kvdem

Anladim oyle insanlar da vardir tabi ama siz gene de kendinizden taviz vermeyin mesela size alinmislar gibi mi geldi anlamazdan gelin esinize bahsetmeyin.esiniz annemler alindimi acaba falan dediginde de yok canim niye alinsinlar falan diye gecistirin.Soguk konustuklarinda hic kafaniza takmayin daha iyi soguk konussunlar

Bence biraz mesafe koy araya alışkanlık haline getirmişler iki tavır yaparım nasılsa ararlar gelirler diye bu durumu kullanıyorlar gıbıme geldı hamilesin kendini düşün sıkma canını

Şimdiden yap bunu ki yarın basın ağrımasın. . Çocuk olduktan sonra yaparsan lohusalikta huniyi kafana geciriverirler

Canım esin devreye girecek sen onu tek başına halledersin eşin yüz veriyorsa onunla konuşacaksın.. ilk başlarda esimde beni zorladı ara ara diye bak dedim aradığımda ben iyi olduğumda sana iki gün sonra sıkıntı çıkartacak bunu biliyorsun annen yeri geliyor yanlış şeyler aktarıyor kavga ediyoruz sozlendigimizden beri esimde annesini anladı şimdi ara dediğinde sen bilirsin bak beni zorladığı da sen zorlaniyorsun ve ne zaman böyle konussam eve akşam geldiğinde yine annemle kavga ettim diyor ben dedim diyorum yapma artık düzeldi ama ama şunu anlaması gerekiyor eşinin acilen biz aileyiz evet onlar büyük onlara danismaliyiz ama gerektiği yerde.. ben şimdiden diyorum bebeğim olduğunda annen misafir gelecek nisanima sozume nikahima geç kalan birine güvenip de ben insan ayarlamicaksam yandım dedim doguma da geç kalır dedim ( annem vefat etti burada o yüzden annemi söylemiyorum maalesef ki keşke olsa herseyime kosardi ki eşimle benim pesimden az kosmadi bu evlilik surecinde) simdeden onun alt tabanını yapıyorum ilk başlarda o kadar yoldan gelecek olur mu diyordu ben istiyorsam olacak buna da karışmayacak diyorum bn birde lohusa lohusa onu mı cekicem aşkım diyip susturuyorum sen trip atmazsan haklı olduğunu arada yüzüne vurmazsan olmuyor. Ben evlendigimin ertesi günü kalk bosaniyoruz dedim. Şimdi eşim diyor anlayacak evli olduğumuzu kavga eden ede anlayacak sende sözünü esirgeme artık diyor. Bir kaç kez bağırdı bende bağırdım orada duracaksın diye

Anlamazlıktan gelip oralı olmazsan küsemezker
Beklentiyi keserler

Hepinizin yorumu icin cok teşekkür ederin kzlar bni anlayan birileri varmıs şuan cok hassasım inanın bazen bogulacak gibi oluyorum kendmle cebelleşiyorum birde bu eşimin aikesinin skıntıları cıktıgı zaman hic toparlanamıyorum ben zaten iki senedir bu sorunların kavgaların kvdemin hakaretlerinib icindeyim artık ugrasmak istemiyorum sdece bebegimixle ilgilenmek istiyorum eşimlede tkrar oturup knusmam lazım uzun zamandır böyle bi olay yoktu bi konusayım cok sagolun desteginiz icin.

Bu böyle ömür boyu gitmez. Çoluk çocuk olnca bunların istekleri daha da artar. En güzeli mesafe yapcal bişy yok. İnsan yeri geliyo annesini bile memnun edemiyor bide başkaları ayy yani.. benmkidr bozuluyodur ama ben hiç üstüme alınmam. Sonrada geçer gider. Ama herkes farklı sn kendnce yavaş yavaş mesafe koy derim haftada bir sonra iki haftada bir gbi. Kendi arklarnla görüş. Bi kursa falan git. Bahane olark yani. Yani kendi günlerini doldurablirsn. Gerçi hamilesin galiba ama ne kadr yapablrsen. Zor ve sende bunları kafana takarsan üzülürsün.

Takmamak mümkün degil inan bana öncedende böyleydi iki sene boyunca hem esimi hem beni arayıp agzına geleni sayıyodu kvdem inan etmedigimiz kavga söylemedigim laf kalmadı anlamıyo konusmaktan anca bagırıyo bu insanın karsısında nasıl üzülmeyecen pskolojimi bozdular benim böyle yapa yapa eşimide yıldırdılar smdi gidelm bari ceneleri dursun diyor ama ben bunu yaparken kendmi iyi hissetmiyorum zoraki yaptıgım icin canım skılıyo mutsuzum.

yazık bu kv bir rahat verin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…