bırakıp çekip gidiyorsa açık açık çok kaldınız demek istiyordur. Neden 3 hafta kalıyorsunuz ki zaten. Yaparsın diyip gidiyorda ertesi gün erkenden hazırlan çık gez. Yap dedigi isi anne yorgunum de yapma. Kocanı da baştan uyar annenle beraber yapalım. Annene kıyamıyorsan sen yardım et de. temizlik de yapma. Ben kendi evimi her gün temizlemiyorum anne gerek olmuyor de temizleme gec bi yere. Baktın tekrar ediyor oda değiştir. Sen onu artık kendini kullandirmayacagina ikna et. Yemeği ben de yaparim ona sözüm yok yeterki bi yemek olsun

Ayy o zaman yapma. Midem bulandi yemek yapmaktan de hasta ol yapma.
Uyuz oldum kvnize canim cicim iyi kullaniyor seni.
Carla biraz esin görmüyorsa.

Sabah geç kalmaya fırsat vermez ki televizyonun sesini acar uyanalım diye. Kahvaltıyı filan bekler ben hazırlayayım. Çok inçe hesapların insanı çok anlatsam roman olur. Konuşurken duracağı yeri bilmez her lafı sokar. Ama bir ses et o surat olur mahkeme duvarı. Ülkeyi terkedeceğim yakında

Allah yardımcınız olsun o zaman

Ayrı şehirlerde olunca mecburen oğlu ailesinin yanında uzun kalmak istiyor. Kadının elinde olsa bir oturalım diyecek. Gidin diye değil işi tek basına yaptırmak için çıkıp gidiyor

Ayrı şehirlerde olunca mecburen oğlu ailesinin yanında uzun kalmak istiyor. Kadının elinde olsa bir oturalım diyecek. Gidin diye değil işi tek basına yaptırmak için çıkıp gidiyor

Tamam o zaman nereye giderse gitsin yapma. Sadece yemeği yap çekil. Gerisine karışma derim ben. Hatta belin ağrıyormuş gibi bugün temizlik yaparken incittim de kalan 1 hafta yat

Oglun senin yemeklerini ozlemis, anne yemegi yapsan da yesek diyebilirsiniz.
Ondan once elinize cantanizi alin, cikin gezin, yemek vaktine yakin gelin, haa birde bu kadar uzun kalmayin.

Bacım demedim mi sanıyorsun. Bana diyor ki sen daha güzel yaparsın kızım. Cevabı hazır anlayacağınız. Ana kız planı yapıyorlar. 2023e kadar planları hazırdır onların. Her hamleleri belli yani. Kadın inatla aynı şeyleri yapıp duruyor. Kalp kırmak istemiyorum normal hayatta da sakin biriyim ama artık geliyorlar yavaş yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…