- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Daha önce de yazmıştım arkadaşlar kv ve gorumcelerim esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlar bende bunu gorunce esime söylemiştim Eşimde annesini arayip neden gorusuyorsunuz vesaire diye kızmış diye sonrasında kv kapima dayanıp bana aileme olur olmaz bir sürü laf etti diye..bende bu konuyu ailemle paylaştım arayacaklardi zor vazgecirdim kesinlikle bayramda da gitmeyeceksin diyor babam da annem de o şekilde ozur dilesinler diyorlar..ama esim bayram da gitmeyi düşünüyor o kadar arada kaldım ki..nasıl bi tavır sergilemeyliyim sizce ?
Neden aileniz karışıyor ki sizin bir eşiniz var ?
Daha önce de yazmıştım arkadaşlar kv ve gorumcelerim esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlar bende bunu gorunce esime söylemiştim Eşimde annesini arayip neden gorusuyorsunuz vesaire diye kızmış diye sonrasında kv kapima dayanıp bana aileme olur olmaz bir sürü laf etti diye..bende bu konuyu ailemle paylaştım arayacaklardi zor vazgecirdim kesinlikle bayramda da gitmeyeceksin diyor babam da annem de o şekilde ozur dilesinler diyorlar..ama esim bayram da gitmeyi düşünüyor o kadar arada kaldım ki..nasıl bi tavır sergilemeyliyim sizce ?
Konu sahibinin ailesine küfür edilmemiş yalnız bir yanlış anlaşılma var sanırımBir de ailenize küfür ettiklerinde neden aileniz ile paylaşma gereği duydunuz ?
Ailem kötü insanlar değil. .annem sırf damadım icin aramayacağım diyor..hani kötülük değil hatalarını anlasinlar gitme diyorlar sadece. .
Konu sahibinin ailesine küfür edilmemiş yalnız bir yanlış anlaşılma var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?