KV'yle mücadelem💪

Şunu demiş bunu demiş boşverin. Eşiniz asıl can alıcı noktada gereken cevabı vermiş. Dubleks evde birlikte oturmak. Anlaşamıyoruz seninle hayır olmaz demiş. Gerisi gereksiz ayrıntı. Ya tamam deseydi.

Eşinizin tek hatası annesinin söylediklerini size aktarmak olmuş.

Bu erkeklerde hiç akıl yok. Sen hangi cesaretle karın ve annen arasında laf taşıyorsun. Bildiğin yürek yemiş:KK12:

Başlık yalnız sanki bir hastalıkla mücadele eder gibi.
Konu sahibi eşiniz gerekeni söylemiş, zaten konuşmuyorsunuz da o zaman daha takacak bir şey yok.

Kaynananı nasıl savdığını anlat, yol gösterici olur . Sevaba girersin 😁
Heheheheh.
Mr muscle gibi yağı, kiri, pisi atarcasına direkt oğlunu boşuyorum.
Kesin çözüm kızlar. Denedim çalışıyor.
7 ayda ruhum şenlendi yeminle.

Konuşmuyorum diyosun zaten, başka ne yapıcaksın? Ondan sonraki level boşanmak.
Kaynanadan mı boşanayım
Ohoooo, sezon finali gelmeden yayından kalkan dizi hüsranı ama bu.

Sonunu göreyim öyle yorum yapacağım. Mevzi aldım bekliyorum.
İmza: gaynanasavar.

Heh geldi.
Şimdi, gaynana diye belirttiğimiz oluşum belli ki dolmuş, e durur mu minnoş oğlunu da doldurmuş. Şikayetlerini direkt söylese olmaz, oturmuş düşünmüş ne çomak soksam da içimdekileri döksem diye; dubleks evi bulmuş.
Hem kınıyor, sevmiyor hem de aynı evde altlı üstlü oturmak istiyor.
Anlamaya çalışma, salla gitsin.
Önemli olan eş kişisi. Ona bak, sana eziyet etmiyorsa görüşme bile.
Ediyorsa da "Boşan tim iftiharla sunar: Boşan."
Değ-mez-leerr.
Ben bunun için evlenmedim zaten eşimin anası bana laf soksun canımı sıksın diye olmadı evliliğim . Mutlu huzurlu olmak istedim ağzımın tadı olsun dedim kadın her fırsatta agzıma s....tı😑

Heheheheh.
Mr muscle gibi yağı, kiri, pisi atarcasına direkt oğlunu boşuyorum.
Kesin çözüm kızlar. Denedim çalışıyor.
6 ayda ruhum şenlendi yeminle.
Terrrrrtemiz. Kaynana ile bu kadar yüz göz oluyorsan net koca beceriksizdir zaten. Dengeyi bulamıyorlar, sonra niye huzurumuz yok.

Şunu demiş bunu demiş boşverin. Eşiniz asıl can alıcı noktada gereken cevabı vermiş. Dubleks evde birlikte oturmak. Anlaşamıyoruz seninle hayır olmaz demiş. Gerisi gereksiz ayrıntı. Ya tamam deseydi.

Eşinizin tek hatası annesinin söylediklerini size aktarmak olmuş.

Bu erkeklerde hiç akıl yok. Sen hangi cesaretle karın ve annen arasında laf taşıyorsun. Bildiğin yürek yemiş:KK12:
Her şeyi de söylemiyor ama akıllı bunlar sadece benim bildiklerim 😞

Ben bunun için evlenmedim zaten eşimin anası bana laf soksun canımı sıksın diye olmadı evliliğim . Mutlu huzurlu olmak istedim ağzımın tadı olsun dedim kadın her fırsatta agzıma s....tı😑
Bilmez miyim.
Benim hikayem destan oldu neredeyse.
Dediğim gibi senin için önemli olan eşin. O iyi mi sana karşı? Anasının gazına gelmiyor mu? Sallaaa.
İstediği kadar konuşsun. Kapını kapat.

Bilmez miyim.
Benim hikayem destan oldu neredeyse.
Dediğim gibi senin için önemli olan eşin. O iyi mi sana karşı? Anasının gazına gelmiyor mu? Sallaaa.
İstediği kadar konuşsun. Kapını kapat.
Annesi canını sıkınca ister istemez bana da yansıtıyor. Eskiden çok gazına geliyordu Allah'tan ki gördü yüzünü

Terrrrrtemiz. Kaynana ile bu kadar yüz göz oluyorsan net koca beceriksizdir zaten. Dengeyi bulamıyorlar, sonra niye huzurumuz yok.
Temizlik ferahlık bizlereee, hem de hiç durulamadan durulamadan (Marc jingle'ı ama olsun haha)
Zaten erkek diye yanımızda tuttuğumuz adam olsa bu lafları duymayız bile.
Şak diye gereken cevabı verir.
Birey olabilmiş erkek, karısı da dahil onun bunun ağzına bakmıyor. Örneklerini gördüm.
Bir ömür olmamış oğlunu mu çekeceğiz ya? Gitsin analı oğullu kumda oynasınlar.
İnsanlar ne sevgisinden tat alıyor ne evliliğinden.

Back
X