Kv

Bir derdim var köşesine girip hergün baksanız en az 10 konu görürsünüz kV ile oturup dert konusu açan. Hiçbiri memnun değil hayatından. Amerikayi yeniden keşfe gerek yok oturmayin kv ile

Kv icin hergun dua ediyorum. Benden uzak Allaha yakin olsun.

Bir arkadaşım var abisi evli ve gelinleriyle beraber yaşıyorlar düşünün 1 tane görümce 1 tane erkek kardeş kayınvalide kayınpeder. Gelin halinden baya memnunmuş öyle diyordu arkadaşım. Keyfimiz yerinde diyordu.
Bir de geline sorun bakalim ;)

Benim eltim kayınvalidemle 15 yıl yaşadı. Bir gün bile of demediler. Tatile giderken bile yanında götürdü. Ben almak istediğimde ise ben tatil yapıcam annem burda terliyecek mi dedi. Hiç ayırmadı yanından. Arkadaş gibiydiler.
Kayınvalidem öldüğünde annesinden babasından daha çok perişan oldu eltim.

Benim eltim kayınvalidemle 15 yıl yaşadı. Bir gün bile of demediler. Tatile giderken bile yanında götürdü. Ben almak istediğimde ise ben tatil yapıcam annem burda terliyecek mi dedi. Hiç ayırmadı yanından. Arkadaş gibiydiler.
Kayınvalidem öldüğünde annesinden babasından daha çok perişan oldu eltim.
yani?

Ben varım
Ama mutlu muyum bilmiyorum yardımları var sağolsun ama laf sokmaları muzrabim...
Eşim sağolsun arkamda..
Arkamda olmasa çoktan çekip giderdim.
Bebek doğumundan sonra değişti hepsi ayy torunum ayy yavrum gibisi gıcık etmeye başladı bunlar benim yanımda diyor rahatsız oluyorum artık sürekli söylenip duruyor tamam torunu solensin ben yapmacık sevmiyorum arkadaş içtenlikle mı soluyor bunları bilemiyorum
Esime Uzak yere gidelim dediğimde sana ne yaptılar diyor bişey yapmadılar da davranislari soğuttu beni:(

Kv ile yaşayıp mutlu olan gelin bulamazsın sadece burda değil , dünyada yok:işsiz:

Kv ile yaşayıp mutlu olan gelin bulamazsın sadece burda değil , dünyada yok
Denemedim mi benden fenası yok onların gözünde ama dedim ya eş önemli eşim izin vermiyor
Sizde eşiniz huyunu değiştirmezse aynı evde yaşamayacağınızı söyleyin.

12 sene beraber yasadık, bastan asla boyle bır durum yoktu ama şartlar değişti, ama sonuca gelecek olursak, 12 sene yaşamamışım diyorum, o kadar baskı altında neden yaşamışım, buna kimsenin hakkı yok, bu sizin hayatınız, geç olmadan baska bir çözüm bulmalısnız, yoksa ömrünüzün nasıl sıkıntılı gectıgını farkettıgınızde olan olmuş oluyor malesef :(

Hanımlar birseyi merak ettim . Kaynanasıyla birlikte yasayan kaç hatun var burda birde yaşayıp da mutlu olmayı başarabilen var mı ? :110:
Sanmıyorum ama eğer varsa yada genel olarak iyiyse nasıl başardı
Birlik yaşayıp da eşi arkasında duran bayanlar var mı
Şahsen ben mutlu değilim eşim de arkamda değil.:bicak::sopa: Gelin dertlerimizi paylaşalım . Benim gibi olan kimler

Kardeşim var !
Sıkıntı kısmı misafiri gelir inmek zorundaymış gibi kapısını tık tıklar.
Birşey yapılacak olsa diğer gelin uzakta bu gelin yakında olur bu çağırılır.
Biryere gideceğin zaman ister istemez sanki zorunluymuş gibi hadi bye bye denilir.
Misafir ağırlayacak olursun nezaketen buyur sende gel olur,çağırmazsan yüzü düşmüş olur.
Durumun azıcık kötü ise ne gereği var bu misafirin deyip iyi niyetli bir yaklaşım sağlar !!! gibi gibi uzar gider....
Yani neresi iyi olabilir ki ?

Ben varım
Ama mutlu muyum bilmiyorum yardımları var sağolsun ama laf sokmaları muzrabim...
Eşim sağolsun arkamda..
Arkamda olmasa çoktan çekip giderdim.
Bebek doğumundan sonra değişti hepsi ayy torunum ayy yavrum gibisi gıcık etmeye başladı bunlar benim yanımda diyor rahatsız oluyorum artık sürekli söylenip duruyor tamam torunu solensin ben yapmacık sevmiyorum arkadaş içtenlikle mı soluyor bunları bilemiyorum
Esime Uzak yere gidelim dediğimde sana ne yaptılar diyor bişey yapmadılar da davranislari soğuttu beni:KK43:
Herhalde senin ayrılma imkanın var

12 sene beraber yasadık, bastan asla boyle bır durum yoktu ama şartlar değişti, ama sonuca gelecek olursak, 12 sene yaşamamışım diyorum, o kadar baskı altında neden yaşamışım, buna kimsenin hakkı yok, bu sizin hayatınız, geç olmadan baska bir çözüm bulmalısnız, yoksa ömrünüzün nasıl sıkıntılı gectıgını farkettıgınızde olan olmuş oluyor malesef :KK43:
Hiç bir çarem yok malesef ölene kadar birlikteyiz

Zamanında zaten yapma etme diyen çok olmuştur.
Ancak siz aaaa o benimde annem,sevdiğim adamı doğurmuş ben onunla aynı evde gül gibi yaşarım demiş ve kaderinize yön vermişsiniz.
Şimdi burada ne istiyorsunuz insanlardan,zamanında kabul etmediğiniz akılları bugün mü dinleyeceksiniz?
Kimse size mutluluğun formülünü veremez,öyle olsaydı herkes mutlu yaşardı.
Siz mutlu etmeyi tercih etmişsiniz bu nedenle size hayatınızda başarılar diliyorum.
Rızası dışında zorla bir hayata mahkum edilenler hariç,tercihlerinin sonuçlarını çekenlere üzülemiyorum malesef...

eşimin ailesiyle birlikte aynı evde 2 ,altlı üstlü de 3 sene oturdum. O zamanlar iyiydik.Çok çok iyi hemde. Farklı kültütler alışamama ve birsürü sorun yaşafım ama yansıtmadım Bir saygısızlığım laf söylemişliğim olmadı. Herşeyi içime attım kendimden vazgeçtim benliğimi yitirdim çünkü. Kendim olsaydım, aman kimse üzülmesin aman büyüktür demeseydim sabırlı olmasaydım iyi olmazdı aramız.Hatta ben halâ birlikte oturalım ayrılmayalım diyordum(ne salakmışım). Ev ayrı aldık gittiler. ayrıldık ayrılınca çok çok iyi oldu. Sanki yeniden evlenmişiz gibi oldu. Ama ben benden geçtim o içime artıklarımın hepsi iki üç senedir benden çıkıyor. Üç mide kanaması üç omurilik ameliyatı. Bi küçük felç tansiyonlar depresyonlar peşimi bırakmadı. Çünkü onca iyi niyetime karşılık arkamdan çevrilen dolapları konuşmaları iftiraları öğrendim. Ve tamamen sildim onları hayatımdan. ve mutluyum. Bu arada evet eşim sürekli arkamda ve destekçim.

Senin kv yalnız olduğundan çıkar yol zor o yüzden hoş görmeye duymamaya çalışcan nr diyelim. Allah grçim ve sabır versin

Back
X