Kv'denin anlamsız tavırları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
barışma kararını yeniden gözden geçir derim. en gereksiz ve aptalca kararı vermişsin. sen böyle kahrolacağına bırak da eşin üzülsün. hayır yani eşin şu konuşmalara müdahale etse anlarım. ama oralı bile olmuyorsa senin eşini düşünmek adına o hadsiz karının kahrını çekmene bile değmez. küslük iyidir...

Başına gelecekleri bile bile neden barıştın ki ? Hadi barıştın , neden bu kadar yuz göz oldun ? Kıskanç ,yüzünden önce ruhu buruşmuş bir kadın var karşında . Eşinle konuşup bir daha gorusmek istemediğini ,özel günlerde de onun hatırına bir kaç saat gidip döneceğini söyle. Size uzak bir yerde yasiyorlarsa otelde kalırsınız. Herseyin bir çözümü var . Edepsiz biri değilim ama böyle bir kayınvalide karşısında efsane edepsizlesir, 3 çocuk emzirdim, üstüne birde yoğun sex hayatı ...oğlun hiç öyle düşünmüyor .4.gelecek diye korkuyorum ,derdim .

Alkışlanacak bir yorum

Bayağı çekememiş sizi katlanamamış eşinizin size saygı duyuyor olmasına
Gitmeyin bir daha oğlu tek gitsin anasına babasına el öpmeye
İlerde çocuklar büyüyecekler, böyle bir kadınını annelerini sürekli aşağılamaya çalışırken emirler verirken her şeye karışırken görmemeliler kötü örnek resmen

allahım su cevaplara bak kız ne hazır cevapsınz masllh size

Teşekkür ederim desteğiniz için öncelikle. Eşim annesinin söylediklerini duymadığını söylüyor, biraz da dalgın bir yapısı var duymadığına tam olarak inanmıyorum aslında ama duymadım diyen adama da bir şey diyemiyorum. Sonra kavga çıkıyor ben huzursuz oluyorum.Ama bir değil iki değil hepsini duymamış olması çok ilginç.Kaldı ki duymuş bile olsa annem sana şaka yapıyor olur.Ya da onların arkadaş konu komşu veya çevresiyle olan konuşmaları bu şekilde o yüzden kötü niyetle söylemedi der.

esinle konus Mağdem annesi seni eleştiriyor. eşine soyle senin hatrin için baristim bak görüyorsun. senin yaninda beni rencide etmeye kalktığı zaman sende beğendiğini dile getirmeni istiyorum yoksa katlanamam bu seferi temelli kuserim ben huzur istiyorum diye konuş. birde kaynanan seni eleştirdiği zaman.bu sizin fikriniz ama oğlunuz beni beğendi sevdi evlendik bak üstüne 3 tane de çocuk yaptik. aramizda kalsın 3 çocuk olmasına ragmen yatak olayimizi hic etkilemedi dersin. hooppp sinirinden kudurur. yaşasın gelinler...

hanfendi agziniz yokmu? o bunlari yapip soylediginde oylece bakiyor musunuz? bana burda sinir basti. sahi cevap vermeden bozmadan oylece kapaniyo mu konu???

Niye bazi kadınlar kocalariyla oğullarının ayrimini yapamiyor?!
Bende buna hayret ettim, eşim sarımsak mevzusunu ilişki manasında kullanmamıştı ki zaten yabancı bir evdeyiz, böyle bir şey yaşamak niyetimiz yoktu.Ama kv bunu ilişki manasına yordu, öyle anladı.Ama diyorum hadi öyle anlamış olsun, oğlu da gerçekten patavatsızlık edip bu anlamda söylemiş olsun, bu onun belaltı bir şekilde sürekli akşam için planlarım var demesine neden olmamalıydı.Sonuçta 55 yaşını çoktan geçmiş bir kadından bahsediyoruz, bir parça olsun olgunluk bekliyor insan.Birde oğlunun cinsel hayatını mı kıskanıyor onu da anlayamıyorum.ne manasız bir iş.

Hazır cevap olmadığım için kendime çok kızıyorum bazen, keşke şöyle söyleseydim diyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyor.Birde o anda rahatsız bile olsam algılayamıyorum tam olarak sanırım durumu, kötü niyetli mi yoksa şaka mı yapıyor veya aslında karakterinde böyle densizlik mi var diye düşünüp donup kalıyorum.teşekkür ederim ayrıca.

Tam tahmin ettiğim gibi.. ya şaka yapar gibi lafınızı söyleyip bende şaka yaptım ne var bunda diyceksiniz veya eşinize beni bunun için mi barıştırdın?? Ben böyle kimseye ezdiremem kendini her şeyin bi ölçüsü var karşılığnı sen vermiyosan ben veririm diyceksiniz.. ya küs kalmak veya cevap vermek tercihini sen yap deyin kocanıza..
Bizimki işin içinden çıkamayınca ezdirme kendini ben konuşamam ama sen susma ağzın iyi laf yapıyo demişti :))

Bi kahkaha patlatıp sokuveriyorum lafı kakalak gibi kalıveriyolar öyle ohhhh bi rahatlıyorum bende böyle bi ferahlık yok yani kuş gibi hafifliyceksiniz ve bu zamana kadar sustuğunuz için kızcaksınız kendinize

Madem esinin hatrina gorusuyorsun ver cevabini sen de. Ne derse karsiligini ver. Hatta karsi ataga gecip sen laf sok.

Esin gormuyor mu peki?
görmediğini duymadığını söylüyor, gelince canımın sıkkın olduğunu fark etti bende üstü kapalı bir şeyler söyledim.annem adına özür dilerim dedi.bende uzatmak istemedim.yoksa suçlu gene ben olacağım.

Bu ne basitlik. Görüşmeyin böyleleriyle. Eşiniz gitsin görsün.
Bir yıldır görüşmüyordum.Tüm doğumlarımı olduğu gibi son doğumumu da burnumdan getirmişti.Bende ilişkimi kesmiştim.Geçen bayram eşim gidip geldikten sonra konuşup, üzüldüğünü dile getirince bende kıyamadım, çocukları özlemişler falan dedi, çocuklarımın da bir dedesi babaannesi olsun falan gibi düşüncelerle kabul ettim ki belki pişman olmuştur yaptıklarına diye düşündüm, ama gördüm ki pişman filan değil

Bende açıkçası böyle düşünüyorum, eşimin yanında kusurlarımı söyleyerek oğlunun bilinçaltına girmeye çalışıyor gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…