KV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benim kayinvalidem bebek gormeye gelince gecmis olsundan once hastaneye ne kadar odediniz diye sorduBen de cok aliniyordum bu konusmalardan ama durum genelde herkeste ayni sanirim

Benim kayinvalidem bebek gormeye gelince gecmis olsundan once hastaneye ne kadar odediniz diye sorduBen de cok aliniyordum bu konusmalardan ama durum genelde herkeste ayni sanirim

Kendi kızı yok benimkinin o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama damadı kızını özele götürse eminim memnun olurdu

Aynen kizinin biri benim dogum yaptigim paraya keyfine kiyafet alisverisi yapabiliyor öyle soyleyeyim ee onun da kocasi karsiliyor nasil olacak bu isler
Kendi kızı yok benimkinin o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama damadı kızını özele götürse eminim memnun olurdu

Aynen kizinin biri benim dogum yaptigim paraya keyfine kiyafet alisverisi yapabiliyor öyle soyleyeyim ee onun da kocasi karsiliyor nasil olacak bu isler

Valla ne biliyim ben anne oldum her türlü canlının yavrusuna karşı daha bir duyarlı daha bir sevkatli oldum, gelin de bir annenin kuzusudur neticede ama bazı kaynanalar o şekilde bakmıyo, gelin de bir kadın diyorlar ve oğullarının aşkı için mücadeleye giriyorlar resmen

ya bayanlar aklınızı peynir ekmekle mi yediniz bebek yapcağınıza evinizi ayırın bir önce. ev onun evi misafir olan sizsınız ıstedıgını soarad soylere beğenmen çekip gidecek. aynı evde yaşamkmı kalmış bu zamanda...

Bu KK bana kayınvaldemi öpüp başıma koyduracak en sonunda allahım burda ki konuları okuyunca valla ellerini öpesim geliyo kadının.
allah size peygamber sabrı versin ne diyeyim allahtan eşiniz size destek ya tam tersi olsaydı o zaman işiniz daha kötü olurdu

eşim sağolsun sen karşıma sen sus gibi cümlelerle cevap verdiği için ben konuşmaya gerek duymuyorum ama bazen okadar çok patlamak isitoyrum ki

Hoşunami gitti eşinin annesine sen sus karişma demesi bak sende anne olacaksin ilerde dogru degil bu tutum.
Kayinvaliden eski kafalardan biz doktorami gittik size hamileyken diye düşünmüs ama devir değisti ,insanlar bilinçlendi anne karninda bir cok sey belli olup önlenebiliyor sonrasinda bu şekilde anlattiniz mi ?anlatipta anlamadiysa kayin validenin sucu ama yinede ters cevap verilecek bir durum goremedim ben

ben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirde
Ev onun evi ama karnimdaki cocuga karisma hakini nerde buluyor bizde anne baba olacagiz sonucta ben bebegimle ilgili kararlari kendim veremiyeceksem nerde kaldi benim anneligim ayrica miymiymiy nedir nasil bi uslpdur o bunu uygun bi dille de yazabilirdnizde

ben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirde
Ve ayrica bazi hayat sartlari sizi ayni evde yasamaya mecbur kiliyor bunuda atlamamak lazim

Kv oglu tarafindan dislaniyor zaten kendiside farkinda bunun neyin pesinde bende anlamadim

Şunu demek istedim ben, insan hadsizse aynı evde hattı şehirde ve hatta aynı ülkede olmasan bile telefonla vs karışıyor gene, yeter ki insan sınırını bilmeye görsün, ama aynı ev neden kabul ediliyor sene olacak 2016 onu ben de anlamıyorum

Aynı evde neye ne kadar tavır yapılır ki, şimdi bu konuşma yüzünden küseyim desen küsemezsin nasıl olacak

Sanki parasini kendileri veriyomus gibi saglik konusunda paranin lafi bile olmamasi lazimken

bende anlamıyorum açıkcası. evliliğimin engüzel yıllarını kv derdıyle geçırmek istemem. yine insanın kapısı ayrı olunca istediği gibi karışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…