Kv'nin uyarısı. Sizce de gereksiz mı?

Ya kötü niyetle söylememişse dayı dediğiniz adamı (kendi kardeşi olsa da) poponuza bakarken görmüşse. olmaz,olmaz demeyin belki kendisi rahatsız olmuştur bakıştan.

Yaklaşık olarak 1 hafta önce öyle bir mevzuu geldi başıma.
Kayınvalidemlerle denıze gittik. Benım haşemamın altı taytlı dar . kv ve kız kardeşininki şu balon gibi olanlardan .
Denizde açılmadık yerlerı kalmadı . ( poposu dahil açıldı butun adamları içinde. ) Bir de utanmadan eşimi çekmiş kenarı karının giyim tarzını hiç begeNmıyorum demiş
Eşimde sağolsun benım karımın giyiminden memnunum sen önce kendı giyimine dikkat et demiş .
Demem o kı ister popona kaçar. İster başşka yerıne onlaara ne ?

Kesinlikle öyle. Dayı zaten işinde gücünde. Adam bizimle oturmadı bile.

Sinirlenmeden cevap vermeyi bir türlü beceremiyorum. Sonra o iyi niyetli, ben kavgacı oluyorum.

Ne güzel vermiş cevabını, helal olsun.

Reactions: H E
Anlattığınıza göre hepinizin de giyimi rahat yani muhafazakar bir yapıya sahip değilsiniz. Çok mu dikkat çekti acaba ?
Evet muhafazakar bir aile değil giyim konusunda. Dediğim gibi dikkat çeken bir durum olsa eşim fark ederdi. Ben zaten ya bebekle ilgilendim ya da oturdum. Sürekli ayakta gezip insanların popomu takip edeceği bir durum yok. Ayrıca dayı da işinde gucunde. Adam bahçesiyle ugrasiyordu. Kadına dert olmuş bu

Yahu cevap vereceksin ki bir daha uyarmayacak
Dayının gözü benim popomda olacaksa zaten bir daha gitmem o yere diyecektin
Millet önce kendine baksın sonra bana laf edersin senin de memintolar ortadaydı ama benim gözüm senin memintolara kaymadı anneciğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…