- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Denemedim mi benden fenası yok onların gözünde ama dedim ya eş önemli eşim izin vermiyor
eşine çaktırma. onun yanında iyi gelin o yokken kötü gelin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemedim mi benden fenası yok onların gözünde ama dedim ya eş önemli eşim izin vermiyor
Çocuk var . Ama bizimki kolay değil eşim tek erkek kv nin maddi geliri yok ve kocası ölmüş. Bizimde öyle çok maddi bir gelirimiz yok ki iki ev idare edelim
Yaşlı değil o yüzden maaşı yok . 48 yaşında ama görsen kendini öyle yapıyor ki dersin 78 yaşında. Hep edemiyorum yük sadece bana
Eşim devlet kapısı hariç başka bir işte çalışmamı istemiyor ben kv nin edemiyorumlari yüzünden evle de çok ilgilenmiyorum eşimde diyor sen evinin bi hakkından gel sonra dışarıda çalışırsın . Kıskanç da . Kv hayatta çocuğa bakmaz zaten her gün heryeri ağrıyormuşBirlikte yaşamaktan başka çaren yoksa iş bulup çalışabilirsin kv de çocuğa bakar.
En azından hem geçiminiz kolay olur Hemde akşamdan akşama görüşmüş olursunuz.
Hayatın acı gerçekleri tokat gibi yüzümüze vuruldu bu yorumlaİnsanlar bağamsız bir kişilik için belli bir yaşa gelmiş insanların ailelerinden bile ayrılması gerektiğini kabul etmişler biz değil aileden ayrılma fikri dahada gelin kaynana birliğini konuşuyoruz
Bu yorum burada da dursun
Denedim ama Işte bende yapmacık olamıyorum neysem oyum .eşine çaktırma. onun yanında iyi gelin o yokken kötü gelin.
Biliyorum geçti borun pazarıKonuyu evlenmeden once acmaliydin.
Tamam öyle ama bir yerde annesine dur demeyi bilmeli demi ama bunda o yokEminim ki zordur ama oda annesine bakıyor bir yerde aynı durumda sen olsaydın ne hissederdin
Sen benim kv yı görsen dersin 80 yaşında kendini öyle hasta yapıyor hastalık hastası
48 yaş öyle fazla bir yaş değil ki.
Benim annem 1970 doğumlu, 48'in içinde o da. Ama çalışıyor. Çok aktif. Kendi parasını kazanan, sağlıklı ve yerine göre benden daha atik bir kadın.
Sizin kayınvalideniz tabir yerindeyse kolaya kaçmış. Yaslamış sırtını oğluna, oh mis.. Başta eşi vefat etmiş geliri yok deyince ben dürgün düşkün sandım. Bir oturmak o zaman daha göz yumulası göründü. Ama yaşını öğrendikten sonra birlikte oturmak hiç de makul gelmedi.
Sen benim kv yı görsen dersin 80 yaşında kendini öyle hasta yapıyor hastalık hastası
48 yaş öyle fazla bir yaş değil ki.
Benim annem 1970 doğumlu, 48'in içinde o da. Ama çalışıyor. Çok aktif. Kendi parasını kazanan, sağlıklı ve yerine göre benden daha atik bir kadın.
Sizin kayınvalideniz tabir yerindeyse kolaya kaçmış. Yaslamış sırtını oğluna, oh mis.. Başta eşi vefat etmiş geliri yok deyince ben dürgün düşkün sandım. Bir oturmak o zaman daha göz yumulası göründü. Ama yaşını öğrendikten sonra birlikte oturmak hiç de makul gelmedi.
48 yaş, yaşmı ayol. 48 yaşında bekar ne cok kadın var aktif gezen çalışan. Bence sen ona bi koca bul evlensin.
Benim deHayatın acı gerçekleri tokat gibi yüzümüze vuruldu bu yorumla![]()
![]()
Işte nadir öyleleri . Eminim onlarda da sorun oluyor ama karşılıklı anlayış ile üstesinden geliyorlarBir arkadaşım var abisi evli ve gelinleriyle beraber yaşıyorlar düşünün 1 tane görümce 1 tane erkek kardeş kayınvalide kayınpeder. Gelin halinden baya memnunmuş öyle diyordu arkadaşım. Keyfimiz yerinde diyordu.
Sizin niye öyle yılın 6-7 ayı sizinleBenim ki de bizinmle. Yılın 6-7. Ayı kalıyor ama burnundan getiriyor insanın