oooo sende böyle yaparsan öliyim ben heee anasıyla gidiyoo kararlı üfff neymiş kardeşinin tayini olursa zaten ailesi gidecekmiş falan fıstık delü etti beni laelaelaelaelae
oyyy kıyamam ben akaraböcüküme yaa
kız nerden çıktı şimdi bu durup dururken hay allah yaa
topla valizini koy kapıyaa al şimdiden git tatiline ocakta dönersin doy ailene de
:roflol::roflol::roflol:
kızlar kapaniş ben yapmişim açilişida ben yapayım..
"Red"Güzel insan günaydın. Belki çoktan uyandın. Bittimi kahvaltın? Haydi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne. unut geçmişi bak geleceğe. bir gün yaşayarak mutlu uçan kelebeğe. hayatla tanışmadan gülen bebeğe... doktor mutluluk yazdı reçeteye, gittik bulamadık eczaneye.. sizce bu ilaç nerde? bence tam içimizde. hayatı yaşa ince ince. küçük şeylerden mutlu olmayı bilinceee sorun çözülüveriyor benceee... senceee??... günaydın..
]
günaydın zeynomm canımmmmopuyorumnanaktan naber hayatımm bak frezyamızın morali düzelmiş çok sevindirici bi durum .
he he heee kız zeyno hem seni hem beni öldürecek bu deli kız valla..:roflol::roflol:
ayy laflıyim derken raporlar kaldı bee üffff...aa ne çenem düşük bu gün.sırnaşık şey
valla karalistemdeki kişi sayısı çogalıyor diyeyimde anlayanlar anladı yaaa tatil bahane olayı anlamıyorsunuz habersiz benden habersiz yapıyor en son ben ögreniyorum buna bozuluyorum
takmıyom kız aman ne hali varsa görsün hiçççç umrumda değil bayramdada ne isterse yapsın
En güzeli canım tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
dur bakalım daha bayrama çok var.
öyle küs olmaz ramazanda bayramda.
bulursunuz bir orta yolunu.oda anlar hatasını hayatım.
anlar anlar canım.
sakin sakin konuşursunuz anlar hayatım.
sonra öyle çocuğun yanında sakın sesinizi yükseltmeyin bak.
çok kızarım o zaman sana.
lmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?