kv :((

cocgum olursa ona kimseyi ne ezdiririm nede işime karisabilirler okadar uzun boylu değil ben sabırlı değilim kendimi biliyorum.Allah yinede büyük konusturmasin zaman kime neyi gösterir bilemeyiz
Aile içi çekişmelerin olduğu bir evde kazanan siz olsanız nolur olmasanız nolur? Ben sadece mutsuz bir ailede kavgalarla büyümesi muhtemel ve kesinlikle bu konuda herhangi bir suçu bulunmayan daha doğmamış o çocuğa çok üzüldüm o kadar. Her insan huzurlu bir aileyi hak eder ama sizin gibi bencil kadınlar yüzünden bu herkes için pek mümkün olamayabiliyor.

Oradaya alisamadigin için ve cevren olmadigi icin v.s kafana fazla takmissin bence..ben olsam ya hic umursamazdim, hatta ohh oldu işte sonunda havalarina girerdim..ya da kendimi coook sevdirir, aksini ispat edip onun düşünceleri icin kendisini pisman ederdim..

Takma o güzel kafanı dengesiz kötü ruhlu kv sanki kendileri çok mükemmel bir evlilik hayatımı yaşamış, hiç kavgasız gürültüsüz laf işte ne çabuk unutup kendini, seni hemen hedef tahtası seçiyor gelini .daha yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz bu ufak tefek tartışmalar fikir uyumsuzluğunuzdan zamanla düzelecektir mümkün mertebe kv yanındayken tartışmalar yapmayın ortamı dahada yangın yerine getirip kendi de keyifle senin ağlamandan zevk duyar tıbki sen ağlarken o oğlunu gamsız gamsız doldururken ben hiçte iyi niyetli görmedim kaynanan olacak CADI, yı...şöyle düşün kv boş 1teneke bilirsin boş tenekeler en çok ses onlardan çıkar kv aynen öyle boş ..,

Son düzenleme:
Kayınvalidenizin ne dediğini boşverin öncelikle,sonuç olarak siz evlenmişsiniz,bu saatten sonra kayınvalidenize laf etmek düşmez,kendi işine baksın.
Eşiniz annesi böyle konuşurken ne cevap verdi,susturdu mu,yoksa dinledi mi? Şayet dinlediyse annesi güzelce dolduruyor eşinizi.
Sizin yerinizde olsam,eşimide seviyor olsam,kayınvalidemin yanında eşimle değil tartışmak,sesimi dahi yükseltmem,o kayınvalidenin ağzına laf vermem. Evime gelirim,kapımı kapatır hallederim eşimle ne sorunum varsa.

Allah yardimcin olsun. Ben avrupuda dogudum buyudum gerci ama yengem geldi gurbetten .gerci yengem rahat allaha sukur ama herkes bir degil iste ve kimsenin annesi kimse gibi olmaz.sabret gulum ya az sabir et esine caktirmadan sakince ayri eve cikmak icin ikna etmeye calis. Kayinvalidenide takmamaya calis bu kayin validelerde bazen cocugun buyuyup evlendigini kabullenme kursumu almali nedir anlamadmki asrin sorunu valla. Tartismalarinizi odadiniza halletmeye calisin kayin validene imkan vermemek icin yaninda sabret esin haksizda olsa odaniza gecince nasl istiorsan oyle davran.ve araniz kotu olsada kimseye yansitma kayin validen anlasin esin artik senin bir parcan onun oglu senin Kocan idrak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…