kv :((

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
herkese hayirli aksamlar.
gecen hafta esimle kavga ettik cok kotuydum. yurtdisina gelin geldim ve halen alismakta gucluk cekiyorum. ben esimle kavga ederken kv kocama aynen bunlari soylemisti ( ben ziril ziril agliyorum o esnada) ben sana nisanlilikta bu is bitsin dedigimde bitircektin sizin evliliginiz yurumezz dedi. simdi esimle bi sekilde normale donduk ama kvnin o dedigi laf icime dert oldu.

az once esime sordum annen niye oyle soylemisti dedim. o da sen istanbulda yasamamizi istiyodunya oyuzden istemedi dedi. evet kizlar iste boyle ben buralara alisamadim ama yuvami yikmak istemiyorum bana teselli vrrecekleri yerine bana zulmediyorlar. cok kotu durumdayim suan aglamak icin zor tutuyorum :/

Canım yurtdışına alışmak zordur tabiki,anladığım kadarıyla birlikde oturuyorsunuz kv ile,her tartışmanıza karışması hiç hoş değil,bide nacizane fikrim Bebek konusunu erteleyin bugün bi konunuzu daha görmüştüm gebelikde aklımda kalmış şu şartlarda biraz erken gibi önce bulunduğunuz ortama alışın benim bi akrabam alışamadığı için boşandı malesef

Sanirim yurt disindasiniz k.valideniz ziyareye geldi.
Onun yaninda tartismaniz olmus.Esiniz ve siz k.valide yaninda atisirsaniz,siz aglarsaniz kadina iyi yada kotu yorum yapma hakki vermis olursunuz.

Evliligin iln yili zor gecer.Ayrica.siz baska bir ulkeyede alismaya calisiyorsunuz.
Orada cevre edinebikeceginiz,gerekiyorsa dil ogrenebileceginiz, vs yerlere katilin.Biraz sosyallesmek size iyi gelecek.
Ayrica k.validenin sozune takilmayin, kirici evet.ama yaninda tartismamaya dikkat edin.

evet beraber oturuyoruz maalesef. beni istemediği kesin ama bende istemiyorum mecburiyetten katlaniyorum. yorumlariniz için teşekkürler

canım haklisin ama anne olmak istiyorum, bu hayatta sadece bebeğim için mücadele etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…