- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Ya şaka mısınız? Orda bir mecaz var yani hiç mi cümleyi okumadınız ve kast etmek istediğim şeyi anlamadınız.İllegal ne demek bilmiyorsanız bu kelimeyi kullanmayın
Annesine nasıl davranıyorsa bir erkek eşine de öyle davranıyor.
Kv ne oldugunu anlamamiş da olabilir. Her halukarda dert etmeyinNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Anladık “nişanlınız”Nişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Konudan bağımsız bir soru olacak ama siz eski bir üyesiniz değil mi?İllegal ne demek bilmiyorsanız bu kelimeyi kullanmayın
hayırKonudan bağımsız bir soru olacak ama siz eski bir üyesiniz değil mi?
Maksat farklı bir şey de ondan.Ya şaka mısınız? Orda bir mecaz var yani hiç mi cümleyi okumadınız ve kast etmek istediğim şeyi anlamadınız.
Anlayamadım?Maksat farklı bir şey de ondan.
Devir ekonomi devri lafını yanlış anlamışlar birazHepsini geçtim arkadaşa vermek ne yakanka al bize fazla geldi sen de faydalan.
Ne diyebilir misal ?Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
Konu sahibi kv den önce bunu onemsemeliydi bence.Devir ekonomi devri lafını yanlış anlamışlar biraz
Kadın açıkça bişey söylemez. Söyleyemez ne dicek oğlumla yattiniz mi diye mi soracak çok saçmaNişanlım askerde idi yeni geldi. Kv de nişanlım gelecek diye odasını temizlemiş (nişanlım odasına girilmesinden nefret eder ve hep uyarır, bu da ayrı bir kriz konusu). Neyse nişanlım temizlik sırasında kitaplığının düzenlendiğini fark etmiş. Nişanlım gitmeden önce Kitaplığa da prezervatif koymuş. Onu da temizlik sırasında alıp annesi çekmecesine koymuş. Tabii biz bunları nişanlım askerlerden geldiğinde fark ettik. Nişanlım anlatınca çok utandım... Nişanlım niye özelimi karıştırıyorsun yerini değiştirken de utanmadın mı diye sinirden Kavga etmiş falan ama ben çok utandım yani muhafazakar olmasalar da malum biliyorsunuz toplumumuzda evlilik öncesi kabul edilebilir bir durum değil işte kendimi kötü hissettim. Benim yüzüme bir şey söylenir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?