Kvye basıldık denebilir mi

Demek ki neymis, her yeri kurcalamamak gerekiyormus. Hayir annesi bulunca ayni yerde niye birakmamis ki? Cadoloza bak

Kim garişabülüğ
Ya öyle de ne bileyim işte dedikodum dönsün, beni küçümsesinler istemiyorum. Bu arada ilk ve tek birlikteliğim nişanlımla. Ha umrumda olur mu olmaz ama beni huzursuz eder yarın bir gün ailemin yüzüne vurmaya kalkarlar diye endişe ettim. (öyle biri gibi durmuyorlar ama kimseye güvenmemek lazım)

Mesele sizin icin neyin fark edip etmedigi degil. Bu ulkede iki yetiskin insanin kendi iradeleriyle yatak odasinda ne yaptigi devleti ilgilendirmez!
Yav konunun devletle ne alakası var ki. Kayınvalide açısından legal illegal dedim ben onu. Mecaz o valla mecaz hapse sokacaksın sen beni yapma

Burda önemli olan nişanlınızın duruşu.Kim ne der ne düşünür bi önemi yok.O hertürlü arkanızda olduktan sonra gerisi fasa fso.

Nişanlımda ona sinirlenmiş hiç mi utanmadın diye yüzüne vurmuş. Ya salak adam sus bari iyice yerin dibine girdim
Nişanlınız da biraz kaba galiba. Anneye utanmadın mı diye sormak ne demek? Askere gitmeden önce ne kadar süre kaldıysa yeri değişmemiş demek ki çıkmamış ortaya. Büyük ihtimalle eve misafir gelir görür diye kaldırdı kadın. Bunda kızılacak ne var? Size de bir şey söyleneceğini sanmam.

Mesele sizin icin neyin fark edip etmedigi degil. Bu ulkede iki yetiskin insanin kendi iradeleriyle yatak odasinda ne yaptigi devleti ilgilendirmez!
Yav konunun devletle ne alakası var ki. Kayınvalide açısından legal illegal dedim ben onu. Mecaz o valla mecaz hapse sokacaksın sen beni yapma
Ay gadinin galbine indirivercekleee

Ruh eşimmiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…