- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Bugün eşimin dayısının bahçesine gittik. Benim üzerimde kısa kollu bir bluz ve altımda da uzun şalvar tarzı bir pantolon vardı. Eşimin dayısının eşi askılı bir bluz ve şort giymişti. Kızı da aynı şekilde giyinmişti. KV de yine askılı bir t-shirt ve altına kapri boyunda bir eşofman giymişti. Bunları yazıyorum çünkü ortamda aslında en göze çarpmayan giyim tarzı benimdi. Göze de carpabilir, herkes istediğini giyinmekte özgür. Ben de ne istersem giyerim. Ama eve geldik ve KV " bugün üstündeki hep poponun arasına giriyordu, dayın böyle şeylere dikkat eder, bir dahakine öyle olursa çek kenardan hemen" gibi beni durduk yere sinir eden bir uyarıda bulundu. Öyle birşey hissetmedim. Olsa bile pantolon siyah renkte ve sen nasıl fark ettin. Bir de yabancı insanların olmadığı bir ortamdayiz. Niye bu kadar dert edindin kendine? Millet kendi haline bakmadan böyle saçma sapan uyarılar yapınca bende salterler atıyor. Hiç iyi niyetli gelmedi. Senin gözün benim popomda mı? Ne ara fark ettin? Çok sinir oldum ya. Surat astim, cevap vermedim. Bilmiyorum benim mi tepkim gereksiz sizce?
Kesinlikle. Çok uyuz olurum ben zatenBi de insan poposunun arasına kaçan kıyafeti kendisi zaten farkeder bence ya
Gerçekten hiç öyle birşey olduğunu dusunmuyorumYa kötü niyetle söylememişse dayı dediğiniz adamı (kendi kardeşi olsa da) poponuza bakarken görmüşse. olmaz,olmaz demeyin belki kendisi rahatsız olmuştur bakıştan.
Bir de utanmadan eşimi çekmiş kenarı karının giyim tarzını hiç begemıyorum demiş
Kesinlikle öyle. Dayı zaten işinde gücünde. Adam bizimle oturmadı bile.Dayı neden dikkat ediyormus böyle şeylere anlamadım?
Kendi eşi şort ve askılı giymiş sorun olmamış sizin şalvar pantalon mu dert olmuş?
Bence dayının haberi bile yok,kayınvalideniz yapmış kayınvalideliğini.
Sinirlenmeden cevap vermeyi bir türlü beceremiyorum. Sonra o iyi niyetli, ben kavgacı oluyorum.Niye cevap vermediniz ki?
'Dayım dikkat ede ede ortamdaki en kapalı giyime mi dikkat edecek? Ki herkes istediğini giyer orası ayrı. Bence sen farklı görmüşsün. Ben gayet rahattım. Popomun arasında girse senden önce ben rahatsız olurum sonuçta" deseydin.
Zamanında cevap vermezseniz hem artarak devam eder hem de size dert olur. Yapmayın..
O kadarla kalamam ben. Bir başlarsam mutlaka kavga ederim. Zaten bir tartışmamız oldu, yine olmasın diye sustum bu kez. Ama kendime zarar isteNiye "farkında mısın burada en kapalı ben giyinlişim" neden demediniz ki
Ne güzel vermiş cevabını, helal olsun.Yaklaşık olarak 1 hafta önce öyle bir mevzuu geldi başıma.
Kayınvalidemlerle denıze gittik. Benım haşemamın altı taytlı dar . kv ve kız kardeşininki şu balon gibi olanlardan .
Denizde açılmadık yerlerı kalmadı . ( poposu dahil açıldı butun adamları içinde. ) Bir de utanmadan eşimi çekmiş kenarı karının giyim tarzını hiç begeNmıyorum demiş
Eşimde sağolsun benım karımın giyiminden memnunum sen önce kendı giyimine dikkat et demiş .
Demem o kı ister popona kaçar. İster başşka yerıne onlaara ne ?
Evet muhafazakar bir aile değil giyim konusunda. Dediğim gibi dikkat çeken bir durum olsa eşim fark ederdi. Ben zaten ya bebekle ilgilendim ya da oturdum. Sürekli ayakta gezip insanların popomu takip edeceği bir durum yok. Ayrıca dayı da işinde gucunde. Adam bahçesiyle ugrasiyordu. Kadına dert olmuş buAnlattığınıza göre hepinizin de giyimi rahat yani muhafazakar bir yapıya sahip değilsiniz. Çok mu dikkat çekti acaba ?
Ay evet ya. Bir ortası yok. Ya susuyorum ya kavga ediyorum.Bir dahaki sefere bende göğüslerimi açarım o zaman popoma dikkat etmez kimse deseydin
Ama o an akla gelmiyor ne yazık ki bende öyleyim o an tutulup kalırım sonradan sinirlendikçe gelir aklıma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?