- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Evet saçma olabilir ama bence kayınvalide sizin poponuzu kıskanmışBilmiyorum belki de sizin dediğiniz gibi iyi niyetli ama zaten akşama kadar çocuğun pesindeydim. Doğru düzgün orda durmadim bile. Bir de cidden dikkat çeken birşey olsa eşim kesin fark ederdi ve söylerdi. Bana sanki yer aramış gibi geldi. Annem söylese ona da tepki verirdim ama kötü niyetli olduğunu düşünmezdim tabi ki. Sonuçta annemle benim aramda öyle birşey olamaz ki. Onun zaten üzerimde bir otoritesi kac yaşıma gelirsem geleyim vardır. Ama KV böyle bir otorite kurmaya kalkarsa bana iyi niyetli gelmez.
Bugün ben de cok sacma bir iltifat aldım istemsiz o geldi aklıma, dün eşimin bir kuzeninin nişanına gittik bugün de bir başkasının istemesine... neyse bu kuzenler eşimin baba tarafından. Kayınvalidem tarafını ne kadar sevmezsem kayınpeder tarafını o kadar severim onlar da beni sever. Kaynanam da gaza mı geldi noldu iltifata geliyorum :) dün dikkat ettim özellikle göz ucundan oğlum kız kuzenleriyle konusurken gelinim hic kıskanmadı dönüp bakmadı dahil bile olmadı cok takdir ettim :))) herkes buz kesti bu ne sacmalıyor diye. Ben de dedim anne onlar kardes sayılır tabi olur mu öyle şey. Buarada kıskanmamı beklediği kişi 30 küsür yasında yani eşimden 6 yastan fazla büyük bir kuzeni, diğeri hele 10 yas kadar büyük esimden. İndik aşağı eşim diyor annem ne lüzumsuz konustuBugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?
İyi de konuyla ne alaka bu yazdığınız? Ayrıca iltifat zannettiğiniz şey düpedüz hakaret.İyi okuyun şu olayları lütfen.Bugün ben de cok sacma bir iltifat aldım istemsiz o geldi aklıma, dün eşimin bir kuzeninin nişanına gittik bugün de bir başkasının istemesine... neyse bu kuzenler eşimin baba tarafından. Kayınvalidem tarafını ne kadar sevmezsem kayınpeder tarafını o kadar severim onlar da beni sever. Kaynanam da gaza mı geldi noldu iltifata geliyorum :) dün dikkat ettim özellikle göz ucundan oğlum kız kuzenleriyle konusurken gelinim hic kıskanmadı dönüp bakmadı dahil bile olmadı cok takdir ettim :))) herkes buz kesti bu ne sacmalıyor diye. Ben de dedim anne onlar kardes sayılır tabi olur mu öyle şey. Buarada kıskanmamı beklediği kişi 30 küsür yasında yani eşimden 6 yastan fazla büyük bir kuzeni, diğeri hele 10 yas kadar büyük esimden. İndik aşağı eşim diyor annem ne lüzumsuz konustu
İltifat kelimem zaten ironiydi. Alaka da şu, kaynanalar gerekli gereksiz birşeylere karışıp yorum yapmayı cok seviyor kaale almamak lazım. Bir de böyle okuyun. Sevgiler.İyi de konuyla ne alaka bu yazdığınız? Ayrıca iltifat zannettiğiniz şey düpedüz hakaret.İyi okuyun şu olayları lütfen.
Bilmiyorum belki de sizin dediğiniz gibi iyi niyetli ama zaten akşama kadar çocuğun pesindeydim. Doğru düzgün orda durmadim bile. Bir de cidden dikkat çeken birşey olsa eşim kesin fark ederdi ve söylerdi. Bana sanki yer aramış gibi geldi. Annem söylese ona da tepki verirdim ama kötü niyetli olduğunu düşünmezdim tabi ki. Sonuçta annemle benim aramda öyle birşey olamaz ki. Onun zaten üzerimde bir otoritesi kac yaşıma gelirsem geleyim vardır. Ama KV böyle bir otorite kurmaya kalkarsa bana iyi niyetli gelmez.
Nedense laf söyleme gereği duydu. İlla konuşacak, yoksa duramaz :)Evet saçma olabilir ama bence kayınvalide sizin poponuzu kıskanmışçünkü öyle giyimli bayanların olduğu bir ortamda sizin şalvar pantolonunuz dikkat çekiyor olamaz
Dayidan yana çok eminim. Tamamen kv'nin saçmalığıNe ayıp ne, ona mı düşmüş eşin varken . Demekki kötü bir bakış görmüş sapıkça ki dikkatini çekmiş ki madem öyle gitsin dayıyı uyarsın. Ayyyy çok kötü hissettirir bı sözler insana kendisini.
Ben dinlerken yerin dibine girdim ama kadın hiç utanmadan söyledi yaniYuh!
Dayi neye dikkat ediyormus? Milletin dötüne mi?
Ayip yahu sunu soylemeye de utanmiyorlar demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?