- 20 Ocak 2010
- 49.825
- 196.269
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi eftelya777
Lezbiyen olsa ne olmasa ne her hetero karşı cinse saldırıyor mi hiç erkek arkadaşın yok mu senin mesela hey Allahım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kanka lezbiyenle arkadaşlık edersen bi anda lezbiyen oluyorsun güncelleme geliyorFake oldugunu. Sanmiyorum bu olaylar malesef cok fazla yorumlara da şok oldum toplum tamamen bunu normalleştirmis Allah yavrularimizi kardeslerimizi korusun ne diyeyim Allah ıslah etsin kiminle arkadaslik edersen ruhu sana sirayet eder mesafe koymani öneririm
Orası yurt orada herşey olur. Senden önce bu ranzada yatan arkadaş öldü, ruhu arada gelip yatağım da yatağım diye ortada geziyor da diyebilirlerdi. Bu arada hiç gerçekçi değil anlattığın ve kaygın çok manasız. Zorlama olmuş...ben ilk kykya gittiğimde beni ikinici sınıflarla dolu bir odaya verdiler odadaki tek birinci sınıf bendim ilk gittiğim haftadan iki tanesiyle konuşup arkadaş oldum ama bir yıldır tanıştıkları için çok yakın arkadaşlardı aralarına girdikçe ikisi birbirinin arkasından bana atıp tutmaya başlamıştı ama ben ikisinide çok seviyordum ve bunları onlara söylemiyordum bu olaylar bir süre böyle ilerledi ve sene sonuna doğru (arkadaşımın adı x olsun) x kendini iyice benden ve diğerinden uzaklaştırmaya başladı. sebebini anlamamıştım ve diğer arkadaşımda iyice beni kendine çekmeye ve x e karşı doldurmaya başlamıştı bende iyice x ten soğumuştum ve diğer arkadaşımla can ciğer olmuştuk iyice diğer arkadaşım mezun olucaktı ve ben x le kalıcaktım yaz boyuncada aynı şekilde x bizimle hiç iletişim kurmadı okul açıldı ikinci sınıf olmuştum odalarımız değişmişti bir gün x yanıma gelip artık dayanamadığını ve bana içini dökmek istediğini söyledi bende tabi dinlerim dedim başladı anlatmaya diğer arkadaşımı yatakta başka yakın arkadaşımız olan bir kızla bastığını ve o odaya girdiğinde hemen toparlandıklarını anlattı o andan sonra x ve diğeri bu konu hakkında hiç konuşmamışlar bir gün x diğerinin telefonundan bir video izlerken yukardan gelen bir bildirimde sevgili olduklarını tam kanıtlıyor. X bana anlattıkça ben şoklar geçirdim çünkü kaç gece eximi özlüyorum diye ağladı bu kız bana (exi erkek) ve sürekli konuştuğu erkekleri bana gösterir anlatırdı. onunla birlikte yatıp kalkarız biz o derece samimiyetimiz ve sevgilisi olan kızda benim bir başka yakın arkadaşım gelip bana anlatsalar bunu yadırgarım diye mi anlatmadılar bilmiyorum ama x in anlatımı sonrası hesaplarına baktım takipleşmiyorlardı ayrılmışlar belliydi ve diğer arkadaşımın bana duyguları olduğundan çok şüpheliyim artık ne yapacağımı bilmiyorum şöyle düşünün çok çok sevdiğiniz en yakın arkadaşınız bacınız sizi seviyor çıkmazdayım kızlar arkadaşlığımı bitirmem mi gerekiyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Şöyle anlatayım peynirler çok severim köyleri de inan hatta şehirlerden daha çok olay şu böyle dar kafalı hiç yikanmamaktan ve cahillikten peynir gibi kokan tipler varya aha bu ornekteki.Escinsel arkadaşının ona saldiracagini sanıyor aahahahaha biride yazmış üslup sorunu var:)kafası çalışanlara nasıl konuştuğuma bak öyle yorum yap ha ne diyorduk peynir peynir peynirler çok guzeldir ama mis kokulu gerçek koy peynirleriAynen kanka lezbiyenle arkadaşlık edersen bi anda lezbiyen oluyorsun güncelleme geliyorAllah yavrularımızı asıl sizin gibilerden korusun
Bu arada peynirlerle alıp veremediğiniz nedir arkadaşlar![]()
Evet ben yazdım ve hala aynı düşünüyorum. Kendini hakaretsiz ifade edemiyorsun çünkü üslup sorunun varbiride yazmış üslup sorunu var:
Sen beni tanımıyorsun hiç yorum yapma ben burada kimsenin üslubu ile ilgilenmiyorum çünkü konuşma ile kimseyi anlayamazsın ama davranışlarıyla anlarsın buraya davranışlarını yazanlara ben yorum yapıyorum her yorumumda haklıyım.istedigin kadar anlayabilirsin üslup muslup diye.Evet ben yazdım ve hala aynı düşünüyorum. Kendini hakaretsiz ifade edemiyorsun çünkü üslup sorunun var![]()
çok mu benziyor ne?Üniversiteyi hangi şehirde okuduğumu söylemek istemiyorum ama KYK yurdunda kalıyordum. Çok şükür artık mezun oldum. Anlatacağım olay geçen yıl yaşandı.
Yurdumuzda 6 kişilik odalar vardı. Odaya ilk yerleştiğimde tek başımaydım. Daha sonra 5 kişi geldi, hepsi birbirleriyle oldukça iyi anlaşıyordu. Nereden geldiğimi, hangi sınıfta olduğumu sordular. Biraz sohbet ettik, uyum sağladık gibi görünüyordu.
Ertesi gün okula gitmek için hazırlandım. Ben ek tercihle yerleşmiştim. Sınıfa girdiğimde herkes birbirini tanıyordu, aralarında iyi bir ortam vardı. Ben tek başıma dersin başlamasını beklerken yanımda oturan bir kızla tanıştım. İsmi Eda olsun.
Eda’nın saçları kısaydı. Ben kimsenin hayatına karışmam ama ilk anda lezbiyen olabileceğini düşündüm. Sonra bana kanser olduğunu ve saçlarını bu yüzden kestirdiğini söyledi. Çok üzüldüm. “İyi biriyse neden arkadaş olmayayım?” diye düşündüm ve onunla yakınlaştım.
Eda’yı herkes dışlıyordu, ben ise yanında durdum. Bir süre neredeyse her yere birlikte gitmeye başladık. Fakat zamanla bana gereğinden fazla yakın davranmaya başladı. Ben uzaklaştıkça o daha çok yaklaşmaya çalışıyordu. Telefonumu alıp erkekleri engelliyor, sevgilim olduğunda da “bu çocuk şöyle kötü, böyle kötü” diyerek ilişkimi bozuyordu. Ondan şüphelenmeye başladım ve geri çekildim. Derslere tek başıma gidiyor, mesajlarına cevap vermiyordum.
Bunun üzerine odama gelmeye başladı. Zaten oda arkadaşlarım hakkımda dedikodu yapıyordu. Bir gün bana “Bu eteği çıkar, etek giymeyeceksin.” diyerek kıyafetlerime karıştı. Çok şaşırdım ve ağlamaya başladım. Odadakiler konuşmalarımızı duyuyordu. “Ben seninle konuşmak istemiyorum, neden zorluyorsun?” dedim. Sonunda odadan çıktı.
Oda arkadaşlarım yanıma gelip beni sakinleştirdi. Onlara her şeyi anlattım: Kızın kanser olduğunu, aramızda bir ilişki olmadığını... Bana su getirdiler, yanımda durdular. Daha sonra sınıftan başka bir kızla tanışmamı sağladılar, onunla derslere gitmeye başladım.
Ama Eda bu defa SMS atmaya başladı. “Beni aldattın, seni affetmeyeceğim. Çok mutlu bir ilişkimiz vardı, neden böyle yaptın? Seni seviyorum sevgilim.” diye yazıyordu. Ben sürekli engelliyordum ama o her yerden yazmaya devam etti: Instagram, WhatsApp, TikTok… Hatta IBAN üzerinden bile mesaj gönderdi. Sonunda banka hesabımı bile kapatmak zorunda kaldım.
Durumu memura ve güvenlik görevlilerine bildirdim. Uzun bir süre sonra yazmayı bıraktı.
Yaşadıklarım gerçekten çok zor ve korkutucuydu. Çok şükür atlattım, KPSS’yi kazanıp memur oldum. Ama hâlâ insanlara güvenmekte zorlanıyorum. Arkadaş edinmek, evime birini davet etmek ya da başkasının evine gitmek bana hâlâ korkutucu geliyor.
Çünkü telefonumu alıp erkekleri engelliyordu biriyle tanışınca beni sürekli geri çekiyordu daha ilerisi de oldu zaten belli etti kendini takıntılı ruh hastası biriydi bu tarz olaylar olmasa bile saygı duyardım onun ismi KYK da sürekli dedikodu halindeydi ama asla takmazdim bana öyle biri değil demişti öyle biri olsa bile beni ilgilendirmez zaten ben onun arkadaşlığına bakarım ama ne yazık ki insanlar bazı şeyleri kendi istediği gibi anlıyor.Arkadaşının neden sana duyguları olduğunu düşünüyorsun ben o kısmı anlamadım. Kadınlardan hoşlanması her kadından hoşlanacağı anlamına gelmez. Şöyle düşün erkek bir arkadaşın var ve çocuk kızla yatakta basıldı birebir aynı durum. Bu erkek arkadaşın kadınlardan hoşlanıyor diye senden de hoşlanacağını düşünür müydün? Hayır çünkü çok saçma bir mantık. Erkek sevgililerinden bahsettiyse biseksüeldir belki. Çok rahatsızsan arkadaşlığını bitirirsin olur biter.
Sen beni tanımıyorsun hiç yorum yapma ben burada kimsenin üslubu ile ilgilenmiyorum çünkü konuşma ile kimseyi anlayamazsın ama davranışlarıyla anlarsın buraya davranışlarını yazanlara ben yorum yapıyorum her yorumumda haklıyım.istedigin kadar anlayabilirsin üslup muslup diye.
Ben bundan bahsetmedim? Ben lgbt bireyleri kötüdür demedim öncelikle gerçekten artık yorum yapmayicam çünkü kötü bir insanı bir eşcinsel diye korumaya çalışıyorsunuz. Öncelikle o kişi sürekli beni rahatsız eden biri ben ona hep arkadaş gözüyle baktım beni lezbiyen gay bisex transseksüel olması alakadar etmez Türk Arap Kürt vs olması da fark etmez ben insanın icindekine bakarım ama o kişinin bana karşı duyguları olduğu çok belliydi kim telefonumun şifresini gizlce izleyip öğrenir orada ki erkekleri engeller sadece erkek değil yakın bri çok kız arkadaşımı da engelledi rahatsızlik verirdi sürekli yazardı sürekli şarkılara etiketlerdi etiketledigi şarkılar aşk şarkıları ben bundan rahatskzlik duydum en doğal hakkım bunu bir erkek de yapsa ya da başka bir kız da yapsa yine duyarim aşka ilişkiye ait şeyleri arkadaşlarımdan değil sevgilimden duymak isterim çünkü. Bu kişiyle kaç kez konuşmayı kestima ama çok kez beni rahatsız etti yaşadığım şeyleri bilemezsiniz içimdeki korkuyu sürekli bana sen benim sevgilimsin neden ayrıldık seni özledim bir çok mesaj attı ona yaşadığım kötü bir anıyı anlattım bana bakiresiz sen kim tecavüz etti bu tarz tüm mesajları duruyor hala sırf eşcinsel diye savunmayin lütfen erkeğin nasıl takıntılsii var kızın da var.Bütün bunlar bilgisizlikten, gencecik kızsın belki kapalı bir toplumdan muhafazakar bir aileden geldin çoğumuz gibi, seni bunla yargılamayacağım. Kendi gibi biseksüel lezbiyen eğilimleri olan kızları bulur zaten kokusunu alır onlar birbirlerinin, random bir hetero birey ile uğraşıp başına iş almak istemeyecektir, merak etme. Onun dışında da bu insanlar zannettiğin gibi her dakika seks düşünmüyor, önüne geleni cinsel obje olarak görmüyor, tıpkı senin gibiler, yedi yirmidört seks düşünmüyorlar, bir hayatları var.
Çünkü telefonumu alıp erkekleri engelliyordu biriyle tanışınca beni sürekli geri çekiyordu daha ilerisi de oldu zaten belli etti kendini takıntılı ruh hastası biriydi bu tarz olaylar olmasa bile saygı duyardım onun ismi KYK da sürekli dedikodu halindeydi ama asla takmazdim bana öyle biri değil demişti öyle biri olsa bile beni ilgilendirmez zaten ben onun arkadaşlığına bakarım ama ne yazık ki insanlar bazı şeyleri kendi istediği gibi anlıyor.
İkinci üyeliği de bir güzel ifşa etmişsin.Ben bundan bahsetmedim? Ben lgbt bireyleri kötüdür demedim öncelikle gerçekten artık yorum yapmayicam çünkü kötü bir insanı bir eşcinsel diye korumaya çalışıyorsunuz. Öncelikle o kişi sürekli beni rahatsız eden biri ben ona hep arkadaş gözüyle baktım beni lezbiyen gay bisex transseksüel olması alakadar etmez Türk Arap Kürt vs olması da fark etmez ben insanın icindekine bakarım ama o kişinin bana karşı duyguları olduğu çok belliydi kim telefonumun şifresini gizlce izleyip öğrenir orada ki erkekleri engeller sadece erkek değil yakın bri çok kız arkadaşımı da engelledi rahatsızlik verirdi sürekli yazardı sürekli şarkılara etiketlerdi etiketledigi şarkılar aşk şarkıları ben bundan rahatskzlik duydum en doğal hakkım bunu bir erkek de yapsa ya da başka bir kız da yapsa yine duyarim aşka ilişkiye ait şeyleri arkadaşlarımdan değil sevgilimden duymak isterim çünkü. Bu kişiyle kaç kez konuşmayı kestima ama çok kez beni rahatsız etti yaşadığım şeyleri bilemezsiniz içimdeki korkuyu sürekli bana sen benim sevgilimsin neden ayrıldık seni özledim bir çok mesaj attı ona yaşadığım kötü bir anıyı anlattım bana bakiresiz sen kim tecavüz etti bu tarz tüm mesajları duruyor hala sırf eşcinsel diye savunmayin lütfen erkeğin nasıl takıntılsii var kızın da var.