- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Anladim oyle insanlar da vardir tabi ama siz gene de kendinizden taviz vermeyin mesela size alinmislar gibi mi geldi anlamazdan gelin esinize bahsetmeyin.esiniz annemler alindimi acaba falan dediginde de yok canim niye alinsinlar falan diye gecistirin.Soguk konustuklarinda hic kafaniza takmayin daha iyi soguk konussunlarİnanın evlendigimden beri hic öyle vıcık vıcık alıstırmadım bana hep mesafeli oldgm icin niye böyle niye uzak bize karışmıyo gülmüyo şaka yapmıyo dye kavvga ckartıyordu kaynanam bunlar huy edinmisler herşeye alınmayı bide esimi kıskanıyorlar
Şimdiden yap bunu ki yarın basın ağrımasın. . Çocuk olduktan sonra yaparsan lohusalikta huniyi kafana geciriverirlerValla smdi söylüyorm anlamıyolar ama cocuk oluncada anlamazlarsa anlamasınlar kapıyı kapatır oturrum bu zamana kdar kar kış demeden nazlarına döndk sırf huzurumuz olsun dye cocugu ben onlar icin perisan edemem esim o zaman gitsn anasının yanına napıyım o zamanda halden anlamazlarsa sorun onlarda demekki
Arkadaslar inanın esimle birbirimize girdik bu konular yüzünden bosanmayı kalkıstık ama bende usandm artk ugrasmaktan esimi korkutmuslar bi kere benm dedgmi yapıp gitmiyosak ikinciye annesi küsünce hadi gdelm diyor hemen yda bögle yaptkları icin bana bugun annemlere git annemi ara diye bana baskı yapıyor aramıyorum gitmiyorum sonra annesi böyle bi olau ckarınca esim diyorki ben sana git dedim bak gene küsmüş diyo yani herşey eşimden kaynaklanıyo cok yüz veriyo onlardan cekinip korktugunu hissettiriyo, onlarda bize baskı yapıyor blmıyorum yani benim ilk önce bu sorunu esimle halletmem lazım ben ne kdar dik dursamda esim bu fırsatı veriyo ellerine cocugumz dogcak halen aile gibi degliz
Anlamazlıktan gelip oralı olmazsan küsemezkerKızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'([/QUOTE
Anlamzlaktan gelip oralı olmazsan küsemezler
Beklentiyi keserler
Bu böyle ömür boyu gitmez. Çoluk çocuk olnca bunların istekleri daha da artar. En güzeli mesafe yapcal bişy yok. İnsan yeri geliyo annesini bile memnun edemiyor bide başkaları ayy yani.. benmkidr bozuluyodur ama ben hiç üstüme alınmam. Sonrada geçer gider. Ama herkes farklı sn kendnce yavaş yavaş mesafe koy derim haftada bir sonra iki haftada bir gbi. Kendi arklarnla görüş. Bi kursa falan git. Bahane olark yani. Yani kendi günlerini doldurablirsn. Gerçi hamilesin galiba ama ne kadr yapablrsen. Zor ve sende bunları kafana takarsan üzülürsün.Kızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
Takmamak mümkün degil inan bana öncedende böyleydi iki sene boyunca hem esimi hem beni arayıp agzına geleni sayıyodu kvdem inan etmedigimiz kavga söylemedigim laf kalmadı anlamıyo konusmaktan anca bagırıyo bu insanın karsısında nasıl üzülmeyecen pskolojimi bozdular benim böyle yapa yapa eşimide yıldırdılar smdi gidelm bari ceneleri dursun diyor ama ben bunu yaparken kendmi iyi hissetmiyorum zoraki yaptıgım icin canım skılıyo mutsuzum.Bu böyle ömür boyu gitmez. Çoluk çocuk olnca bunların istekleri daha da artar. En güzeli mesafe yapcal bişy yok. İnsan yeri geliyo annesini bile memnun edemiyor bide başkaları ayy yani.. benmkidr bozuluyodur ama ben hiç üstüme alınmam. Sonrada geçer gider. Ama herkes farklı sn kendnce yavaş yavaş mesafe koy derim haftada bir sonra iki haftada bir gbi. Kendi arklarnla görüş. Bi kursa falan git. Bahane olark yani. Yani kendi günlerini doldurablirsn. Gerçi hamilesin galiba ama ne kadr yapablrsen. Zor ve sende bunları kafana takarsan üzülürsün.
yazık bu kv bir rahat verin yaKızlar merhaba iki yıllık evliyim ve suan hamileyim kvdemle ayrı yaşıyoruz birlikte oturmuyoruz benim sorunum kvdemler cok alıngan herşeye alınıyorlar bazen küsüyolar tkrar barısıyolar ben sonradan anlıyorm kendileri söyleyince şuna alındık suna küstük flan diye. Biz severek evlendk ve evlendigimizden bu yana eşimin ailesiyle cok büyük skıntılar yaşadık cok kavgalarımız oldu hepside herşeye karışmaları ve alınganlıklarıydı eşimle aramız bile bozulmustu bu sorunlardan ama hamile oldgmdan beri yoktu bu tür kavgalar benim ailem uzakta oturuyor, geçen hafta çarşambba ailemin yanına gitik pzarda döndük evimize ondan önceki pazar eşimin ailesiyle pknikteydik yani sürekli sık sık görüsüyoruz zaten. Evimize geldigimizdede biz döndük vs diye aradık esim zaten sürekli küsecekler diye biyere gittigimizde bile onları arayıp soruyor aklı hep onlarda bu cok canımı sıkıyor neyse konuya geleyim evime döndüm tabiki işlerim vardı ypılcak evi temzledim camasırdı vs. dün oraaya gezerek gideyim diye düsündm baktm dışarda yağmur yagıyor rüzgar var canım istemedi yattım dinlendim. Bugun kvdeme mesaj yazdım bişey sormak icin suratsız suratsız mesajımı gördü okudu yazmadı neyden sonra yazdı yazdıgı mesajda iki kelime cnm skıldı esime söyledm aradık annesini napıyosn fln diye nabzını yoklayalm neden böyle yapıyor anlayalm dedik. Aradık esim konusuyor hemen böyle lafa girdi niye hiç gelmiyosunuz gezmeden geldiniz kaç gündür bekliyorm bugun gelirler falan diye cagırsaydınız biz gelirdik bende 6 tane cocuk dogurdum sen işe gidiyosan karındamı gelemez yürüyerek hamile diyemii gelemiyor sanki dedi lafı baska yerlere taşıdı esimin suratı bi tuhaf oldu bende yanındayım suclandı tabi hemen gelicez anne her zaman gelmiyozmu fln diye konuyu kapattı böylelikte kapadılar telefonu. Kızlar ben napayım artık bilemiyorm kendi evimde rahat degilim anlıyacagınız iki gün geçsin gelmedinz dye küsüyolar, aramadınız diye alınıyolar yani her ne olursa olsun iyi nyetlide olsam suclu benmişim gibi ortada kalıyorum artık bunalttı bu davranısları beninapacagımı bilmiyorum biz bi çözüm bulamadık buna ve süreklide böyle devm edecek diye korkuyorum şuan napmalıyım sizce bugun gidiiyimmi eşimle yoksa gitmeyimmi icim hic rahat degil kadın aradı lafı söyledi kapattı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?