- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Tam dedim, bi baktım bildirimÖzelden yazişacaksaniz neden konu actiniz ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam dedim, bi baktım bildirimÖzelden yazişacaksaniz neden konu actiniz ki![]()
Bir de geline sorun bakalimBir arkadaşım var abisi evli ve gelinleriyle beraber yaşıyorlar düşünün 1 tane görümce 1 tane erkek kardeş kayınvalide kayınpeder. Gelin halinden baya memnunmuş öyle diyordu arkadaşım. Keyfimiz yerinde diyordu.
yani?Benim eltim kayınvalidemle 15 yıl yaşadı. Bir gün bile of demediler. Tatile giderken bile yanında götürdü. Ben almak istediğimde ise ben tatil yapıcam annem burda terliyecek mi dedi. Hiç ayırmadı yanından. Arkadaş gibiydiler.
Kayınvalidem öldüğünde annesinden babasından daha çok perişan oldu eltim.
Benim gibi kendim ettim kendim buldum kurbanısın yani canımÇalışmıyorum maalesef de yok . Kendim bilerek kabul ettim zamanında![]()
Sizde eşiniz huyunu değiştirmezse aynı evde yaşamayacağınızı söyleyin.Denemedim mi benden fenası yok onların gözünde ama dedim ya eş önemli eşim izin vermiyor
Hanımlar birseyi merak ettim . Kaynanasıyla birlikte yasayan kaç hatun var burda birde yaşayıp da mutlu olmayı başarabilen var mı ?
Sanmıyorum ama eğer varsa yada genel olarak iyiyse nasıl başardı
Birlik yaşayıp da eşi arkasında duran bayanlar var mı
Şahsen ben mutlu değilim eşim de arkamda değil.Gelin dertlerimizi paylaşalım . Benim gibi olan kimler
Aynen öyle maalesef sırf bu yüzden eşimle aram yokBenim gibi kendim ettim kendim buldum kurbanısın yani canım![]()
Herhalde senin ayrılma imkanın varBen varım
Ama mutlu muyum bilmiyorum yardımları var sağolsun ama laf sokmaları muzrabim...
Eşim sağolsun arkamda..
Arkamda olmasa çoktan çekip giderdim.
Bebek doğumundan sonra değişti hepsi ayy torunum ayy yavrum gibisi gıcık etmeye başladı bunlar benim yanımda diyor rahatsız oluyorum artık sürekli söylenip duruyor tamam torunu solensin ben yapmacık sevmiyorum arkadaş içtenlikle mı soluyor bunları bilemiyorum
Esime Uzak yere gidelim dediğimde sana ne yaptılar diyor bişey yapmadılar da davranislari soğuttu beni![]()
Hiç bir çarem yok malesef ölene kadar birlikteyiz12 sene beraber yasadık, bastan asla boyle bır durum yoktu ama şartlar değişti, ama sonuca gelecek olursak, 12 sene yaşamamışım diyorum, o kadar baskı altında neden yaşamışım, buna kimsenin hakkı yok, bu sizin hayatınız, geç olmadan baska bir çözüm bulmalısnız, yoksa ömrünüzün nasıl sıkıntılı gectıgını farkettıgınızde olan olmuş oluyor malesef![]()
zamanında düşüncektin bunlari yani baştan... ben zaten bu zamanda aklı başında bir kadının bunun nasıl kanul ettıgını anlamıyorum...annesiyle oturmak isteyen evlenmesin.Aynen öyle maalesef sırf bu yüzden eşimle aram yok
Haklisinzamanında düşüncektin bunlari yani baştan... ben zaten bu zamanda aklı başında bir kadının bunun nasıl kanul ettıgını anlamıyorum...annesiyle oturmak isteyen evlenmesin.