Kv'denin anlamsız tavırları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine küsmek istiyo belli, edepsiz. kocan ne diyo
duymadım ben diyor, duysada şaka der ne bileyim ben çok alınganım onlara göre.Bazen kendimi de sorguluyorum acaba çok mu alınganım, kadına sinir olduğum için sürekli her yaptığı söylediği batıyor mu falan diye konuyu da ondan açtım zaten.Belki ben yanlış anlamışımdır göremiyorumdur diye düşündüm.

hanfendi agziniz yokmu? o bunlari yapip soylediginde oylece bakiyor musunuz? bana burda sinir basti. sahi cevap vermeden bozmadan oylece kapaniyo mu konu???
Ağzım elbette var ama hazır cevap olamadığım gibi, birde acaba ben çok mu alınganım, kadının her söylediği batıyor mu bana falan gibi şeylerden dolayı donup kalıyorum.Birde yaşına yakıştıramıyorum galiba bu durumu ve aklım almıyor bir türlü.Ayrıca hem bunları söylüyor hem iki dak sonra sana yoğurt koyayım götür, yok sağlığına dikkat et, yok sen benim kızımsın seni seviyorum falan filan diyor.Sonra kafam karışıyor, bende mi sorun var diye.Ne zaman yanlız kalıp düşünme fırsatı bulursam o zaman böyle aklım başıma geliyor.

esinin yaninda memen sarkmis diyen kadin kizimsin dese ne olur. hey Allahım

Ardarda yazıyorum ama benim kaynanam da aynı sürekli hamileyim biz de bebek yapıcaz falan der.. kayınpeder keşke olsa hiç düşünmeden yaparız der.. mesela yemek yerken kalkın evinize gidin işimiz var bizim güreşcez ananızla der.. görümcemin kocasıyla hangi sıklıkta yattığını biliriz hiç utanma sıkılma yok hiçbirinde.. eşim uyuz olur kalk aşkım kalk bunlar bizi de bozcak insanlıktan çıkmışlar der hiç alınmazlar :)) genişlik harran ovası..

Anlatsam dudak uçaklatıcak şeyler var da neyse.. o yüzden stres olmak yerine ağzının payını verin geçin.. eşiniz sizden anası adına özür dilemiş ya onun yerine üsturubuyla verin cevabını içiniz soğusun.. sıkıntıyı kendi evinize taşımamış olursunuz

O zaman sen de kaynanan gibi şakalar yaparak karşılık ver "şaka yaptım" de bir şey derlerse
Eşin bir şey derse de" annen gibi şakalaştım ben" de ve eşin söylensin sen tınlama

esinin yaninda memen sarkmis diyen kadin kizimsin dese ne olur. hey Allahım
Kadın oyun yapıyo tam da bunu düşünmesi için zaten. İstediği gibi de kafanı karıştırmış @Nastasya ivanovya aklınca yaptığının üstünü örtüyo.. o benim kızım kötü niyetle demedim demek için.. bi nevi minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı

benim dengesiz kaynanamda esim bana cicek alıyo özel günleri unutmuyo diye cirkeflesiyo bi keresinde denk geldier dogum gunumdu esim pasta almıs cicek falan kutladık kızına anlatıyo ooooo kardesin neler almıs yapmıs bende cıktım artık dayanamadım dedim kızına damadın pırlantalar aldımı agzını yaya yaya anlatıyonda oglun gelinine pasta aldımı zoruna gidiyo gık diyemedi o anda ama kendisi kızın dogumgununu damadın yaptıklarını anlatmayı cok sever yok yatakları gül dökmüs pırlanta almıs eee alcak tabi karısı

hani bi fıkra vardır ya kızın nasıl iyi yerdemi demisler ooo demis damadın hic is yaptırmıyo herseyi o yapıyo calıstırmıyo kızıma para veriyo bide demisler gelinin nasıl butun gun yatıyo oglum isleri yapıyo demis o hesap

butun kaynananalara ölüm bunlarlamı ugrascaz bee genc yastaaa :))))

sizde laf sokun kalmayın altta o sana diyorsa çok çirkin olmuşsun diye sende aynı şekilde tepki ver ayyy anne sanada bu hiç yakışmamış çok çirkin olmuşsun, çok kilo almışsın az ye gibi.. laf sokarsan akıllanır belki

bu ve benzer başlık altında tüm yazılanlar aynı.. yalnız değilsiniz.

Birilerinin yönlendirmesi altında yaşayacak olsaydım, ömrümün sonuna kadar ailemle yaşardım zaten.
Allahtan eşim böyle bir insan değil, kendi evimde çook rahatım şükürler olsun.

Ama kendi evimde

ilişkiler nasıl böyle laçkalaşır anlamış değilim küsüp barışma bel altı muhabbetler. tavrınızı koyun mesafenizi koruyun...
İnanın bundan ben de muzdaribim.Asla böyle bir ilişki olsun istemedim.Elimden geldiğince de engel olmaya çalıştım.Siz hitabından öte sen dahi demedim bugüne kadar, sırf saygı ve mesafe korunabilsin diye.Ama karşınızda ki insan bazen saygın bir ilişkiye müsade etmeyebiliyor.Hatta birçok olayda "ben neredeyim? Bu tarz bir muhabbetin içinde nasıl adım geçebiliyor?" hissine kapılmışlığım çok oldu.Özellikle son doğumumdan sonra bir şeylerin düzelemeyeceğini, kişilere bu yaştan sonra bir şeylerin öğretilemeyeceğini anlayıp alakamı koparmıştım.Karşımdaki insan mantığıyla ve akılla değil sadece güdüleriyle hareket eden bir insan.Belki kendi bile ne yapmak istediğinin, ne yaptığının farkında değil.Çaresiz kaldım inanın.bende istemezdim bu tarz bir ilişki içerisinde olmayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…