- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
duymadım ben diyor, duysada şaka der ne bileyim ben çok alınganım onlara göre.Bazen kendimi de sorguluyorum acaba çok mu alınganım, kadına sinir olduğum için sürekli her yaptığı söylediği batıyor mu falan diye konuyu da ondan açtım zaten.Belki ben yanlış anlamışımdır göremiyorumdur diye düşündüm.yine küsmek istiyo belli, edepsiz. kocan ne diyo
Ağzım elbette var ama hazır cevap olamadığım gibi, birde acaba ben çok mu alınganım, kadının her söylediği batıyor mu bana falan gibi şeylerden dolayı donup kalıyorum.Birde yaşına yakıştıramıyorum galiba bu durumu ve aklım almıyor bir türlü.Ayrıca hem bunları söylüyor hem iki dak sonra sana yoğurt koyayım götür, yok sağlığına dikkat et, yok sen benim kızımsın seni seviyorum falan filan diyor.Sonra kafam karışıyor, bende mi sorun var diye.Ne zaman yanlız kalıp düşünme fırsatı bulursam o zaman böyle aklım başıma geliyor.hanfendi agziniz yokmu? o bunlari yapip soylediginde oylece bakiyor musunuz? bana burda sinir basti. sahi cevap vermeden bozmadan oylece kapaniyo mu konu???
esinin yaninda memen sarkmis diyen kadin kizimsin dese ne olur. hey AllahımAğzım elbette var ama hazır cevap olamadığım gibi, birde acaba ben çok mu alınganım, kadının her söylediği batıyor mu bana falan gibi şeylerden dolayı donup kalıyorum.Birde yaşına yakıştıramıyorum galiba bu durumu ve aklım almıyor bir türlü.Ayrıca hem bunları söylüyor hem iki dak sonra sana yoğurt koyayım götür, yok sağlığına dikkat et, yok sen benim kızımsın seni seviyorum falan filan diyor.Sonra kafam karışıyor, bende mi sorun var diye.Ne zaman yanlız kalıp düşünme fırsatı bulursam o zaman böyle aklım başıma geliyor.
Ardarda yazıyorum ama benim kaynanam da aynı sürekli hamileyim biz de bebek yapıcaz falan der.. kayınpeder keşke olsa hiç düşünmeden yaparız der.. mesela yemek yerken kalkın evinize gidin işimiz var bizim güreşcez ananızla der.. görümcemin kocasıyla hangi sıklıkta yattığını biliriz hiç utanma sıkılma yok hiçbirinde.. eşim uyuz olur kalk aşkım kalk bunlar bizi de bozcak insanlıktan çıkmışlar der hiç alınmazlar :)) genişlik harran ovası..Bende buna hayret ettim, eşim sarımsak mevzusunu ilişki manasında kullanmamıştı ki zaten yabancı bir evdeyiz, böyle bir şey yaşamak niyetimiz yoktu.Ama kv bunu ilişki manasına yordu, öyle anladı.Ama diyorum hadi öyle anlamış olsun, oğlu da gerçekten patavatsızlık edip bu anlamda söylemiş olsun, bu onun belaltı bir şekilde sürekli akşam için planlarım var demesine neden olmamalıydı.Sonuçta 55 yaşını çoktan geçmiş bir kadından bahsediyoruz, bir parça olsun olgunluk bekliyor insan.Birde oğlunun cinsel hayatını mı kıskanıyor onu da anlayamıyorum.ne manasız bir iş.
O zaman sen de kaynanan gibi şakalar yaparak karşılık ver "şaka yaptım" de bir şey derlerseTeşekkür ederim desteğiniz için öncelikle. Eşim annesinin söylediklerini duymadığını söylüyor, biraz da dalgın bir yapısı var duymadığına tam olarak inanmıyorum aslında ama duymadım diyen adama da bir şey diyemiyorum. Sonra kavga çıkıyor ben huzursuz oluyorum.Ama bir değil iki değil hepsini duymamış olması çok ilginç.Kaldı ki duymuş bile olsa annem sana şaka yapıyor olur.Ya da onların arkadaş konu komşu veya çevresiyle olan konuşmaları bu şekilde o yüzden kötü niyetle söylemedi der.
Kadın oyun yapıyo tam da bunu düşünmesi için zaten. İstediği gibi de kafanı karıştırmış @Nastasya ivanovya aklınca yaptığının üstünü örtüyo.. o benim kızım kötü niyetle demedim demek için.. bi nevi minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabıesinin yaninda memen sarkmis diyen kadin kizimsin dese ne olur. hey Allahım
55 yaşında kadın kendisi evet çocuk yapacakmış, çalışmalara akşam başlayalım diyor kocasına, eşim de var bunları söylerken.gerçekten ilginç bir insan.Kayınvalıden mı cocuk yapacakmıs bır daha ?
benim dengesiz kaynanamda esim bana cicek alıyo özel günleri unutmuyo diye cirkeflesiyo bi keresinde denk geldier dogum gunumdu esim pasta almıs cicek falan kutladık kızına anlatıyo ooooo kardesin neler almıs yapmıs bende cıktım artık dayanamadım dedim kızına damadın pırlantalar aldımı agzını yaya yaya anlatıyonda oglun gelinine pasta aldımı zoruna gidiyo gık diyemedi o anda ama kendisi kızın dogumgununu damadın yaptıklarını anlatmayı cok sever yok yatakları gül dökmüs pırlanta almıs eee alcak tabi karısıİyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süredir kv ile küstüm.Bir süre önce, eşim çok üzüldüğü ve bayramlarda, özel günlerde, tek başına ailesinin yanına gittiği için kendini yalnız hissettiğini söyleyip, çok yoğun ricada bulunduğu için barışma olayına evet dedim.
İki gün önce eşimin köyde yaşayan ailesinin yanına gittik.Ben birçok insanda olduğu gibi sarımsak kokusundan hoşlanmıyorum, eşimde bunu bildiği için yemek sırasında, bana sarımsak yesem bugün sorun olur mu diye sordu.Olay bu noktadan sonra koptu.Kv'den eşine dönüp " gördün mü bak, millet karısına soruyor sarımsak bile yerken, sen hiç böyle değilsin" deyip atarlandı.Sonrasında gün boyunca saçma sapan belaltı konuşmalar yapmaya başladı.Yok biz bir çocuk daha yapalım, yok çalışmalar bu geceden başlayalım falan filan gibi şeyler söyleyip durdu.
Ardından bana eşimin yanında, gögüslerin sarkmış (ki üç çocuk doğurdum, emzirdim, bende harika görünüyorlar demedim zaten, normal yani) falan demeye başladı durup dururken, yok giydiğim giysiden bahane bulup çirkin olmuşsun falan mevzuları açtı.Akşam yatacağımız odaya geçtik, bana yorgan veriyor, bebeklerimin yatağını yaptım, sen burada yat çocukların arasında, eşim için x 'de şurada yatsın diye tembihte bulundu üstüne.Hatta abarttı kapıyı açık bırakayım mı deyip birde açık bırakmakta ısrar etti.Ben zaten emziriyorum, kp'den çekinen bir insanım, onun yanında ne yatabilirim ne emzirebilirim bu ısrarının sebebini hiç anlayamadım.
Neyse arkadaşlar aslında benim en çok zoruma giden, eşimin yanında beni sürekli küçük düşürmeye çalışıyor gibi hissetmem, fiziksel olarak bende kusur bulup, onun yanında söyleyince kendimi feci aşağılanmış hissediyorum.Zaten yukarıda anlattığım şeyleri neden yaptığını da çözemedim ama en büyük sorunum bu açıkçası, bunun önüne nasıl geçebilirim bilemedim.
babamda bana aynısını dedi diger kız kardesimde baba ne yaptın gömdün beni dedi :)))yapamıyorlar evet
biz eşimle evlenirken kv dem eşime;
sen de beni bırakıp gittin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi.
allahım su cevaplara bak kız ne hazır cevapsınz masllh size
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süredir kv ile küstüm.Bir süre önce, eşim çok üzüldüğü ve bayramlarda, özel günlerde, tek başına ailesinin yanına gittiği için kendini yalnız hissettiğini söyleyip, çok yoğun ricada bulunduğu için barışma olayına evet dedim.
İki gün önce eşimin köyde yaşayan ailesinin yanına gittik.Ben birçok insanda olduğu gibi sarımsak kokusundan hoşlanmıyorum, eşimde bunu bildiği için yemek sırasında, bana sarımsak yesem bugün sorun olur mu diye sordu.Olay bu noktadan sonra koptu.Kv'den eşine dönüp " gördün mü bak, millet karısına soruyor sarımsak bile yerken, sen hiç böyle değilsin" deyip atarlandı.Sonrasında gün boyunca saçma sapan belaltı konuşmalar yapmaya başladı.Yok biz bir çocuk daha yapalım, yok çalışmalar bu geceden başlayalım falan filan gibi şeyler söyleyip durdu.
Ardından bana eşimin yanında, gögüslerin sarkmış (ki üç çocuk doğurdum, emzirdim, bende harika görünüyorlar demedim zaten, normal yani) falan demeye başladı durup dururken, yok giydiğim giysiden bahane bulup çirkin olmuşsun falan mevzuları açtı.Akşam yatacağımız odaya geçtik, bana yorgan veriyor, bebeklerimin yatağını yaptım, sen burada yat çocukların arasında, eşim için x 'de şurada yatsın diye tembihte bulundu üstüne.Hatta abarttı kapıyı açık bırakayım mı deyip birde açık bırakmakta ısrar etti.Ben zaten emziriyorum, kp'den çekinen bir insanım, onun yanında ne yatabilirim ne emzirebilirim bu ısrarının sebebini hiç anlayamadım.
Neyse arkadaşlar aslında benim en çok zoruma giden, eşimin yanında beni sürekli küçük düşürmeye çalışıyor gibi hissetmem, fiziksel olarak bende kusur bulup, onun yanında söyleyince kendimi feci aşağılanmış hissediyorum.Zaten yukarıda anlattığım şeyleri neden yaptığını da çözemedim ama en büyük sorunum bu açıkçası, bunun önüne nasıl geçebilirim bilemedim.
sen de beni bırakıp gittin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi.
Dedi valla oo daha neler neler :)Yok artikkkkkk
Katılıyorum,size kuma muamelesi yapıyor resmen ve benim bu tarz şeylerden ileri derecede midem bulanıyor.Niye bazi kadınlar kocalariyla oğullarının ayrimini yapamiyor?!
Inanirim canim, öyle seyler diyebiliyor ki su kv diye tabir ettigimiz insanlar, yanlis mi duydum ben aceba diyebiliyor insan.Dedi valla oo daha neler neler :)
beni kendine kuma gelmiş sandı senelerce.Inanirim canim, öyle seyler diyebiliyor ki su kv diye tabir ettigimiz insanlar, yanlis mi duydum ben aceba diyebiliyor insan.
İnanın bundan ben de muzdaribim.Asla böyle bir ilişki olsun istemedim.Elimden geldiğince de engel olmaya çalıştım.Siz hitabından öte sen dahi demedim bugüne kadar, sırf saygı ve mesafe korunabilsin diye.Ama karşınızda ki insan bazen saygın bir ilişkiye müsade etmeyebiliyor.Hatta birçok olayda "ben neredeyim? Bu tarz bir muhabbetin içinde nasıl adım geçebiliyor?" hissine kapılmışlığım çok oldu.Özellikle son doğumumdan sonra bir şeylerin düzelemeyeceğini, kişilere bu yaştan sonra bir şeylerin öğretilemeyeceğini anlayıp alakamı koparmıştım.Karşımdaki insan mantığıyla ve akılla değil sadece güdüleriyle hareket eden bir insan.Belki kendi bile ne yapmak istediğinin, ne yaptığının farkında değil.Çaresiz kaldım inanın.bende istemezdim bu tarz bir ilişki içerisinde olmayı.ilişkiler nasıl böyle laçkalaşır anlamış değilim küsüp barışma bel altı muhabbetler. tavrınızı koyun mesafenizi koruyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?