- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
bende anlamıyorum açıkcası. evliliğimin engüzel yıllarını kv derdıyle geçırmek istemem. yine insanın kapısı ayrı olunca istediği gibi karışmaz.
aynen öyle ama ev üstüne ev olmaz. aşaga yukarı beraber oturanların yaşadıkları aynı. hadi eskidn öyleydi. köylerde büyük evler iş paylaşımı vs ama artık şehirlerde apartmanların içinde ne kadar din dibe yaşanılır ki? evim olsun para biriktirelım asla. kirada tek odada otururum ama huzurum ve özel yaşantım olsun.Canım şu an açık konuşamıyorum lakin burdan çok yakın bir arkadaşımın başına geldi daha yeni,kadın başka bir ülkeden ortalığı birbirine kattı, ha ben burda işin erkeğe düştüğünü düşünüyorum dolmasın, annesinin yerini bilsin eşinin yerini bilsin kadınlar her zaman kavga edecek birsey bulur
tek dert anlaşmamak değıl anlaşsan bile bir özel yaşantın kalmıyor bir cift olarak yeni evli olduğnu düşün ne kadar rahat edebilirdin. ben edemezdim. o yüzden kendi düşen ağlamaz. çocuk yapacağına evini ayır önce demi?Canım şu an açık konuşamıyorum lakin burdan çok yakın bir arkadaşımın başına geldi daha yeni,kadın başka bir ülkeden ortalığı birbirine kattı, ha ben burda işin erkeğe düştüğünü düşünüyorum dolmasın, annesinin yerini bilsin eşinin yerini bilsin kadınlar her zaman kavga edecek birsey bulur
benim kayın validem benle oğlunu paylaşmak istemedi benim senin tartışması bile yaptı acaba öyle bir şey mi . Tek çocukmu eşiniz yada tek oğlan ? Ondan mı size karşı sert ve kırıcı tutumuKv oglu tarafindan dislaniyor zaten kendiside farkinda bunun neyin pesinde bende anlamadim
haklı olabilirsin ama insan yaşamadan bilemiyo takdir edersinki aşk b azen kör edebiliyobence hata kvlerinide değil sizde berber yaşamyı kabul edenlerde sonuçtakalabalık bir ortamda evlilik yaşanmıyor . herkes evini bilmeli.
kör edıyor ya sonra mutsuz edıyor herzaman mantıklı olcanhaklı olabilirsin ama insan yaşamadan bilemiyo takdir edersinki aşk b azen kör edebiliyo
4 yıl olmus hala nıye evını ayırmadınal benimkide o kadar yani 4 yıllık evliyim valla mesafe koy arana hiç yüz göz olma tartısma duyma cevap verme tenezüründe bile bulunma zaten eşin senin yerine konuşuyormuş anladığım kadarıyla salla gitsin canını sıkma tecrübe konuşuyo canım inan bana çünkü ben çok çektim ancak böle çare buldum yoksa insan katil olur ve sakın güzel giden evliliğini onun için sıkıntıya sokma yaw hehe de geç salla
evlerınızyok bırde üstüne dogrurunuz aynı evde hatta sızde tabı demek kı akılanılmıyormushaklı olabilirsin ama insan yaşamadan bilemiyo takdir edersinki aşk b azen kör edebiliyo
canım benim ben eşimden memnunum zaten annesi için neden kendime hayatı zehir edimki mantıklı olalım biraz zaten güzel giden bir evliliğim var kocam gözümün içine bakıyo sosyal bir kadınım çalışıyorum dünyalar güzeli bi kızım var ve hiç pişman değilim iyiki doğurmuşum herşeyim o benim seneye ayırıyorum evleri dahada mutlu olcam yani mantıken banane kayınvalidemden anladınmı can sıkmaya deymez yani eşin yanında olsun gerisi boş yanievlerınızyok bırde üstüne dogrurunuz aynı evde hatta sızde tabı demek kı akılanılmıyormus
sen ıstedıgın kadar kandır kendını bir evin bile yok....kv sana ne degıl sen onun evınde yaşıyorsun asıl ona senden ne... gözunun ıcıne bakan erkek beraber oturmktan mutsuz oldğun halde evini ayırmıyor ılgınç....canım benim ben eşimden memnunum zaten annesi için neden kendime hayatı zehir edimki mantıklı olalım biraz zaten güzel giden bir evliliğim var kocam gözümün içine bakıyo sosyal bir kadınım çalışıyorum dünyalar güzeli bi kızım var ve hiç pişman değilim iyiki doğurmuşum herşeyim o benim seneye ayırıyorum evleri dahada mutlu olcam yani mantıken banane kayınvalidemden anladınmı can sıkmaya deymez yani eşin yanında olsun gerisi boş yani
o begenmedın kvdenın yanında sen evlıgını sürduruyorsun o senın yanında degıl. ya kadın sızın ne zaman şey yaptıgınızı bıle anlıyor ne mutlugundan bahsedıyorsun sen. bir özelın bıle yok. kımseye hıkaye anlatma. mutsuzanız cekıp godeceksınız hep para bırıktırmek icin evlerını kulanın hem rahatsız oluyorum dıyın. rahatsız oluzorsan cıkacan o evden.canım benim ben eşimden memnunum zaten annesi için neden kendime hayatı zehir edimki mantıklı olalım biraz zaten güzel giden bir evliliğim var kocam gözümün içine bakıyo sosyal bir kadınım çalışıyorum dünyalar güzeli bi kızım var ve hiç pişman değilim iyiki doğurmuşum herşeyim o benim seneye ayırıyorum evleri dahada mutlu olcam yani mantıken banane kayınvalidemden anladınmı can sıkmaya deymez yani eşin yanında olsun gerisi boş yani
hayatkör edıyor ya sonra mutsuz edıyor herzaman mantıklı olcan
nasip olmadı diyelim hep bir olumsuzluk yaşadık ama kısmetse eyer bu sene inşallah ben başıma gelen hiç birşeyden yakınmam aslında mücadele ederim çünkü sızlanmak bi işe yaramaz çözüm odaklı olmak her zaman daha iyi sonuçları doğurur senin yargılayış tarzınıda pek tasvik etmedim açıkcası ben arkadaşa yardımcı olmakdı amacım ama konunun ben olmadığımın farkında değilsin sanırım canım ama her kezin kendi seçimleri kendi hayatı ve kendi bedelleri var ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük konuşma4 yıl olmus hala nıye evını ayırmadın
gayet farkımdayım konu sahıbı olmadıgın ama tavsıyelerını mantıksız buldum... siz siz olun baştan kabul etmeyın ..hayat
nasip olmadı diyelim hep bir olumsuzluk yaşadık ama kısmetse eyer bu sene inşallah ben başıma gelen hiç birşeyden yakınmam aslında mücadele ederim çünkü sızlanmak bi işe yaramaz çözüm odaklı olmak her zaman daha iyi sonuçları doğurur senin yargılayış tarzınıda pek tasvik etmedim açıkcası ben arkadaşa yardımcı olmakdı amacım ama konunun ben olmadığımın farkında değilsin sanırım canım ama her kezin kendi seçimleri kendi hayatı ve kendi bedelleri var ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük konuşma
bak canım oturup sana burda hayatımı dökecek değilim ama şöle sölim ben kimseyi kandırmıyorum ayrıca oturduğum ev kira ve ben ödüyorum burası kv ait sayılmaz yani ayrıca eşim benden çok istiyo ama şartlar elvermedi birçok sorun yaşadık mesela sadece bir tanesini belirtim 40000tlye aldığım arabam aldığım gün pert oldu ve 25000 masraf ödedim arabayıda kredi ile almıştım gibi alah nasip etmedi kısaca herşeyden çok kendime saygı duyarım bu yüzden kendimi kandırmam gibi bir şey söz konusu bile olamaz ayrıca çok merak ettim evlimisin yada annemisinsen ıstedıgın kadar kandır kendını bir evin bile yok....kv sana ne degıl sen onun evınde yaşıyorsun asıl ona senden ne... gözunun ıcıne bakan erkek beraber oturmktan mutsuz oldğun halde evini ayırmıyor ılgınç....
kimse kimseyı kanıdrmayı calışmasın bir zahmet.1 odam olsun huzurum olsun. madem kvden aynı evden kacacak kadar mesafe koyacak kadar rahatsızsın bir zahmet cık evınden. huzurlu olacagın bır ev tutsun eşin sana. sen bu yalanları bşkasına anlat. bu zamanda aynı evın içinde oturanda akıl yok. hatta kayınpederde varsa dahada beter. bir basla erkegın yanında ne kadar rahat edebılılr bır bayan? bunun cinselıgu var banyosı var lohusalıgı var emzırmesı regli. bir erkek karısını 4 yıldan beri böyle yasatmayı laık göruyorsa.... daha ne dıyeyım
kocaya kacıyorsunuz anne baba rızası olmadan sankı erkek göröemıs gıbı. oysa herseyı üsülüne göre yapsanız evınızde olur huzurda. ben beraber oturanlara acımıyorum. bastan hayır de bıttıhayat
nasip olmadı diyelim hep bir olumsuzluk yaşadık ama kısmetse eyer bu sene inşallah ben başıma gelen hiç birşeyden yakınmam aslında mücadele ederim çünkü sızlanmak bi işe yaramaz çözüm odaklı olmak her zaman daha iyi sonuçları doğurur senin yargılayış tarzınıda pek tasvik etmedim açıkcası ben arkadaşa yardımcı olmakdı amacım ama konunun ben olmadığımın farkında değilsin sanırım canım ama her kezin kendi seçimleri kendi hayatı ve kendi bedelleri var ne demiş büyüklerimiz büyük lokma ye büyük konuşma
o yuzden mı eskı konularında bıktım bosanmayı düsündüm yazdınneyse ıyı aksamlarbak canım oturup sana burda hayatımı dökecek değilim ama şöle sölim ben kimseyi kandırmıyorum ayrıca oturduğum ev kira ve ben ödüyorum burası kv ait sayılmaz yani ayrıca eşim benden çok istiyo ama şartlar elvermedi birçok sorun yaşadık mesela sadece bir tanesini belirtim 40000tlye aldığım arabam aldığım gün pert oldu ve 25000 masraf ödedim arabayıda kredi ile almıştım gibi alah nasip etmedi kısaca herşeyden çok kendime saygı duyarım bu yüzden kendimi kandırmam gibi bir şey söz konusu bile olamaz ayrıca çok merak ettim evlimisin yada annemisin
o yuzden mı eskı konularında bıktım bosanmayı düsündüm yazdınneyse ıyı aksamlar
bak canım benim ne yaptığım seni ilgilendirmez ayrıca acınacak durumdada değilim alaha şükür ama sen bu kadar düz bakıyoken bu kadar önyargı taşıyoken bence asıl acınılacak duruma düşen sensin çünkü daha hayatı öğrenememissin belli bence sen bu kadar benim hayatımı irdeleyeceğine biraz kendi hayatına bak beni eleştirme o zaman sadece uzaktan bak ibret al o zaman ayrıca sen ne biliyosunki benim hayatımla alakalı neye istinaden yorum yapıyosun ister kaçarım ister boşarım ister severim ister silerim kimene en çokta sanane....kocaya kacıyorsunuz anne baba rızası olmadan sankı erkek göröemıs gıbı. oysa herseyı üsülüne göre yapsanız evınızde olur huzurda. ben beraber oturanlara acımıyorum. bastan hayır de bıttı
atı alan üsküdarı geçmiş sen baştan kabul etmeyin diyosun zaten bu konuların okuyan bi bekar bayan zaten anlar ana fikrin kabul edilmemesi gerektinin olduğunu ama kime göre neye göre tavsiye veriyosun konu sahibi zaten evli arkadaşım bekar kaçıcak bi kıza tavsiye vermedimki ben piskolojikmen çökmüş dertli bir evli kadına tavsiye verdim ne deseydim senin gibi suçlusun niye kabul ettin hakettinmi deseydim düşene vuran çok olur önemli olan elinden tutmakgayet farkımdayım konu sahıbı olmadıgın ama tavsıyelerını mantıksız buldum... siz siz olun baştan kabul etmeyın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?