Öncelikle herkese günaydın .
Sorun oda arkadaşlarım. Kaldığım kyk gayet güzel modern bir yurt ama oda arkadaşlarım çok kötü. Odada 3 kişi kalıyoruz dairede 6 odadakiler le sorunlarım var. Ben bu kadar ergen kaprisli, bir dediği diğerini tutmayan, karşısındakinin başarısını çekemeyen, küfür baz insanlar görmedim ikisi tam birbirine göre ama ben değilim. Senenin başından beri problemlerim var ama artık aşağı inip şikayet etmeye kadar ulaştı. Beni müdüre şikayet etmişler . Neyse ben müdürle konuştum kadın benim haklılığımı anladı beni yolladı. Ben de hani şikayet etmemişler gibi davranmaya çalıştım ama cidden çok dengesizler . Mesela beni şikayet eden kız şikayet ettiği günden bir gün önce çarşı da beni görüp koluma girdi sonra şikayet ediyor. Bu gece tekrar tartıştık ama daha çok diğeriyle. Benim maddi durumum yetersiz olduğu için ve burs almadığım için ( ailem kredi borcu ödüyor evin) hem çalışıyorum hem okuyorum. Genelde kendimden büyük insanlarla anlaştığım için de iş arkadaşlarımla geziyorum her gün dışarıdayım yurda pek uğraşmıyorum sadece yatmaya. Şimdi de bu sorun olmuş . Aşağıya beni horluyor diye şikayet etmişler. Ben odaya onlardan önce gittim ve gittiğim gibi uyardım böyle bir rahatsızlığım var ileride sorun olacaksa yolları şimdiden ayıralım. Yok biz duymayızlar. Sorun yoklar. Bu hastalıklar havada uçuşuyor. Kızlardan biri puko hastası ( Allah şifa versin) sürekli caö açıyor bende hasta oluyorum. Bu durumda horlama artıyor ve bunun için doktorda gittim. Neyse dün ben çarşıdayım diye şikayet etmeyen benden bir şeyler istedi aldım ama eksik aldım. eksik diye bağırdı gitti ve kız hep böyle insanlar bunu normalleştirmiş . Diğeri konuşmuyor bile neyse sanırım dün müdüre şikayet edeni yanına çağırmış benim dediklerimi anlatmış bu da onlara dokunmuş belli. Çünkü beni çamurlu ayakkabıyla tuvalete giriyor işte odada geziyor diye şikayet etmişlerdi. Bende müdüre ye algıda seçicilik sorun ayakkabı değil çamurlu ayakkabı yoksa onlarda giriyor demiştim. Gece 1de odaya girdim ( benim arkadaş grubum farklı olduğu için genelde başka odadayım.) İşte dedim ki gençler ben yatıyorum.
Şikayet etmeyenle tartıştık.
O: banane yat .
Ben: telefonunuza kulaklık takın
O: İşte ben istediğimi yaparım sanane benim uyumama karışamazsın.
Ben :Ben yatıncam dedim sen yat demedim.
O:banane dedim ki bu sefer saat 23.00 dan sonra zaten dikkat etmen gerek o zaman saat 11 de yatsaydım diyor.
Ben :yatacağım saate karışamazsın kendine gel .
O:Bu sefer cevap ben senin horlamanı çekiyorsam sen benim sesimi çekeceksin
Ben : odaya ilk geldiğinizde sizi uyardım siz kabul ettiniz beğenmiyorsan odanı değiştir . İkiye karşı tekmişim ben odamı değiştirecekmişim. Bu sefer öbürü dahil oldu lafa işte müdüre şikayet ettim seni sen kadına neden böyle böyle dedin. Onuda cevapladım Sonra yattım uyudum. Şimdi bunlara ne yapmalı Odasında kalınacak düzgün kız yok ciddiyim yok olsa değiştireceğim ki ailem değiştirme diyor ama seviyrsizlikleri ortada şuan şikayet dilekçesi versem ceza alırlar biliyorum ve dilekçe vermeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Şikayet eden kız çok sinsi ama öbürü öyle değil öbürünün yatağa ayakkabıyla basarken filan fotoğrafı var elimde veya küfürlü konuştuğuna dair şahitler ne yapayım?