KV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanlış yazdığımdan değl,yazacak çok şey olduğundan,ve ben gerek görmediğimden sildim,çoluk çocukla uğraşamam,gerektiği zaman hak edene cevbımı veririm üzme kendini
Hahahahaaaa yazdiklarin cok cocuksu be guzelim buyude gel hadi akil yasta degil bastadir sana yine guzel bir atasozuyle cvp veriyim

Hanimlar konuda gelisme var mi diye bakayim dedim, yine kapisma var. Cevaplarinizi özelden birbirinize gönderseniz olmaz mi? Konu sahibinin cevabi var mi yazmis mi birseyler dedim ama son sayfa hep sizin atismaniz. Konuyu acan yardim isteyen üyeye ayip oluyor bence.

esin olaya mudahale edip cvbini verdikten sonrasi cok gereksiz olmus.
artik hicbisey demeyip susman iyi olurdu. hic altta kalacak bi tipe benzemiyor, bosuna sinirlerini bozmussun.
hic muhatap olma bence. huzurunu bozma. hamilelikte stresten uzak durmak cok onemli.
hem dha bunun dogumu var lohusaligi var simdi nasil baslarsa oyle gider. yol yakinken mesafeni koy. yuzgoz olma.

kusura bakmayın ama çocuk yapmadan önce evinizi ayırsaydınız daha mantıklı olurdu.
o bebek doğunca dahada kötü şeyler yaşanılcak her işe karışacak kv deniz. ne demişler ev üstüne ev olmaz. evlenmeden önce bu tip şeylerle karşılaşcağınızı düşünmeniz lazımdı. aynı evin içine ne huzurun olur nede özeliniz. acımasız olcak ama kendin ettin kendin buldun....

Aynen kendi kaynana modelimi gördüm.. Bende hamileyim, kendi hamilelikleriyle benim hamileliğimi kıyaslayan bir kaynanam var.. Çok şükür artık sınırımızı koyduk biz öyle herşeye karışamıyor. Arada laf sokuyo gibi oluyo ben duymamış gibi yapıyorum.. Nereye kadar onunla laf yarışına girebilirim?? Böyle çok rahatım valla..

niye laf yarışına giriyorsunuz ki gitmeyın kv evıne bitti

al benimkide o kadar yani 4 yıllık evliyim valla mesafe koy arana hiç yüz göz olma tartısma duyma cevap verme tenezüründe bile bulunma zaten eşin senin yerine konuşuyormuş anladığım kadarıyla salla gitsin canını sıkma tecrübe konuşuyo canım inan bana çünkü ben çok çektim ancak böle çare buldum yoksa insan katil olur ve sakın güzel giden evliliğini onun için sıkıntıya sokma yaw hehe de geç salla

aynı evin içinde mesafe koyulmaz kı komu sahıbı kv evinde oturuyor

eşin ağzının payını veriyomuş ama yine susmuyo kadın. onunla laf dalaşına girdikçe anca sinirleriniz yıpranır laftan anlamayan bi cahil var karşınızda Allah sbır versin

Dua edin eşiniz sizin tarafınızı tutmuş.
Bu kv ne böyle anlamadım ben 23 kv 70 yaşında yola getirene kadar öldüm öldüm dirildim allah yardımcınız olsun.
Müsait bir zamanda konuşun kv ile oğlunuzu seviyorsanız bana kötü davranmayın sizde biliyorsunuzki ben mutluysamöyle mutlu oğlunuz deyin benimböyle tehtit içerikli bir konuşmam olmuştu sonradan yavaş yavaş düzeldi . Ki hamilesin bu ne dengesizlik . Acaba bebek olunca eşin size daha çok düşkünleşirde kv dışlar falan gibimi düşünüyor ? Böyle garip haller içine giriyor.

Hepsi mi böyle bilemem ama benim özele gittiğimi duyunca x devlet hastanesi de pek güzelmiş pek temizmis aman bir iyiymis lafları dönmüştü biz böyle uygun gördük dedik ve bir daha konu açılmadı

Neyse doğum oldu bu seferde ne kadar ödediğimizi öğrenmek için öyle yerlerden girildi ki konuya yani açıkça ne kadar tuttu dense sinirlenmezdim ama onca laf kalabalığına cinim çıktı,ki biz her daim hesabımızı kitabımızı bildik bir gün sıkıştık yardım edin demedik, nedir bu takıntı anlamıyorum

Ayrıca sağlık ocağında pratisyen hekim var ne anlar kadın doğumdan, ben bir kere tansiyonum çıktı diye aile hekimine gittim hamile iken, 10 dk falan takipte tuttu beni sonra bugün illa ki git jinekoloğa dedi,sağlık ocağı ikili üçlü tarama yapabilir mi misal saçmalık

Kıskançlık bu, hamilesin eşin seninle daha ilgili olacak ya onu çekememe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…