- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 40
madem çok uyaniksiniz söyleyin bakalım hangi ulkedeymis o calismadanda kira ödeyen? hemen oraya tasinalimm?bir kere calismasan bile kiran ödeniyor burda ne diye beraber yasiyorsunuz?? saf olmayin bukadar
almanya gel buyur kıra ödenılıyor ama devlet karsılıyor bu tüm avrupada böyledır:))) esınız calısmıyorsa tabı calısıyorsada aynı evde durmanın ztn anlamı yok....madem çok uyaniksiniz söyleyin bakalım hangi ulkedeymis o calismadanda kira ödeyen? hemen oraya tasinalimm?
şaka gıbı karısı hazırlasın işte beraber yaşamın sonucları budurkayınpederinize sabah kahvaltısı hazırlamanızı istiyorlardı değil mi önceki konularınızda... öyle anımsıyorum.
bence aynı evde yaşamaya mecbur olduğunuz süreyi netleştirin önce, ama bunu netleştirmeden önce de evdeki inatlaşma ortamına dahil olmayın, kayınvalideniz sizi tahrik ediyorsa da ona uymayın, eşinize de onun önünde tartışmayın, sabretmekten başka çözüm yok gibi... yaşınız kaç bilmiyorum, çocuk isteğinizi de anlıyorum ama sorunlarınız biraz durulmadan yapmasanız mı acaba? yani çocuk olunca eşlerin ilgisi daha da azalıyor, kayınvalideler-anneler daha da işe müdahil olmak istiyor... torunumdan ayrılamam diye bir dayatmaya girebilirler mi?
yine de anne olma isteğinizi de çok ertelemeyin fakat, eşinizin ve diğer aile bireylerinin dözünde gerilimi gelin yaratıyor izlenimi var sanırım? onu biraz kırıp ayrı ev fikrine eşinizi ikna edebilirsiniz belki?
almanyada değilim. hiçbir avrupa ülkesindede kiran odeniyor lafını duymadım sen işsizlik parasıyla karistirdin belki. her neyse. önce üslup öğren !! insanların hayatını bilmeden yargilarsan aynısı başına gelir ozamanda millet sana k....nla güler. şimdi konumdan defolup gidermisin?!!gelıyorsunuz buralara ıyı bır hayat ıcın sonrada alışamıyorsunuz ustelık avrupa gıbı yerde kv yasamakta neymıs adamı k... gülerler.... bir ülkeye gelıyorsan dili ögrencen cocuk yapacagına önce dili tam ögren meslek edın kv otur mutsız ustune bırde cocuk sacma sapan. her imkan var bu zamanda kv yasıyan kadına sa....k derim başka birsey demem. rahat bır kavga bıle edemıyorsun ... evlılıkmı bu hayır. okadar anneneler varkı kızım okulunda almamca bılmıyorlar cocukları cddıe alınmıyor ögretmenler tarafından önce dil dil dil .
cocuguda sana sorcak değilim nezaman yapip yapmayacagimi.. bu konumla alakali bisy değil hangi üye meydana getirdi bilmiyorum. bu olsada benim hür irademle istegimle olacak bisey sen karisamazsin.daha 4 aylık evlısın bır dıl ögren bır cevre edın cocuk yapmagı bılıyorsun ama kv denın evınde onda sorun yok:))) bu bayanlarımız nıye böyle cahıl . o cocugu ne verecen dilini bilmedıgın ülkede ... eğtım şart her konuda
almanyada değilim. hiçbir avrupa ülkesindede kiran odeniyor lafını duymadım sen işsizlik parasıyla karistirdin belki. her neyse. önce üslup öğren !! insanların hayatını bilmeden yargilarsan aynısı başına gelir ozamanda millet sana k....nla güler. şimdi konumdan defolup gidermisin?!!
herkese hayirli aksamlar.
gecen hafta esimle kavga ettik cok kotuydum. yurtdisina gelin geldim ve halen alismakta gucluk cekiyorum. ben esimle kavga ederken kv kocama aynen bunlari soylemisti ( ben ziril ziril agliyorum o esnada) ben sana nisanlilikta bu is bitsin dedigimde bitircektin sizin evliliginiz yurumezz dedi. simdi esimle bi sekilde normale donduk ama kvnin o dedigi laf icime dert oldu.
az once esime sordum annen niye oyle soylemisti dedim. o da sen istanbulda yasamamizi istiyodunya oyuzden istemedi dedi. evet kizlar iste boyle ben buralara alisamadim ama yuvami yikmak istemiyorum bana teselli vrrecekleri yerine bana zulmediyorlar. cok kotu durumdayim suan aglamak icin zor tutuyorum:/
hayir güzel güzel dertlesmek varken bu üslup nedir salak dedi cahil dedi üstelik moralim bozukken kimse üstüme gelemez. yok canım eşimi ayrı eve ikna edemiyorum dinlemek bile istemiyor mecbur katlancam galibaooo canim sen sinirini sana yorum yapandan cikarma kimse senin hayatina müdahale etmek istemiyor burda. bence sana daha iyi anlatabilmek icin belkide gözlerini acmak icin biraz sert konusmus olabilir ama sen böyle savunmaya gecmemelisin
düsünsene suan bebegin olsa kayinvaliden her zirta pirta karisacak inan bana sen daha cok sinir olacaksin
evliligine müdahale edince nasil cildiriyoruz hepimiz birde bebek cocuk egitimine karistigini düsün ve evine gidip bu durumdan cekilemiyeceksin
inatlasicaksin belki cocuguna davranmak istemedigin sekilde davranacaksin
esin diyecek büyüktür görmüs gecirmis neden annemi dinlemiyosun.....ooooo bu senaryoyu dahada uzatabilirim ben
bu yüzden sana sert konustu
ev ev üstüne olmuyo canim olmuyo sen bu durum degismeden bence cocuk yapma
hatta esin istediginde bence sunu demek senin hakkin: hayatim cocugumuzu kendi evimizde büyütelim gibi... belki bu ayri eve cikmayi hizlandirir ne dersin?
cocgum olursa ona kimseyi ne ezdiririm nede işime karisabilirler okadar uzun boylu değil ben sabırlı değilim kendimi biliyorum.Allah yinede büyük konusturmasin zaman kime neyi gösterir bilemeyizHuzursuz bir evde dünyaya getirilen çocuğa yazık değil mi? "Ama ben istiyoruuummmmm" gibi bir bencillik olabilir mi, inanamıyorum. Bebek bu, bir insan yani, onu dünyaya getirme kararı ne kadar ciddi bir şey farkında mısınız? Hiç yapmayın demiyor kimse. Sadece uygun şartları sağladıktan sonra düşünün diyorlar. Anne olmak kendinden çok evladını düşünmektir benim bildiğim ama....
hayir güzel güzel dertlesmek varken bu üslup nedir salak dedi cahil dedi üstelik moralim bozukken kimse üstüme gelemez. yok canım eşimi ayrı eve ikna edemiyorum dinlemek bile istemiyor mecbur katlancam galiba
ha buarada dil öğrenmek mecburi tabiki ogrencemde ilerde belki caliscamda buraya boş boş kaynanayla oturmaya gelmedim okadar kültürsüz biri değilim.
cocgum olursa ona kimseyi ne ezdiririm nede işime karisabilirler okadar uzun boylu değil ben sabırlı değilim kendimi biliyorum.Allah yinede büyük konusturmasin zaman kime neyi gösterir bilemeyiz
Ne dolmussun arkadasim sartlari ne bilmedigimi sadece bebek oldugu zaman insanin herseyi bosverdigini soyledim sadece ben dedim diye bebek yapacak degil heralde sartlarina gore sekillendirir insan hayatini bebek olunca esiyle daha cok yakinlasiyor insan aile oldugunu anliyor anne baba bi tarafta kaliyor esi suan kendi annesinin babasinin yanina dahil olmus biri gibi goruyor olabilir karisini ama bebek olunca biz bi aileyiz karismayin diye tepkisini koyabilir hatta eve cikma isi bile hizlanabilir yani buda ayri bi bakis acisi sizin icinde ordan yazmak kolay olsa gerekki satir satir yazmissiniz
almanyada değilim. hiçbir avrupa ülkesindede kiran odeniyor lafını duymadım sen işsizlik parasıyla karistirdin belki. her neyse. önce üslup öğren !! insanların hayatını bilmeden yargilarsan aynısı başına gelir ozamanda millet sana k....nla güler. şimdi konumdan defolup gidermisin?!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?