Kv

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Hanımlar birseyi merak ettim . Kaynanasıyla birlikte yasayan kaç hatun var burda birde yaşayıp da mutlu olmayı başarabilen var mı ? :110:
Sanmıyorum ama eğer varsa yada genel olarak iyiyse nasıl başardı
Birlik yaşayıp da eşi arkasında duran bayanlar var mı
Şahsen ben mutlu değilim eşim de arkamda değil.:bicak::sopa: Gelin dertlerimizi paylaşalım . Benim gibi olan kimler

Son düzenleme:
Benim karsi komsum var kv ile ayni evde degil ama ayni apartmanda evini otel gibi kullanir 24 saatinin 15 16 saati kv dedir .Birlikte gune giderler gezer tozarlar nasil basardilar bilmiyorum ama sanirim iyilik tek tarafli degil .Iki taraf anlasiyor
Kesinlikle öyle iki taraflı. Benim üç suratsız edemiyorumcu ne günü ne gezip tozması nerdeeeee

Çalışmıyorum maalesef de yok . Kendim bilerek kabul ettim zamanında :kızgın:
Keske kabul etmeseydiniz ama olmus bir hata telafisi mümkün omrun boyunca orda yasamak icin sozlesme yapmadin ya .Kocana ince ince islemelisin .Cocuk var mi bilmiyorum ama cocuk yoksa hatta daha kolay .

Keske kabul etmeseydiniz ama olmus bir hata telafisi mümkün omrun boyunca orda yasamak icin sozlesme yapmadin ya .Kocana ince ince islemelisin .Cocuk var mi bilmiyorum ama cocuk yoksa hatta daha kolay .
Çocuk var . Ama bizimki kolay değil eşim tek erkek kv nin maddi geliri yok ve kocası ölmüş. Bizimde öyle çok maddi bir gelirimiz yok ki iki ev idare edelim

Çocuk var . Ama bizimki kolay değil eşim tek erkek kv nin maddi geliri yok ve kocası ölmüş. Bizimde öyle çok maddi bir gelirimiz yok ki iki ev idare edelim
Kv nin yaşlı maasi yok mu onla idare edebilir evi filan varsa .Ama sirf maddi yetersizlikten dolayi katlanmak zorundaysaniz imkaniniz varsa siz de çalışırsınız .Yasli mi kadin mesela her seye karisiyor mu ?

İnsanlar bağamsız bir kişilik için belli bir yaşa gelmiş insanların ailelerinden bile ayrılması gerektiğini kabul etmişler biz değil aileden ayrılma fikri dahada gelin kaynana birliğini konuşuyoruz
Bu yorum burada da dursun
Öyle ama maalesef bu gerçekler var . Keşke olmasa ama oluyor işte sonradan pişman olsan da oluyor

Kv nin yaşlı maasi yok mu onla idare edebilir evi filan varsa .Ama sirf maddi yetersizlikten dolayi katlanmak zorundaysaniz imkaniniz varsa siz de çalışırsınız .Yasli mi kadin mesela her seye karisiyor mu ?
Yaşlı değil o yüzden maaşı yok . 48 yaşında ama görsen kendini öyle yapıyor ki dersin 78 yaşında. Hep edemiyorum yük sadece bana

Yaşlı değil o yüzden maaşı yok . 48 yaşında ama görsen kendini öyle yapıyor ki dersin 78 yaşında. Hep edemiyorum yük sadece bana
Bi tanıdık kv sine bakiyor kv zamaninda cok eziyet etmis buna simdi ele muhtac ondan baska bakan olmadi .Kadina oda yaptilar tv filan koydular .Orda kendi haline takilir gecmisteki yaptıklarından pisman olacak ki hic etliye sutluye karismaz .Bir tas corbami onume koyar camasirimi yikar sagolsun diyor

Bi tanıdık kv sine bakiyor kv zamaninda cok eziyet etmis buna simdi ele muhtac ondan baska bakan olmadi .Kadina oda yaptilar tv filan koydular .Orda kendi haline takilir gecmisteki yaptıklarından pisman olacak ki hic etliye sutluye karismaz .Bir tas corbami onume koyar camasirimi yikar sagolsun diyor
Eden bulur o günler gelir

Gelin ne kadar mutlu gorunse de ben hiiiicc sanmiyorum kv ile oturup mutlu olunacagini. Buyuk konusmayayim da. Kim istemez esimle basbasa oturalim gezelim. Insan yeri gelir kendi ailesinin yaninda bile rahat edemez. Birlikte oturmaktan mutlu kv vardir ama gelin asla...:KK20:

Birlikte yaşamaktan başka çaren yoksa iş bulup çalışabilirsin kv de çocuğa bakar.
En azından hem geçiminiz kolay olur Hemde akşamdan akşama görüşmüş olursunuz.

Back
X