Hepsi mi böyle bilemem ama benim özele gittiğimi duyunca x devlet hastanesi de pek güzelmiş pek temizmis aman bir iyiymis lafları dönmüştü biz böyle uygun gördük dedik ve bir daha konu açılmadı
Neyse doğum oldu bu seferde ne kadar ödediğimizi öğrenmek için öyle yerlerden girildi ki konuya yani açıkça ne kadar tuttu dense sinirlenmezdim ama onca laf kalabalığına cinim çıktı,ki biz her daim hesabımızı kitabımızı bildik bir gün sıkıştık yardım edin demedik, nedir bu takıntı anlamıyorum
Benim kayinvalidem bebek gormeye gelince gecmis olsundan once hastaneye ne kadar odediniz diye sorduHepsi mi böyle bilemem ama benim özele gittiğimi duyunca x devlet hastanesi de pek güzelmiş pek temizmis aman bir iyiymis lafları dönmüştü biz böyle uygun gördük dedik ve bir daha konu açılmadı
Neyse doğum oldu bu seferde ne kadar ödediğimizi öğrenmek için öyle yerlerden girildi ki konuya yani açıkça ne kadar tuttu dense sinirlenmezdim ama onca laf kalabalığına cinim çıktı,ki biz her daim hesabımızı kitabımızı bildik bir gün sıkıştık yardım edin demedik, nedir bu takıntı anlamıyorum
Benim kayinvalidem bebek gormeye gelince gecmis olsundan once hastaneye ne kadar odediniz diye sorduBen de cok aliniyordum bu konusmalardan ama durum genelde herkeste ayni sanirim
Kendi kızı yok benimkinin o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama damadı kızını özele götürse eminim memnun olurdu
Aynen kizinin biri benim dogum yaptigim paraya keyfine kiyafet alisverisi yapabiliyor öyle soyleyeyim ee onun da kocasi karsiliyor nasil olacak bu isler
ya bayanlar aklınızı peynir ekmekle mi yediniz bebek yapcağınıza evinizi ayırın bir önce. ev onun evi misafir olan sizsınız ıstedıgını soarad soylere beğenmen çekip gidecek. aynı evde yaşamkmı kalmış bu zamanda...
eşim sağolsun sen karşıma sen sus gibi cümlelerle cevap verdiği için ben konuşmaya gerek duymuyorum ama bazen okadar çok patlamak isitoyrum ki
ben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirdeAnacım ben aynı şehirde bile değilim
Ev onun evi ama karnimdaki cocuga karisma hakini nerde buluyor bizde anne baba olacagiz sonucta ben bebegimle ilgili kararlari kendim veremiyeceksem nerde kaldi benim anneligim ayrica miymiymiy nedir nasil bi uslpdur o bunu uygun bi dille de yazabilirdnizdeben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirde
Ve ayrica bazi hayat sartlari sizi ayni evde yasamaya mecbur kiliyor bunuda atlamamak lazimben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirde
AmiN boyle kv desi olan herkeze versineşin ağzının payını veriyomuş ama yine susmuyo kadın. onunla laf dalaşına girdikçe anca sinirleriniz yıpranır laftan anlamayan bi cahil var karşınızda Allah sbır versin
Kv oglu tarafindan dislaniyor zaten kendiside farkinda bunun neyin pesinde bende anlamadimDua edin eşiniz sizin tarafınızı tutmuş.
Bu kv ne böyle anlamadım ben 23 kv 70 yaşında yola getirene kadar öldüm öldüm dirildim allah yardımcınız olsun.
Müsait bir zamanda konuşun kv ile oğlunuzu seviyorsanız bana kötü davranmayın sizde biliyorsunuzki ben mutluysamöyle mutlu oğlunuz deyin benimböyle tehtit içerikli bir konuşmam olmuştu sonradan yavaş yavaş düzeldi . Ki hamilesin bu ne dengesizlik . Acaba bebek olunca eşin size daha çok düşkünleşirde kv dışlar falan gibimi düşünüyor ? Böyle garip haller içine giriyor.
ben ayni sehirdeyim ama asla emri vali yapmaz. esimin annesidir basim üstünde yeri var.ama ayni evde yasamak ne ya .... kabul ediyorlar sonrada miymiymiy . ev onun evi istedigi gibi karisirda söylenirde
Sanki parasini kendileri veriyomus gibi saglik konusunda paranin lafi bile olmamasi lazimkenHepsi mi böyle bilemem ama benim özele gittiğimi duyunca x devlet hastanesi de pek güzelmiş pek temizmis aman bir iyiymis lafları dönmüştü biz böyle uygun gördük dedik ve bir daha konu açılmadı
Sanki parasini kendileri veriyomus gibi saglik konusunda paranin lafi bile olmamasi lazimken
bende anlamıyorum açıkcası. evliliğimin engüzel yıllarını kv derdıyle geçırmek istemem. yine insanın kapısı ayrı olunca istediği gibi karışmaz.Şunu demek istedim ben, insan hadsizse aynı evde hattı şehirde ve hatta aynı ülkede olmasan bile telefonla vs karışıyor gene, yeter ki insan sınırını bilmeye görsün, ama aynı ev neden kabul ediliyor sene olacak 2016 onu ben de anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?