- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Tam olarak ben de bunu hissediyorum, gerçekten mide bulandırıcı.Bir annenin eşle kendini aynı kulvarda değerlendiriyor olması, oğlunun cinsel yaşamını kıskanıyor, hatta olmasın istiyor oluşu bana çok çarpık ve iğrenç geliyor.Birde bu hastalıklı durumu kabullenmek ve insanlara anlatmak hem çok zor hem çok çirkin görünüyor.Anne muhtemelen yaptığı şeyin farkında değil, hissettiği şeyleri de gözardı etme eğiliminde.Ama gelinle oğlunun cinsel hayatı hakkında bu derece düşünmek ve bunun olmamasını istemek hatta fiiliyatta zavallı bir çaba içerisine girmek, egosal olarak gelinle yarışıyor olmak çok mide bulandırıcı.Böyle bir durumu yaşadığım için hem şaşkın hem öfkeliyim.Eşime karşı da onun ailesini seçme şansı olmadığını bilmeme rağmen olayın etkisi geçene kadar kendimi mesafeli hissetmeme neden oluyor bu durum.Katılıyorum,size kuma muamelesi yapıyor resmen ve benim bu tarz şeylerden ileri derecede midem bulanıyor.
Sizi çok iyi anlıyorum, bizimkilerin de sizin anlattığınız minvalde konuşmaları olurdu ara ara ama son birkaç yılda annesi aklını kaçırmış gibi davranmaya başladı ya da zaten olanı açığa çıkardı galiba.Eşime de kabahat bulamıyorum artık, eskiden çok yanlış davrandığı zamanlar oldu, annesini tepemize çıkardığı, bağımlı anne oğul ilişkisi yaşadığı bir zaman dilimi geçirdik.Geçte olsa artık dengeyi sağlamaya, mesafeyi korumaya çalışıyor, defalarca uyardı, konuştu, anlattı ama kadın bildiğini okumakta devam ediyor.Hemde sinsi bir şekilde yapıyor bunu.Benimde eşime şunu yap diyebileceğim bir çözümüm kalmadı.En güzeli dediğiniz gibi cevabını vermek lakin gerçekten hiç hazır cevap değilim ama bir şekilde olmak gerekiyor sanırım.Ardarda yazıyorum ama benim kaynanam da aynı sürekli hamileyim biz de bebek yapıcaz falan der.. kayınpeder keşke olsa hiç düşünmeden yaparız der.. mesela yemek yerken kalkın evinize gidin işimiz var bizim güreşcez ananızla der.. görümcemin kocasıyla hangi sıklıkta yattığını biliriz hiç utanma sıkılma yok hiçbirinde.. eşim uyuz olur kalk aşkım kalk bunlar bizi de bozcak insanlıktan çıkmışlar der hiç alınmazlar :)) genişlik harran ovası..
Anlatsam dudak uçaklatıcak şeyler var da neyse.. o yüzden stres olmak yerine ağzının payını verin geçin.. eşiniz sizden anası adına özür dilemiş ya onun yerine üsturubuyla verin cevabını içiniz soğusun.. sıkıntıyı kendi evinize taşımamış olursunuz
Aslında haklısınız ama bu oğlunun yanında fiziksel kusur arayıp beni küçük düşüren cümleler kurması çok incitici oluyor.Hani eşim memnunsa bile birçok şeyden sanki annesinin söylemesiyle o da böyle görebilirmiş gibi hissettiriyor insana.Gerçi annesinin demesiyle öyle görecek kişi görsün ama kalkıpta üç çocuklu insanın gögüslerine laf etmenin neresi şaka olabilir hemde eşimin yanında?Gerçekten sinir bozucu bir durum.aylar sonra tekrar kadınla konuştum, bir yıldır bitmiş olan migren ataklarım tekrar başladı.teşekkürler desteğiniz için.Sadece ve sadece sizi çok kıskanıyoooooor
Madem öyle siz de çatlatın
Dediklerini duymuyormuş gibi yapın
O bişey mi söyledi mesela,eşinize dönüp aşkım bakar mısın gözüme birşey mi kaçmış? diyin veya telefonu alın biriyle konuşun ya da konuşurmuş gibi yapın
.:O da burda kaynana mı konuşuyor yoksa handa beygir mi osuruyor ? Alala beni duymuyor bile diyip sinirden çatlasın..
Şaka filan yaptığı yok kadının, eşim konduramadığı için öyle algılamak istiyor sadece.Sarımsak meselesini cinsellik olarak algıladı ve küplere bindi.Nasıl bir egoysa artık, sürekli akşam için planlarını anlatıp durdu.kayınpederimden destek istedi o da durumun farkında değil, herkes şaşkın şaşkın kadını izledi.Kadın oğluyla yakınlaşırım diye hop oturup hop kalktı.Altı üstü bir gece kaldık onlarda, zaten eşimle aynı evi paylaşıyoruz, yaptığı çok mantıksız ama işte demek ki mantığıyla ve akılla değil duygularıyla hareket ediyor, içgüdüleri ne diyorsa onu yapıyor.sağolun teşekkürler ayrıca.Bazı insanlar ne laftan anlıyor ne saygıdan ne sevgiden kendi bildiklerini okuyorlar.. Mesafeni koy gerekirse evlerine gitme. Ayrıca şakada olsa öyle iğrenç espriler hiç hoş değil.
Ne demek kapı açık kalsın !!!
Ne demek sen burda uyu ,oğlum şurda uyusun !!
Çok takmamaya çalışın. He deyip geçin. Bazı insanlarla uğraşılmıyor neyın kafası var anlamıyorum . kaç yaşında kadınŞaka filan yaptığı yok kadının, eşim konduramadığı için öyle algılamak istiyor sadece.Sarımsak meselesini cinsellik olarak algıladı ve küplere bindi.Nasıl bir egoysa artık, sürekli akşam için planlarını anlatıp durdu.kayınpederimden destek istedi o da durumun farkında değil, herkes şaşkın şaşkın kadını izledi.Kadın oğluyla yakınlaşırım diye hop oturup hop kalktı.Altı üstü bir gece kaldık onlarda, zaten eşimle aynı evi paylaşıyoruz, yaptığı çok mantıksız ama işte demek ki mantığıyla ve akılla değil duygularıyla hareket ediyor, içgüdüleri ne diyorsa onu yapıyor.sağolun teşekkürler ayrıca.
Rica ederim ne demek..Aslında haklısınız ama bu oğlunun yanında fiziksel kusur arayıp beni küçük düşüren cümleler kurması çok incitici oluyor.Hani eşim memnunsa bile birçok şeyden sanki annesinin söylemesiyle o da böyle görebilirmiş gibi hissettiriyor insana.Gerçi annesinin demesiyle öyle görecek kişi görsün ama kalkıpta üç çocuklu insanın gögüslerine laf etmenin neresi şaka olabilir hemde eşimin yanında?Gerçekten sinir bozucu bir durum.aylar sonra tekrar kadınla konuştum, bir yıldır bitmiş olan migren ataklarım tekrar başladı.teşekkürler desteğiniz için.
Çok iyi yapmışsınız sonunda insanı o noktaya getiriyorlar.Ayrıca teşekkür ederim güzel cümleleriniz için.Aslında sorunun beni nasıl gördüğüyle alakası olduğunu pek düşünmüyorum.Kendisi sorunlu bir kadın, eşinin yıllar boyunca varolan ona karşı ilgisizliğini, saygısızlığını oğlu üzerinden tatmin etmeye çalışmış klasik mutsuz kadın portresi aslında.Sarımsak örneği küçük bir örnek ama onu tetikleyen bir konu oldu.Çünkü oğlu üzerinde hüküm sürmeye ve yaşadığını hissetmeye alışmış.yıllarca bir koca bulamamış yanı başında ve bunun telafisini de oğlunda görmüş.İlk evlendiğim sıralarda eşimde hiç böyle şeyleri sormazdı, önemsemezdi, hatta baskı oluştururlarıd annesiyle birlikte bana karşı.En son yemekte bana nezaket gösterdiğini görünce, elindeki iplerin gittiği hissine kapıldı sanırım.Artık karşısında eşiyle bütünleşmiş bir erkek olduğunu, kendisinin terk edildiğini sandı.Sağlıksız ilişkilerinin benim yüzümden bozulduğu kaaatine vardı.Sonrada aklını kaçırmış gibi kendini oraya buraya vurmaya başladı.Kendisiyle ilgili problemleri var biliyorum ama bende mevlana olamıyorum maalesef, beni incittiğinde öfke duymaya başlıyorum.En güzeli ya cevabını vereceğim, ya arada ben saldırıya geçip laf sokacağım ya da en azami şekilde görüşmeyi seçeceğim.Eşime yansıtmıyorum artık eskisi gibi ama işte böyle günlerdir içimi kemirip duruyor bu durum.varolun akşam akşam ilgilenip moral vermeye çalıştınız.Rica ederim ne demek..
Eminim eşiniz sizden daha iyi biliyordur anasının afedersiniz ne mal olduğunu
Ben geçen gün kızkardeşimle konuşuyorum telefonda.Kv yanımdaydı emin olun yüzüne söyleyemediğim ne varsa telefon konuşmasında tek tek söyledim
Mesela ücretsiz izin almamı istemedi ben de güya bir iş arkadaşımla konuşuyorum halbuki kardeşimdi güya soruyor ne zaman işe başlayacaksın diye
Dedim ay çatlayın koca parası yemeye doyamadım daha ..şimdi başlamıycim cicim
Evet valla kocam bana bayılıyor evet evet neler söylüyor bir bilsen
Sanki liseli aşık yaa ..
Falan gibi içimde ne varsa söyledim valla oh çok rahatladım çok kolaymış
Bu yöntemi artık sık sık kullanacağım
Tavsiye ederim siz de canınızı hiiiiiç sıkmayın inanın vücudunuz kötü olsa veya gerçekten göğüsleriniz sarksa bunu açık açık diyemez size.
Bakıyor herhalde siz güzelsiniz alımlısınız kıskanıp kendini bu şekilde rahatlatmaya çalışıyor aklınca
Yine eşiniz konuşmuş bizimki ağzını açmadı ama ben çok dolduğum için dolmamdansa ver cevabını geç dedi.. bende hazır cevap değildim basiretim bağlanır kalakalırdım sonradan açıldım :)) kolaylıklar diliyorum gerçekten çok iyi anlıyorum sizi ağır edepsizlik ve tahrik çok zor sesinizi çıkarmazsanız..Sizi çok iyi anlıyorum, bizimkilerin de sizin anlattığınız minvalde konuşmaları olurdu ara ara ama son birkaç yılda annesi aklını kaçırmış gibi davranmaya başladı ya da zaten olanı açığa çıkardı galiba.Eşime de kabahat bulamıyorum artık, eskiden çok yanlış davrandığı zamanlar oldu, annesini tepemize çıkardığı, bağımlı anne oğul ilişkisi yaşadığı bir zaman dilimi geçirdik.Geçte olsa artık dengeyi sağlamaya, mesafeyi korumaya çalışıyor, defalarca uyardı, konuştu, anlattı ama kadın bildiğini okumakta devam ediyor.Hemde sinsi bir şekilde yapıyor bunu.Benimde eşime şunu yap diyebileceğim bir çözümüm kalmadı.En güzeli dediğiniz gibi cevabını vermek lakin gerçekten hiç hazır cevap değilim ama bir şekilde olmak gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?