Evet onlar doğrumu yürürlüktemi bu firsattan yararlanan varmi okurken evlenipteEvli ogrencilere devlet ek burs verecekti galiba. Bir ara haberleri çıkıyordu öğrenciyken insanlar evlenebilsinler diye 10 bin tl yardım falan diyorlardı.
Bnimki hala burs krediye donmemis okulu dondurdum burs donmamisSen bursunu sorgulat bir krediye dönebilir.
Bunun en doğru cevabını kyk dan ogrenirsin.Evet onlar doğrumu yürürlüktemi bu firsattan yararlanan varmi okurken evlenipte
Hm haklisinizBunun en doğru cevabını kyk dan ogrenirsin.
Evet iptal ettirilebilyomusPeki bu krediyi almaya basladigimizda istedigimiz zaman iptal edebiliyor muyuz
Değişiyor, 400 olması onu da bağlıyor şu an. Evet sözleşme o şekilde imzalanıyor ama devlet onu bırakır mı hiç, kyk'nın sitesinden toplam borcu (şimdilik) sorgulama imkanı var ve sözleşmede imza atılan tutara göre değil size verilen tutara göre sizden alıyorlar ödemeye başlayınca. Eğer dediğiniz gibi olsaydı kredi alan her öğrenci her ay farklı miktarlarda almış olurdu ama burs ve kredi alan herkesin hesabına her ay 400 TL yatacak 2016 boyunca. Oraya imza attığın miktarı değil daha fazlasını ödüyorsunuz, belki o 13 bin lirayı ana para olarak kabul edip öğrenim hayatı boyunca kredilere yapılan zamları da artış miktarı falan şeklinde kabul ediyorlardır ama daha fazlası ödeniyor emin olun.Heralde degismiyomus cunku baslangicta sozlesme o sekilde imzalanmis yani belli bir meblaga anlasilmis sonra 400 olmasi seni baglamaz sanirim yine ayni 13 bin odersin bri oyle diyo biri boyle
Evet onlar doğrumu yürürlüktemi bu firsattan yararlanan varmi okurken evlenipte
hayır haber verilme olayı şöylehaber vermeden yapmaları saçma :S
sizin bunu dilekçeyle bildirmeniz lazımdı sonra borçla kalıvermeyin ortadaBnimki hala burs krediye donmemis okulu dondurdum burs donmamis
Bursu bu sene alsam son sinifta almicam borc olacagini sanmiyorum kredi degil cunku bursu kazanmisim bn sonucta ama belli olmaz yinede belki dondururum bursuda esimde szin gbi dusunyo sen okula gitmedgin halde burs aliyon bunu bizden sonra alirlar falan diyohayır haber verilme olayı şöyle
sözleşme yaparken şartların hepsi yazıyor alttan ders kaldığı zaman krediye döner yani buda şartlar altında yazar kişinin kendi notlarını kendi bursunu takip etmesi lazım
sizin bunu dilekçeyle bildirmeniz lazımdı sonra borçla kalıvermeyin ortada
Biz yandik o zman esiminde kredisi var nasil odicez bilmiyorumDeğişiyor, 400 olması onu da bağlıyor şu an. Evet sözleşme o şekilde imzalanıyor ama devlet onu bırakır mı hiç, kyk'nın sitesinden toplam borcu (şimdilik) sorgulama imkanı var ve sözleşmede imza atılan tutara göre değil size verilen tutara göre sizden alıyorlar ödemeye başlayınca. Eğer dediğiniz gibi olsaydı kredi alan her öğrenci her ay farklı miktarlarda almış olurdu ama burs ve kredi alan herkesin hesabına her ay 400 TL yatacak 2016 boyunca. Oraya imza attığın miktarı değil daha fazlasını ödüyorsunuz, belki o 13 bin lirayı ana para olarak kabul edip öğrenim hayatı boyunca kredilere yapılan zamları da artış miktarı falan şeklinde kabul ediyorlardır ama daha fazlası ödeniyor emin olun.
Onlarda torba yasadan cikmadi dha diyolarTam bilmiyorum canım haberlerde öyle bi açıklama vardı. Varsa yürürlüğe girmiştir, 2-3 yıl önce bunun haberini yapiyordu kanallar. Bi araştır istersen aile ve sosyal politikalar Bakanlığının bir uygulaması olacaktı.
Kayıt dondurma burs kesilme sebebidir. Yani bunu sizin bildirmeniz lazımdı. öğrenime başladığınzda geri alabiliyordunuz. bildirmediğiniz için bir yaptırımı mutlaka olacaktır.Bursu bu sene alsam son sinifta almicam borc olacagini sanmiyorum kredi degil cunku bursu kazanmisim bn sonucta ama belli olmaz yinede belki dondururum bursuda esimde szin gbi dusunyo sen okula gitmedgin halde burs aliyon bunu bizden sonra alirlar falan diyo
Bu olmamali bildirmeden kendileri dondursun o zman bursumu okulu dondurdugumda sizcede cok sacma degilmiKayıt dondurma burs kesilme sebebidir. Yani bunu sizin bildirmeniz lazımdı. öğrenime başladığınzda geri alabiliyordunuz. bildirmediğiniz için bir yaptırımı mutlaka olacaktır.
• Öğrenciye burs verilmekte iken, bursun kesilmesini gerektirecek bir durum ortaya çıktığında, bursun kesilmesini gerektiren durumun gerçekleştiği tarih itibariyle bursu kesilir. Bu tarihten sonra ödenen burs miktarları öğrenim kredisi borcuna dönüştürülerek, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi Yönetmeliği hükümlerine göre tahsil edilir.
gördüğünüz gibi... aldığınız bursu geri ödeyeceksiniz.
Yok zaten okulu dogum yapma sebebiyle dondurdum kessinler o zman vermesinlerevınızde oturun çocuk bakın dıye vermıyor devlet o bursu okuyun okula gıdın dıye verıyor,
mıllet cın olmadan adam çarpıyor yaw
Heralde degismiyomus cunku baslangicta sozlesme o sekilde imzalanmis yani belli bir meblaga anlasilmis sonra 400 olmasi seni baglamaz sanirim yine ayni 13 bin odersin bri oyle diyo biri boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?