- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Mecaz o mecaz yoksa evli bekar fark etmez bana seven sevdiğini öpsün plsss"Illegal" mi? Afganistan degil burasi (henuz) hanimefendi
Umrunuzda olmasın sonucta nişanlınız.Ahhaha orası öyle de nişanlım sonuçta kiminle kullanacak onu her türlü bana dokunuyor benimle kullansa da, başka bir kadınla kullansa da
Mesele sizin icin neyin fark edip etmedigi degil. Bu ulkede iki yetiskin insanin kendi iradeleriyle yatak odasinda ne yaptigi devleti ilgilendirmez!Mecaz o mecaz yoksa evli bekar fark etmez bana seven sevdiğini öpsün plsss
Etma!Kim garişabülüğ
Kim garışabülüğMecaz o mecaz yoksa evli bekar fark etmez bana seven sevdiğini öpsün plsss
Demek ki neymis, her yeri kurcalamamak gerekiyormus. Hayir annesi bulunca ayni yerde niye birakmamis ki? Cadoloza bakNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Ya öyle de ne bileyim işte dedikodum dönsün, beni küçümsesinler istemiyorum. Bu arada ilk ve tek birlikteliğim nişanlımla. Ha umrumda olur mu olmaz ama beni huzursuz eder yarın bir gün ailemin yüzüne vurmaya kalkarlar diye endişe ettim. (öyle biri gibi durmuyorlar ama kimseye güvenmemek lazım)Kim garişabülüğ
Yav konunun devletle ne alakası var ki. Kayınvalide açısından legal illegal dedim ben onu. Mecaz o valla mecaz hapse sokacaksın sen beni yapmaMesele sizin icin neyin fark edip etmedigi degil. Bu ulkede iki yetiskin insanin kendi iradeleriyle yatak odasinda ne yaptigi devleti ilgilendirmez!
Nişanlımda ona sinirlenmiş hiç mi utanmadın diye yüzüne vurmuş. Ya salak adam sus bariDemek ki neymis, her yeri kurcalamamak gerekiyormus. Hayir annesi bulunca ayni yerde niye birakmamis ki? Cadoloza bak
Burda önemli olan nişanlınızın duruşu.Kim ne der ne düşünür bi önemi yok.O hertürlü arkanızda olduktan sonra gerisi fasa fso.Ya öyle de ne bileyim işte dedikodum dönsün, beni küçümsesinler istemiyorum. Bu arada ilk ve tek birlikteliğim nişanlımla. Ha umrumda olur mu olmaz ama beni huzursuz eder yarın bir gün ailemin yüzüne vurmaya kalkarlar diye endişe ettim. (öyle biri gibi durmuyorlar ama kimseye güvenmemek lazım)
Nişanlınız da biraz kaba galiba. Anneye utanmadın mı diye sormak ne demek? Askere gitmeden önce ne kadar süre kaldıysa yeri değişmemiş demek ki çıkmamış ortaya. Büyük ihtimalle eve misafir gelir görür diye kaldırdı kadın. Bunda kızılacak ne var? Size de bir şey söyleneceğini sanmam.Nişanlımda ona sinirlenmiş hiç mi utanmadın diye yüzüne vurmuş. Ya salak adam sus bariiyice yerin dibine girdim
Hayır sen Abdülhamit'i savundun :)Yav konunun devletle ne alakası var ki. Kayınvalide açısından legal illegal dedim ben onu. Mecaz o valla mecaz hapse sokacaksın sen beni yapma
Çıkarıp göstereyim mi?, bu da replik valla şakaHayır sen Abdülhamit'i savundun :)
Mesele sizin icin neyin fark edip etmedigi degil. Bu ulkede iki yetiskin insanin kendi iradeleriyle yatak odasinda ne yaptigi devleti ilgilendirmez!
Ay gadinin galbine indirivercekleeeYav konunun devletle ne alakası var ki. Kayınvalide açısından legal illegal dedim ben onu. Mecaz o valla mecaz hapse sokacaksın sen beni yapma
Neyi?Çıkarıp göstereyim mi?
Terbiyesiz kadın :) Devamını yazmayım, gerçek sanarlar şimdi :)Çıkarıp göstereyim mi?, bu da replik valla şaka
Ruh eşimmiş oPrezervatifi boşverin de, o titizlikte bir adam evlenince sizi de odaya sokmaz gibi hissettim. Benim böyle bir abim var. Halen bekar. 45 yaşına geldi. Annem, onun evinde ev terliği ile banyo halısına bastı diye evi kırklamış.
Çok fena ya :)
Size gelinim diyebilir miyimRuh eşimmiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?