İnsan annesinin yanında kalmak ister de üç hafta nedir anacım. Bence sen cinnet kotanı orada kullan; üç gün kalır sonra tatile gideriz diye eşine yüklenAyrı şehirlerde olunca mecburen oğlu ailesinin yanında uzun kalmak istiyor. Kadının elinde olsa bir oturalım diyecek. Gidin diye değil işi tek basına yaptırmak için çıkıp gidiyor
Ayy o zaman yapma. Midem bulandi yemek yapmaktan de hasta ol yapma.
Uyuz oldum kvnize canim cicim iyi kullaniyor seni.
Carla biraz esin görmüyorsa.
İnsan annesinin yanında kalmak ister de üç hafta nedir anacım. Bence sen cinnet kotanı orada kullan; üç gün kalır sonra tatile gideriz diye eşine yüklen
Senin ailen eşinden iş istiyor mu peki şunu yap bunu yap falan. O zaman esin sensiz gelsin memlekete sen de size esinsiz git oh mis en sevdiğim ve kendi uyguladigim yontemEşim hep saygısızlık yapma yoksa senin ailene de aynı karşılığı alırsın deyip durur. Kv çok fena benim. Hayata gelme sebebi gelinleri kullanmak o derece
Senin ailen eşinden iş istiyor mu peki şunu yap bunu yap falan. O zaman esin sensiz gelsin memlekete sen de size esinsiz git oh mis en sevdiğim ve kendi uyguladigim yontem
Sen de kendi ailenin filan yanına git kal o kendi annesinde üç hafta kalacaksa. Hatta akrabalarını arkadaşlarını gez kendi tatilini yap çok ciddiyimUzaktaymış zaten. Elinde olsa yanlarına taşınacak. Allahtan işi değiştiremiyor 5 yıl zorunlu yoksa adamı tutabilene ask olsun.
Sen de kendi ailenin filan yanına git kal o kendi annesinde üç hafta kalacaksa. Hatta akrabalarını arkadaşlarını gez kendi tatilini yap çok ciddiyim
Öyle yazdiniz da of tatil yapasim geldi. Biz evlendik evleneli başbaşa tatile çıkamadık. İkimizin memleketi farklı apayrı bir şehirde yaşıyoruz. Memleketlere gidelim diye tatil yapamıyoruz esimin izni yetmiyor. Benim kv öyle iş beklemez benden. Ama erkekler fena. Eşiniz ses etmez tabi ki. Benim kv işe başlasa ben dalmış olsam eşim hemen sen de yardım et der. Allah'ım ne sinir olurum. Sizin eşiniz ses etmez bilakis bütün işleri sizin yapmanızı istiyordur zaten.
O zaman bir hastalık uydur bir haftan migrenle geçsin birkaç gün de belin ağrısın filan. Ağır kaldıramam oraya tırmanamam diye bin dereden su getir. Her işi sallayarak yap titizlik yaparsa da mağdur halde kocana ağlayıp kendine acındır. Madem uzun kalmaya mecbursun bari iş yükünü hafiflet
Kimse kendisine şart kosulsun, emrivaki yapılsın, mecbur hissettirilsin istemez. Bir şey bana şart koşuldu mu inadına yapmıyorum. Hiç hoş değil. Çözümü olur mu onu da bilmiyorum. Ama tatile diye gelip ev işine mahkum olmak çok kötü. Onu biliyorum.Vicdansız biri değilim ama insanın tüm tatillerini emek temizlik ile geçirmesi bunaltıyor. Çok anacıdır zaten asla annesine toz kondurmaz kadın ağzımıza etse sen yanlış duymuşsundur benim annem yapmaz öyle der. Artık kadına da sevgi göstermek gelmiyor içimden soğuyorum böyle olunca
Kimse kendisine şart kosulsun, emrivaki yapılsın, mecbur hissettirilsin istemez. Bir şey bana şart koşuldu mu inadına yapmıyorum. Hiç hoş değil. Çözümü olur mu onu da bilmiyorum. Ama tatile diye gelip ev işine mahkum olmak çok kötü. Onu biliyorum.
Tam overken bozmak lazım. Saf ayağıma yatıp Allah Allah burayı sabah ben halletmiştim falan ne zaman yaptı ki gibi. Hiç gezmeye çıkmıyor musunuz? Ailenizle farklı şehir mi? Bir gün hastalansaniz mesela. Kolunuz kalkmasa. İstediği yemeği bilmeseniz. Eşinizin aklına annesinin iyi yaptığı bir yemeği dusurseniz de annesi yapsaAksama kadar it gibi işine koşturmaktan yatağa girince belimin ağrısından uyuyamıyorum. Ben biçim insan bilmiyorum kendi kızına gelince asla eş sürdürmez. Ama öveceği zaman kızı herseyini yapmıştır gelin değil
Ailemde yakın şehirde ama eşimin ailesine düşkünlüğü bitmiyor. Ondan sıra bizimkilere gelemiyor. Bir taril yapamadım dinlenemedim ki. Varsa yoksa annesi. Kadına yemeği yap desen o gün yapıp ertesi gün bana yaptırıyor öğren diye. Staj yapar gibi gelinlik yapıyorumTam overken bozmak lazım. Saf ayağıma yatıp Allah Allah burayı sabah ben halletmiştim falan ne zaman yaptı ki gibi. Hiç gezmeye çıkmıyor musunuz? Ailenizle farklı şehir mi? Bir gün hastalansaniz mesela. Kolunuz kalkmasa. İstediği yemeği bilmeseniz. Eşinizin aklına annesinin iyi yaptığı bir yemeği dusurseniz de annesi yapsa
Ne acayip insanlar var. Allah yardımcınız olsun çekilir kahır değil. Gelinsiniz ya ağaç kovuğundan çıktınız tabi. Bir gün cidden hastayım deyip çıkın işin içinden. Ya da direkt gezmeye çıkın kocanizin başını yiyin hiç mi gezdirmiyor?Ailemde yakın şehirde ama eşimin ailesine düşkünlüğü bitmiyor. Ondan sıra bizimkilere gelemiyor. Bir taril yapamadım dinlenemedim ki. Varsa yoksa annesi. Kadına yemeği yap desen o gün yapıp ertesi gün bana yaptırıyor öğren diye. Staj yapar gibi gelinlik yapıyorum
Ne acayip insanlar var. Allah yardımcınız olsun çekilir kahır değil. Gelinsiniz ya ağaç kovuğundan çıktınız tabi. Bir gün cidden hastayım deyip çıkın işin içinden. Ya da direkt gezmeye çıkın kocanizin başını yiyin hiç mi gezdirmiyor?
Tabiki çok kullandırmayın kendinizi. Ama 3 hafta da çok uzun bir süre neden o kadar kalıyorsunuz?Her gün evi sildirip süpürtür. Yemeği yaptırır. Her gün dip köşe temizlik yaptırır. Giderim sokağa bile çıkamam yemeği çayı temizliği. Ben hiç bir işe dokunmam demiyorum evin sahibiymişim gibi yemeği dahi bana yaptırıyor. Kalbini kırmak istemiyorum ama yemeğini de kendi yapsın. Yine yardım edeyim ç. Aksama kadar keşkül gibi oluyorum. Yoruluyorum. Kendisi çıkıp misafirliğe gidiyor malzemeleri ortaya koyuyor aksama bu yemeği yaparsın kızım diyip gidiyor. Aynı evde yasasam tamam yapayım da bende misafirim sonuçta nu kadarı da çok değil mi
Tabiki çok kullandırmayın kendinizi. Ama 3 hafta da çok uzun bir süre neden o kadar kalıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?