- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Başına gelecekleri bile bile neden barıştın ki ? Hadi barıştın , neden bu kadar yuz göz oldun ? Kıskanç ,yüzünden önce ruhu buruşmuş bir kadın var karşında . Eşinle konuşup bir daha gorusmek istemediğini ,özel günlerde de onun hatırına bir kaç saat gidip döneceğini söyle. Size uzak bir yerde yasiyorlarsa otelde kalırsınız. Herseyin bir çözümü var . Edepsiz biri değilim ama böyle bir kayınvalide karşısında efsane edepsizlesir, 3 çocuk emzirdim, üstüne birde yoğun sex hayatı ...oğlun hiç öyle düşünmüyor .4.gelecek diye korkuyorum ,derdim .İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süredir kv ile küstüm.Bir süre önce, eşim çok üzüldüğü ve bayramlarda, özel günlerde, tek başına ailesinin yanına gittiği için kendini yalnız hissettiğini söyleyip, çok yoğun ricada bulunduğu için barışma olayına evet dedim.
İki gün önce eşimin köyde yaşayan ailesinin yanına gittik.Ben birçok insanda olduğu gibi sarımsak kokusundan hoşlanmıyorum, eşimde bunu bildiği için yemek sırasında, bana sarımsak yesem bugün sorun olur mu diye sordu.Olay bu noktadan sonra koptu.Kv'den eşine dönüp " gördün mü bak, millet karısına soruyor sarımsak bile yerken, sen hiç böyle değilsin" deyip atarlandı.Sonrasında gün boyunca saçma sapan belaltı konuşmalar yapmaya başladı.Yok biz bir çocuk daha yapalım, yok çalışmalar bu geceden başlayalım falan filan gibi şeyler söyleyip durdu.
Ardından bana eşimin yanında, gögüslerin sarkmış (ki üç çocuk doğurdum, emzirdim, bende harika görünüyorlar demedim zaten, normal yani) falan demeye başladı durup dururken, yok giydiğim giysiden bahane bulup çirkin olmuşsun falan mevzuları açtı.Akşam yatacağımız odaya geçtik, bana yorgan veriyor, bebeklerimin yatağını yaptım, sen burada yat çocukların arasında, eşim için x 'de şurada yatsın diye tembihte bulundu üstüne.Hatta abarttı kapıyı açık bırakayım mı deyip birde açık bırakmakta ısrar etti.Ben zaten emziriyorum, kp'den çekinen bir insanım, onun yanında ne yatabilirim ne emzirebilirim bu ısrarının sebebini hiç anlayamadım.
Neyse arkadaşlar aslında benim en çok zoruma giden, eşimin yanında beni sürekli küçük düşürmeye çalışıyor gibi hissetmem, fiziksel olarak bende kusur bulup, onun yanında söyleyince kendimi feci aşağılanmış hissediyorum.Zaten yukarıda anlattığım şeyleri neden yaptığını da çözemedim ama en büyük sorunum bu açıkçası, bunun önüne nasıl geçebilirim bilemedim.
Alkışlanacak bir yorumBaşına gelecekleri bile bile neden barıştın ki ? Hadi barıştın , neden bu kadar yuz göz oldun ? Kıskanç ,yüzünden önce ruhu buruşmuş bir kadın var karşında . Eşinle konuşup bir daha gorusmek istemediğini ,özel günlerde de onun hatırına bir kaç saat gidip döneceğini söyle. Size uzak bir yerde yasiyorlarsa otelde kalırsınız. Herseyin bir çözümü var . Edepsiz biri değilim ama böyle bir kayınvalide karşısında efsane edepsizlesir, 3 çocuk emzirdim, üstüne birde yoğun sex hayatı ...oğlun hiç öyle düşünmüyor .4.gelecek diye korkuyorum ,derdim .
allahım su cevaplara bak kız ne hazır cevapsınz masllh sizeCanı tekrar küsmek istiyo heralde. Her dediğine karşılık ver sen de, altta kalma.
Mesela "göğüslerin sarkmış" dediğinde, "aa ne kadar garip 3 çocuk emzirdiğimden olabilir mi acaba" deseydin alaycı bi tavırla. Aslında bu tip kaynanaya verilecek en iyi cevap "o göğüsler oğlunun elinden ne çekiyor çok normal sarkması" deyip bi de üstüne kahkaha patlatmak olur da işte seviyeni düşürme yine de sen :)
Ya da "bu kıyafetle çirkin olmuşsun" mu dedi, "kaç puan verirsin nurellacıım" deseydin yine alaya alarak. Tabi bu cümleleri şaka adı altında gülerek söyleyeceksin ki bi şey deyince "şaka yaptım canım" deyip çıkabilesin işin içinden.
Yatak mevzusuna gelince de, "sağol anne ben ayarlarım nerde nasıl yatacağımızı, senin kendini yormana gerek yok, kapıyı da kapat uygunsuz görülmek istemeyiz" deseydin.
Ne bileyim böyle her dediğine anında cevap verseydin, içinde biriktiripte kendine eziyet etme.
Teşekkür ederim desteğiniz için öncelikle. Eşim annesinin söylediklerini duymadığını söylüyor, biraz da dalgın bir yapısı var duymadığına tam olarak inanmıyorum aslında ama duymadım diyen adama da bir şey diyemiyorum. Sonra kavga çıkıyor ben huzursuz oluyorum.Ama bir değil iki değil hepsini duymamış olması çok ilginç.Kaldı ki duymuş bile olsa annem sana şaka yapıyor olur.Ya da onların arkadaş konu komşu veya çevresiyle olan konuşmaları bu şekilde o yüzden kötü niyetle söylemedi der.Hadsiz terbiyesiz fesat yılan dilli kadın
Mesela göğüslerin sarkmış demiş ya ben olsam orda eh işte sizinki kadar sarkık olmasa da saldılar kendilerini derdim :)) veya eşim hiç öyle düşünmüyo halinden gayet memnun önemli olan onun fikri derdim :) kıyafetin için laf söylemiş ya onda da bende sizle aynı düşüncedeyim zevksizliğim aynı siz zaten evlendiğim adamdan belli derdim.. bi şey derse de aaa şaka yaptım siz de amma alıngansınız ben sizden alınıyo muyum dersiniz..
Ama şunu çok merak ettim eşiniz bunca şey karşısında sadece sustu mu?
Bende buna hayret ettim, eşim sarımsak mevzusunu ilişki manasında kullanmamıştı ki zaten yabancı bir evdeyiz, böyle bir şey yaşamak niyetimiz yoktu.Ama kv bunu ilişki manasına yordu, öyle anladı.Ama diyorum hadi öyle anlamış olsun, oğlu da gerçekten patavatsızlık edip bu anlamda söylemiş olsun, bu onun belaltı bir şekilde sürekli akşam için planlarım var demesine neden olmamalıydı.Sonuçta 55 yaşını çoktan geçmiş bir kadından bahsediyoruz, bir parça olsun olgunluk bekliyor insan.Birde oğlunun cinsel hayatını mı kıskanıyor onu da anlayamıyorum.ne manasız bir iş.Niye bazi kadınlar kocalariyla oğullarının ayrimini yapamiyor?!
Hazır cevap olmadığım için kendime çok kızıyorum bazen, keşke şöyle söyleseydim diyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyor.Birde o anda rahatsız bile olsam algılayamıyorum tam olarak sanırım durumu, kötü niyetli mi yoksa şaka mı yapıyor veya aslında karakterinde böyle densizlik mi var diye düşünüp donup kalıyorum.teşekkür ederim ayrıca.Canı tekrar küsmek istiyo heralde. Her dediğine karşılık ver sen de, altta kalma.
Mesela "göğüslerin sarkmış" dediğinde, "aa ne kadar garip 3 çocuk emzirdiğimden olabilir mi acaba" deseydin alaycı bi tavırla. Aslında bu tip kaynanaya verilecek en iyi cevap "o göğüsler oğlunun elinden ne çekiyor çok normal sarkması" deyip bi de üstüne kahkaha patlatmak olur da işte seviyeni düşürme yine de sen :)
Ya da "bu kıyafetle çirkin olmuşsun" mu dedi, "kaç puan verirsin nurellacıım" deseydin yine alaya alarak. Tabi bu cümleleri şaka adı altında gülerek söyleyeceksin ki bi şey deyince "şaka yaptım canım" deyip çıkabilesin işin içinden.
Yatak mevzusuna gelince de, "sağol anne ben ayarlarım nerde nasıl yatacağımızı, senin kendini yormana gerek yok, kapıyı da kapat uygunsuz görülmek istemeyiz" deseydin.
Ne bileyim böyle her dediğine anında cevap verseydin, içinde biriktiripte kendine eziyet etme.
Tam tahmin ettiğim gibi.. ya şaka yapar gibi lafınızı söyleyip bende şaka yaptım ne var bunda diyceksiniz veya eşinize beni bunun için mi barıştırdın?? Ben böyle kimseye ezdiremem kendini her şeyin bi ölçüsü var karşılığnı sen vermiyosan ben veririm diyceksiniz.. ya küs kalmak veya cevap vermek tercihini sen yap deyin kocanıza..Teşekkür ederim desteğiniz için öncelikle. Eşim annesinin söylediklerini duymadığını söylüyor, biraz da dalgın bir yapısı var duymadığına tam olarak inanmıyorum aslında ama duymadım diyen adama da bir şey diyemiyorum. Sonra kavga çıkıyor ben huzursuz oluyorum.Ama bir değil iki değil hepsini duymamış olması çok ilginç.Kaldı ki duymuş bile olsa annem sana şaka yapıyor olur.Ya da onların arkadaş konu komşu veya çevresiyle olan konuşmaları bu şekilde o yüzden kötü niyetle söylemedi der.
görmediğini duymadığını söylüyor, gelince canımın sıkkın olduğunu fark etti bende üstü kapalı bir şeyler söyledim.annem adına özür dilerim dedi.bende uzatmak istemedim.yoksa suçlu gene ben olacağım.Madem esinin hatrina gorusuyorsun ver cevabini sen de. Ne derse karsiligini ver. Hatta karsi ataga gecip sen laf sok.
Esin gormuyor mu peki?
Bir yıldır görüşmüyordum.Tüm doğumlarımı olduğu gibi son doğumumu da burnumdan getirmişti.Bende ilişkimi kesmiştim.Geçen bayram eşim gidip geldikten sonra konuşup, üzüldüğünü dile getirince bende kıyamadım, çocukları özlemişler falan dedi, çocuklarımın da bir dedesi babaannesi olsun falan gibi düşüncelerle kabul ettim ki belki pişman olmuştur yaptıklarına diye düşündüm, ama gördüm ki pişman filan değilBu ne basitlik. Görüşmeyin böyleleriyle. Eşiniz gitsin görsün.
Bende açıkçası böyle düşünüyorum, eşimin yanında kusurlarımı söyleyerek oğlunun bilinçaltına girmeye çalışıyor gibi geliyor.hey Allahım..oğlunu sizden soğutmaya çalışıyor sanırım bir damlacık aklıyla..eşinizin ailesi işte atsan atamazsın satsan satamazsın..keşke bi yasa falan çıksa herkes kendi ailesiyle görüşecek diye..bizde gereksiz insanlara tahammül etme mecburiyetinden kurtulsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?