- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Çok yazık bu kadınların kendi hayatları meşgaleleri ne biliyim kendi rutinleri yok mu neden hep çocuklarının üzerine çökerler ki?Böyle kvler karşısındaki kişiye göre davranır diger çocukları sallamıyorsa onlara öyle davranamıyordur belki konu sahibinın eşine çökmüştür.
Eşiminde abisi var annesine aşırı düşkündür kv istedıgı gıbı parmagında oynatır, eltime acıyorum resmen ama benım eşime pek nazı sökmediği için aynı davranışları bize yapamaz. Yani bu kadar " eyvah annem küstü, anne nıye kğstün, anne ne oldu" diye kadının peşinde dolanmasalar bu durumlara girmezler.
Çok yazık bu kadınların kendi hayatları meşgaleleri ne biliyim kendi rutinleri yok mu neden hep çocuklarının üzerine çökerler ki?
Çocukları büyümüş evlenmiş kendi hayatlarını kurmuşlar, bir rahat versinler çok sıkıcılar..
Kızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
Bu konuda eşlerin devreye girmesi taraftariyim sonuçta eş diyecek biz git geldik hatta demesine bile gerek yok. İlk evlendigimizden x şehirden her dakika nerdesiniz neden gittiniz diye devamlı eşimi sorguladı bende bu konudan rahatsız olduğumu eşime söyledim birşey demedi başlarda devam edince bana da sorma yetkisi gördü kendisinde bende işimiz vardı o yüzden gittik dedim çok zaman oldu aramadiniz diyince kocamla vakit geçiriyorum dedim uzatmadan sonra eşime söylenmiş etmiş siz o düğüne gittiniz su bizim tarafın yerine gitmediniz felan diye esimde işimiz vardı gidemedik bunun tartışmasını seninle yapamicaz dedi. Burada sizin aile olduğunuzu kararları sizin aldiginizi ve eşinin destek olduğunu girmeleri gerekiyor tek başına bu işin içinden çıkamazsın. Bnm annem hastayken bile yeri geldi konuştu eşim sagolsun... Esin dicek yani işimiz var karım hamile yorgun ev işi yaptı gelemedik bunu söyleyince kusuyorlarsa bırakın kussun bizde yaşadık alışınca susar artık bir yerden sonra
geri kalan beş kardeşe de aynılar mı?değillerse höst diyeceğiniz yeri bilmediğinizden oluyor bunlar.Kızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
Diğerleri kücük canım eşimden iki yaş kücük kız kardesi evli ona cok iyi tek sorunu bizlegeri kalan beş kardeşe de aynılar mı?değillerse höst diyeceğiniz yeri bilmediğinizden oluyor bunlar.
Her zaman soyluyorum gene soylicem.Balik bastan kokar.Alistiriyosunuz insanlari annecim annecim babacim babacim gereksiz samimiyet sonra da vay kustu vay alindi.Bastan icinizden geldigi sekilde davransaniz mesafe koysaniz hicbiri olaKızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
Zaten bu kdar cok üstümüze düsmelerinin bi sebebide ben uzak duruyorum bize ilişmesinler diye ona snir oluyolar ilgilensnler gelsnler dye yapıyolar ben hep karsı cksamda esim benim kdar saglam duramıypr karsılarında ben sucun yarısınıda esimde bluyorum nedensegitme.. böyle triplerle korkutarak ve huzursuz ederek üzerinizde baskı kurmalarına müsade etme. sizin de yaşadığınız kendinize özel bi hayatınız olduğunu hissettir onlara. bol plan yap gerekirse. bu ne yaaaa... benimkiler de böyleydi. ayyy ne stres olurduk eşimle. sonrası kavga, gürültü.. baktım çok yüz veriyoruz bir mesafe kordum araya en sağlamından. şimdi gerektiği zaman görüşülüyor sadece. kimse benim hayatımı bu şekilde uzaktan programlayamaz. yüz verme sen de bırak küserse küssün
Böyle alistirmissin, senin hatan .neden her cagirdiginda gidiyorsun yada trip attığında kendini suçlu hissedip telafi etmeye calisiyosun? Konuşarak halledemiyorsun belli .gitme sıklığını azalt ilk önce .mesela haftada bir yada 2 haftada bir git .sitem ettiğinde duymamazlıktan gel ..esin istediği sıklıkta gitsin,o gidiyor diye her seferinde peşine takılma .bir süre sonra onlar da alışır bu düzene . Yarın çocuğun olacak ,kar-kış demeden çocuğu alıp 2 günde 1 yollara mi düşeceksin? Söylerken kolay geliyor ama iş uygulamaya gelince beyin error veriyor haberin ola ..Kızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
İnanın evlendigimden beri hic öyle vıcık vıcık alıstırmadım bana hep mesafeli oldgm icin niye böyle niye uzak bize karışmıyo gülmüyo şaka yapmıyo dye kavvga ckartıyordu kaynanam bunlar huy edinmisler herşeye alınmayı bide esimi kıskanıyorlarHer zaman soyluyorum gene soylicem.Balik bastan kokar.Alistiriyosunuz insanlari annecim annecim babacim babacim gereksiz samimiyet sonra da vay kustu vay alindi.Bastan icinizden geldigi sekilde davransaniz mesafe koysaniz hicbiri ola
mayacak.Hamile hamile kendinizi uzmeyin lutfen.Kafaniza takmayin.Bebeginize odaklanin.
o zaman eşinle de mücadele etmek zorunda kalacaksın üzgünüm canım... o görüşsün gitsin gelsin seni bu kadar bunaltmaya kimsenin hakkı yokZaten bu kdar cok üstümüze düsmelerinin bi sebebide ben uzak duruyorum bize ilişmesinler diye ona snir oluyolar ilgilensnler gelsnler dye yapıyolar ben hep karsı cksamda esim benim kdar saglam duramıypr karsılarında ben sucun yarısınıda esimde bluyorum nedense
Valla smdi söylüyorm anlamıyolar ama cocuk oluncada anlamazlarsa anlamasınlar kapıyı kapatır oturrum bu zamana kdar kar kış demeden nazlarına döndk sırf huzurumuz olsun dye cocugu ben onlar icin perisan edemem esim o zaman gitsn anasının yanına napıyım o zamanda halden anlamazlarsa sorun onlarda demekkiBöyle alistirmissin, senin hatan .neden her cagirdiginda gidiyorsun yada trip attığında kendini suçlu hissedip telafi etmeye calisiyosun? Konuşarak halledemiyorsun belli .gitme sıklığını azalt ilk önce .mesela haftada bir yada 2 haftada bir git .sitem ettiğinde duymamazlıktan gel ..esin istediği sıklıkta gitsin,o gidiyor diye her seferinde peşine takılma .bir süre sonra onlar da alışır bu düzene . Yarın çocuğun olacak ,kar-kış demeden çocuğu alıp 2 günde 1 yollara mi düşeceksin? Söylerken kolay geliyor ama iş uygulamaya gelince beyin error veriyor haberin ola ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?