Kv zihniyeti

Çok fena. Allah yardımcın olsun.
Acaba bir sabah da kalkıp ben bugün akşama kadar dışarıda mı olacağım desen?

Yapma! Eşinede “ben tatile mi geldim yoksa hizmetçiliğe mi” diye sor. Çok özlüyorsa bundan sonra tek başına gelsin. Eşiniz sizi ailenizi kullanarak sindirmiş, bende gelmem derse “gelmezsen gelme” de. Çok sinirlendim

Artık hiç gelmek istemiyorum. Aynı evde mi yasıyorum ki işi ben yapacağım ya bende misafirim. Kadın dengesiz ne yapsam kurtulsam acaba? Öyle bir şekilde bu işten kurtulmalıyım ki eşle karşı karşıya gelmeyeyim

Bu kadar sikayete ne isiniz var kv nin evinde?

Ya bu kadinlar neden bu kadar ezdiriyor kendini anlamıyorum. dün süpürdüm bugün gerek yok yarın süpürür deyin olsun bitsin ısrar ederse yorgunum deyin daha çok ısrar ederse sen yap deyin. Sizi öldürecek mi nedir bu korku. Eşinizle aranızın bozulmasını göze alamıyorsunuz da o göze alamasin bırakın. Senin evi yemeği sen yap ben bulaşıkları yıkayın deyin korkmayın bu kadar. Yasliysa yardım edilir ama bu kadar abartılmaz.

Eşiniz de göreviniz olduğunu düşünüyo bence

Benimki de gidince sabah kalkar ortalıkta görünmez. Kendine bi iş bulur ben kahvaltı hazırlayayım diye heralde. Yaparım Zaten ama geçen sene çocuklar küçûktü bacaklarıma yapışıyolardı mutfakta. 15 dk lık iş bi saatte bitiyodu.

İftira atar. Yalan yere yemin eder. Her türlü pisliği yapabilir anlayacağınız. Daha önce yalan yere yemin etti oğluna. Söylüyorum eşime anlamıyor sen yanlış anlamıssın diyor annesini savunuyor. Nefret ediyorum sevgi filan kalmadı

Yani her gün size temizlik mi yaptiriyor . Oha derim. Benim esimin annesi bana ev isi yaptirmaz gitsem. Mutfagina bile sokmaz. Yardim ediyorum ufak tefek,ama genelde yardim etmeme izin vermez. Bence o kadar uzun kalmayin. Esiniz sorsa da nedenini söylersiniz. Yardim etmek baska kullanilmak baska

Artık yapmayacağım zaten. Kaşın hemen acıtasyona başlıyor oğluna. Ben onu sevdiğim için güvendiğim için iş yaptırıyorum diyor utanmaz. Kocası oğlu gelince hasta ayağına yatıyor onlar gittiği zaman dipçik gibi mübarek.

Ayrı şehirlerde olunca mecburen oğlu ailesinin yanında uzun kalmak istiyor. Kadının elinde olsa bir oturalım diyecek. Gidin diye değil işi tek basına yaptırmak için çıkıp gidiyor
İzninizi kv evinde kullanacağınıza işe gitseniz daha iyiydi.
Öyle tatil mi olur 3 hafta ana evinde yemek ye tv izle otur ee aynı şeyi kendi evinde de yapardı yani eşiniz 3 haftadır neyin özlemini gideriyor annesi çıkıp gezmeye gidiyorken?

Esiniz tam bir ana kuzusu.
Gecmis olsun...
Ben olsam hicbirsey yapmazdim.
Ne yapacaklar? Kolunuzdan tutup toz bezini mi yapiatiracaklar?
Hizmetci degilsiniz.

Eğer bu şartlarda ağırlanıyorsam ben o misafirliğe gitmezdim,o kadar uzun süre de kalmazdım,bu şartlar için maksimum üç gün kalınır orda,ayrıca kayınvalide gün içinde geziyorsa bunlar hangi ara görüşüyor ki saçma sapan bişey. Bazen kv bizi yemeğe çağırır,o masaya kadar hazırlamış olur çoğu zaman,benle görümcem toplayıp çayı yapıp ikram ederiz,bana o bile zor gelir,o kadar kişinin bardağını takip et otur otur kalk,benim gidesim yok keyfinize bakın ertesi gün iş var ben ayaklarımı uzatıp yatıcam derim başta bi anlayamamıştı dediğimi şuan mecbur kabul ediyor,kendinizden vermeye o kadar alıştırmışsınız ki bence ezdikçe eziyorlar,ben kendi evimi hergün süpürmüyorum gittiğiöm evi hergün süpürmek nedir ya,bir de çalışan bi kadınsanız eğer iki defa üzülürüm size eve gittiğiniz gibi işe mi gideceksiniz yoksa?

2 hafta misafirlik mi olur? bişeyin ucundan tutmanız gerekir illaki.

Bende esimin memleketine ilk defa gecen iki bayram da gittim tabi orda yasayan olamadıgı ıcın ıkı gorumce kayınvalıde falan hep beraber. İnanın mutfaktan cıkamadım hep bulasık bendeydi ustume yapısmıs gibi yemegı yap sofra kur kaldır bulasık yıka acayip sinir oluyordum. Sanki tatile degil bulasıkcılıga gıtmıstım. Ama onlarda evin dıger isini yapıyordu kucuk ev ev ısı ne kadar tutarkı ama ben gelinim ya o uc ogun bulasık yemek sofra kur kaldır bendeydi toplam yedi gun kaldık ama nefrett ettim. Seni cok ıyı anlıyorum. Sınır bozucu Bı durum.

Yapmak zorunda değilsin
Ama yardımcı olabilirsin uzun zamandır orda oldugun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…