- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
Hahahahaaaa yazdiklarin cok cocuksu be guzelim buyude gel hadi akil yasta degil bastadir sana yine guzel bir atasozuyle cvp veriyimyanlış yazdığımdan değl,yazacak çok şey olduğundan,ve ben gerek görmediğimden sildim,çoluk çocukla uğraşamam,gerektiği zaman hak edene cevbımı veririm üzme kendini
her kv de mi böyle Allah aşkına ya !!
1.5 aylık hamileyim eşim bugun işten izin aldı beni hastaneye götürmek için 3ünde bi gitmiştim iltihap şikayetim için kan tahlili idrar tahlili yaptılar hamile oldugumu öğrendim bugunde sonuç gostermeye gittik çünkü eşim bi türlü izin alamamıştı neyse kahvaltı yapıyoruz sabah kv siz niye hastaneye gidiyorsunuz şurda sağlık ocağı dururken dedi anne ben şikayetim için gidecem orda da sonuç gösterıp gelecem dedim vay efendim sağlık ocağında gösterilmiyormu o sonuç dedi ya ben sağlık ocağında mı tahlil yaptırdım da orda gösterecem dedim ayrıca ben hamilelik sırasında sağlık ocağına gitmem hastane dururken dedi oda benim bildiğim böyle sırt pırt gidilmez ağrı sancı olduğunda gidiler dedi eşimde orda sen karşıma sanane dedi annesine sonra doktor vitamin felan verecek onu kullanacak dedi anneside ee sen onları kullanacanmı kullanma al sana vitamin dedi kahvaltı sofrasını göstererek bende e tamam vitamin bunlarsa hadi çoçukda bişey oldu Allah göstermesin engelli oldu veya başka bişey odu sağlık ocağında bilemediler neolcak dedim haa öylemi o çocuk engelli olsa sen aldıracakmıydın dedi sustum seslenmedim sonra bana dengesiz manyak manyak konuşma dedi dedim dengesizlıkle ne alaksı var sen tedbirini al taktiri Rabbime bırak bende tedbirini alıyorum işte dedim sonra ne haltınız varsa onu yiyin dedi bize öyle morelim bozuldu ki sinir oldum resmen. ilk hamile olduğumu öğrendiğinde de ise iyi hadi bakalım hayırlısı olsun dedi surat beş karış tabi o akşamda kendi ailem geldi onların yanında bi göreceksiniz bi havalara girmeler torun geliyor hemen bataniye başlıyacam şunu yapacam bunu yapacam demeler çok iki yüzlü bi kv var nasıl başa çıkacam bilmiyorum ..
niye laf yarışına giriyorsunuz ki gitmeyın kv evıne bittiAynen kendi kaynana modelimi gördüm.. Bende hamileyim, kendi hamilelikleriyle benim hamileliğimi kıyaslayan bir kaynanam var.. Çok şükür artık sınırımızı koyduk biz öyle herşeye karışamıyor. Arada laf sokuyo gibi oluyo ben duymamış gibi yapıyorum.. Nereye kadar onunla laf yarışına girebilirim?? Böyle çok rahatım valla..
al benimkide o kadar yani 4 yıllık evliyim valla mesafe koy arana hiç yüz göz olma tartısma duyma cevap verme tenezüründe bile bulunma zaten eşin senin yerine konuşuyormuş anladığım kadarıyla salla gitsin canını sıkma tecrübe konuşuyo canım inan bana çünkü ben çok çektim ancak böle çare buldum yoksa insan katil olur ve sakın güzel giden evliliğini onun için sıkıntıya sokma yaw hehe de geç sallaher kv de mi böyle Allah aşkına ya !!
1.5 aylık hamileyim eşim bugun işten izin aldı beni hastaneye götürmek için 3ünde bi gitmiştim iltihap şikayetim için kan tahlili idrar tahlili yaptılar hamile oldugumu öğrendim bugunde sonuç gostermeye gittik çünkü eşim bi türlü izin alamamıştı neyse kahvaltı yapıyoruz sabah kv siz niye hastaneye gidiyorsunuz şurda sağlık ocağı dururken dedi anne ben şikayetim için gidecem orda da sonuç gösterıp gelecem dedim vay efendim sağlık ocağında gösterilmiyormu o sonuç dedi ya ben sağlık ocağında mı tahlil yaptırdım da orda gösterecem dedim ayrıca ben hamilelik sırasında sağlık ocağına gitmem hastane dururken dedi oda benim bildiğim böyle sırt pırt gidilmez ağrı sancı olduğunda gidiler dedi eşimde orda sen karşıma sanane dedi annesine sonra doktor vitamin felan verecek onu kullanacak dedi anneside ee sen onları kullanacanmı kullanma al sana vitamin dedi kahvaltı sofrasını göstererek bende e tamam vitamin bunlarsa hadi çoçukda bişey oldu Allah göstermesin engelli oldu veya başka bişey odu sağlık ocağında bilemediler neolcak dedim haa öylemi o çocuk engelli olsa sen aldıracakmıydın dedi sustum seslenmedim sonra bana dengesiz manyak manyak konuşma dedi dedim dengesizlıkle ne alaksı var sen tedbirini al taktiri Rabbime bırak bende tedbirini alıyorum işte dedim sonra ne haltınız varsa onu yiyin dedi bize öyle morelim bozuldu ki sinir oldum resmen. ilk hamile olduğumu öğrendiğinde de ise iyi hadi bakalım hayırlısı olsun dedi surat beş karış tabi o akşamda kendi ailem geldi onların yanında bi göreceksiniz bi havalara girmeler torun geliyor hemen bataniye başlıyacam şunu yapacam bunu yapacam demeler çok iki yüzlü bi kv var nasıl başa çıkacam bilmiyorum ..
aynı evin içinde mesafe koyulmaz kı komu sahıbı kv evinde oturuyoral benimkide o kadar yani 4 yıllık evliyim valla mesafe koy arana hiç yüz göz olma tartısma duyma cevap verme tenezüründe bile bulunma zaten eşin senin yerine konuşuyormuş anladığım kadarıyla salla gitsin canını sıkma tecrübe konuşuyo canım inan bana çünkü ben çok çektim ancak böle çare buldum yoksa insan katil olur ve sakın güzel giden evliliğini onun için sıkıntıya sokma yaw hehe de geç salla
bende aynı evdeyim ama koyuyorum canım zamanla insan öğreniyoaynı evin içinde mesafe koyulmaz kı komu sahıbı kv evinde oturuyor
bence hata kvlerinide değil sizde berber yaşamyı kabul edenlerde sonuçtakalabalık bir ortamda evlilik yaşanmıyor . herkes evini bilmeli.bende aynı evdeyim ama koyuyorum canım zamanla insan öğreniyo
Esinle arani iyi tutmaya bak
Kv urur kervan yurur
Soyle tatlim soyle ohh sefamiz olsun:)))'Kv ürür kervan yürür'
Şu cümleden dolayı mesajınızı defalarca üst üste beğenmek istedim.bende sinirlendikçe bu cümleyi söyleyip sakinleşicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?