- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
- 18
Uzak durmak istedikçe dibine çekmeye çalışıyor bizi ya yemin ediyorum bıktımKadına aynı bina yetmemiş aynı eve mi bakıyor birde
Görüşmeyeceksiniz mümkün mertebe yapılacak başka birşey yok gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak durmak istedikçe dibine çekmeye çalışıyor bizi ya yemin ediyorum bıktımKadına aynı bina yetmemiş aynı eve mi bakıyor birde
Görüşmeyeceksiniz mümkün mertebe yapılacak başka birşey yok gibi.
Heheheheh.Kaynananı nasıl savdığını anlat, yol gösterici olur . Sevaba girersin![]()
bencede komik değil sitede sorun mu var 2.mesajımı yazıcam silme tuşuna basınca klavye kayboluyor sadece bana olmuyor bu değil miYa iyi ki bi yazarken elim değdi . Valla hanımlar yaşarken hiç komik değildi inanın![]()
Kaynanadan mı boşanayımKonuşmuyorum diyosun zaten, başka ne yapıcaksın? Ondan sonraki level boşanmak.
Ben bunun için evlenmedim zaten eşimin anası bana laf soksun canımı sıksın diye olmadı evliliğim . Mutlu huzurlu olmak istedim ağzımın tadı olsun dedim kadın her fırsatta agzıma s....tıOhoooo, sezon finali gelmeden yayından kalkan dizi hüsranı ama bu.
Sonunu göreyim öyle yorum yapacağım. Mevzi aldım bekliyorum.
İmza: gaynanasavar.
Heh geldi.
Şimdi, gaynana diye belirttiğimiz oluşum belli ki dolmuş, e durur mu minnoş oğlunu da doldurmuş. Şikayetlerini direkt söylese olmaz, oturmuş düşünmüş ne çomak soksam da içimdekileri döksem diye; dubleks evi bulmuş.
Hem kınıyor, sevmiyor hem de aynı evde altlı üstlü oturmak istiyor.
Anlamaya çalışma, salla gitsin.
Önemli olan eş kişisi. Ona bak, sana eziyet etmiyorsa görüşme bile.
Ediyorsa da "Boşan tim iftiharla sunar: Boşan."
Değ-mez-leerr.
Adeta girdap desene.....Uzak durmak istedikçe dibine çekmeye çalışıyor bizi ya yemin ediyorum bıktım
O beni bi salsa ya ne iyi olur !Şu kaynanaları bir salsanız mı acabaeşinizin annesi tabikide uzun süre yanında durabilir. İstemiyorsanız görüşmezsiniz olur biter
Maytap mı geçiyon hayırdır ?eşeşineşiQUOeşineşeşineşiQUOeşin
bencede komik değil sitede sorun mu var 2.mesajımı yazıcam silme tuşuna basınca klavye kayboluyor sadece bana olmuyor bu değil mi
Terrrrrtemiz. Kaynana ile bu kadar yüz göz oluyorsan net koca beceriksizdir zaten. Dengeyi bulamıyorlar, sonra niye huzurumuz yok.Heheheheh.
Mr muscle gibi yağı, kiri, pisi atarcasına direkt oğlunu boşuyorum.
Kesin çözüm kızlar. Denedim çalışıyor.
6 ayda ruhum şenlendi yeminle.
Her şeyi de söylemiyor ama akıllı bunlar sadece benim bildiklerimŞunu demiş bunu demiş boşverin. Eşiniz asıl can alıcı noktada gereken cevabı vermiş. Dubleks evde birlikte oturmak. Anlaşamıyoruz seninle hayır olmaz demiş. Gerisi gereksiz ayrıntı. Ya tamam deseydi.
Eşinizin tek hatası annesinin söylediklerini size aktarmak olmuş.
Bu erkeklerde hiç akıl yok. Sen hangi cesaretle karın ve annen arasında laf taşıyorsun. Bildiğin yürek yemiş![]()
Bilmez miyim.Ben bunun için evlenmedim zaten eşimin anası bana laf soksun canımı sıksın diye olmadı evliliğim . Mutlu huzurlu olmak istedim ağzımın tadı olsun dedim kadın her fırsatta agzıma s....tı![]()
Kac senelik evlısınHer şeyi de söylemiyor ama akıllı bunlar sadece benim bildiklerim![]()
Annesi canını sıkınca ister istemez bana da yansıtıyor. Eskiden çok gazına geliyordu Allah'tan ki gördü yüzünüBilmez miyim.
Benim hikayem destan oldu neredeyse.
Dediğim gibi senin için önemli olan eşin. O iyi mi sana karşı? Anasının gazına gelmiyor mu? Sallaaa.
İstediği kadar konuşsun. Kapını kapat.
yok ciddiyim valla mesaj yazarken sorun yaşadım gerçektegerçekte sizin dediğiniz gibi yaşarken komik olmuyor halahalhalahalhalahalhalahal yeminle istemsizce böyle saçmaladı tlfnMaytap mı geçiyon hayırdır ?
Ufak sinek ama mide bulandırıyor cidden bu bir değil iki değil huzurum kalmadıKız sen ben misin yoksa? %90 aynı![]()
Temizlik ferahlık bizlereee, hem de hiç durulamadan durulamadan (Marc jingle'ı ama olsun haha)Terrrrrtemiz. Kaynana ile bu kadar yüz göz oluyorsan net koca beceriksizdir zaten. Dengeyi bulamıyorlar, sonra niye huzurumuz yok.
1 yıl olduKac senelik evlısın
Evet gerçekten öyle hasta ruhlu bi insanla uğraşıyorum ne yazık kiBaşlık yalnız sanki bir hastalıkla mücadele eder gibi.
Konu sahibi eşiniz gerekeni söylemiş, zaten konuşmuyorsunuz da o zaman daha takacak bir şey yok.