- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 31
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
çok çok sıkıntıda değilim ..Çok çok sıkıntı çekmiyorsanız almayın derim. Hatta geri ödemesiz burslara başvurun çıkar belki. Alması güzel olur ama geri ödemesi zor olur. Ben olsam almazdım :)
iki kardeş üniversite okuyoruz onu da daha fazla zorlayamam ki300 tl az zaten,babanıza yetiremediğinizi söyleyin.Kredi çekip te ödeyemeyince daha zor duruma düşersin.
Lazerin kansere yol açabileceğini duymuştum :) tabi ne kadar doğru bilemem :)çok çok sıkıntıda değilim ..
ama mesela tüm vücut lazer yaptıramıyorum şu an . çok istememe ragmeen .
geri ödemesizlerin hiçbiri çıkmıyor malsf
Kredi değil de derslerinizi zorlamayacak bir işe giremez misiniz,hem okuyup hem çalışanlar variki kardeş üniversite okuyoruz onu da daha fazla zorlayamam ki
Ileride odeyebilir misin. Sonuçta okul bittikten sonra odeyeceksin okul bittikten sonra 2 yıl. Ise başladıktan sonra değil. Ya is bulamazsan ne olacak sonuçta kredi bu ve faiz binencek. Lazeri şimdi yaptırma calismaya başladıktan sonra yaptır.iki kardeş üniversite okuyoruz onu da daha fazla zorlayamam ki
Kredi değil de derslerinizi zorlamayacak bir işe giremez misiniz,hem okuyup hem çalışanlar var
hahah :)Ben alıyorum ama kart annemde. Harcamadığım parayı geri ödiycem yani.
Bence al harca. Ya da özel ders falan verebilirsin onun doyumu daha fazla inan
Yoo yokluk niye olsun benim ihtiyacım yok o yüzden almıyorum kartı annemden. Özel ders veriyorum beni idare ediyor.hahah :)
varlık içinde yokluk desene
haklısınız ödemesi zor ama herkes alıp çatır çatır yiyo ailesinin yanında oturmasına rağmenn . ben de özeniyorum işteIleride odeyebilir misin. Sonuçta okul bittikten sonra odeyeceksin okul bittikten sonra 2 yıl. Ise başladıktan sonra değil. Ya is bulamazsan ne olacak sonuçta kredi bu ve faiz binencek. Lazeri şimdi yaptırma calismaya başladıktan sonra yaptır.
o da iyiymişYoo yokluk niye olsun benim ihtiyacım yok o yüzden almıyorum kartı annemden. Özel ders veriyorum beni idare ediyor.
Haftasonu markette calissan tadım yaptirirsin 50 tl 100 lira alırsın belki daha fazla.çalışırsam babm çok üzülür ya hem izin vermez ki
doğru tabi teşekkr ederm önerilerin içinHaftasonu markette calissan tadım yaptirirsin 50 tl 100 lira alırsın belki daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?