Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo sende böyle yaparsan öliyim ben heee anasıyla gidiyoo kararlı üfff neymiş kardeşinin tayini olursa zaten ailesi gidecekmiş falan fıstık delü etti beni laelaelaelaelae

oyyy kıyamam ben akaraböcüküme yaa
kız nerden çıktı şimdi bu durup dururken hay allah yaa

topla valizini koy kapıyaa al şimdiden git tatiline ocakta dönersin doy ailene de
:roflol::roflol::roflol:

oyyy kıyamam ben akaraböcüküme yaa
kız nerden çıktı şimdi bu durup dururken hay allah yaa

topla valizini koy kapıyaa al şimdiden git tatiline ocakta dönersin doy ailene de
:roflol::roflol::roflol:

akşamki konuşmadan alıntıdır:kafamçokkarıştı

kardeşi uzak bir yere tayini çıkarsa gideceklermiş o zaman hep başbaşa tatil olurmuş sonra ailesi yani (anne ve kardeşi)tayin için giderse taşınma falan filana yardım maddi manevi olmalıymış (ne mecburiyetim varsa) sormayın acayip bozugum verecem valizi eline hoppp oda tayini çıkmış gibi anasının yanına bıktım bunlardan birdaha evlenirsem yada evleneceklere tavsiyem evin en büyügü ve tek erkek çocukla evlenmeyin mafoldumben

Düne ait ne varsa dünle gitti cancagızım
Artık yeni seyler söylemek lazım...

Canım arkadasım ne güzel bi günaydın olmus böyle

Herkese günaydın:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Rosem ebru nasılsınız:uhm:
Rosemcim avatarını cok sevmiştim niye degistirdin
Kevserciğim mübarek günde niye kendini kasıyorsun
Bence enişteyi üzme bayramlar hep birlikte olmak için degil midir?
Şimdi kevser önce enişteyi sonra beni öldürecek:roflol::roflol::roflol:
Yani sen bilirsin canım ama bosver 3 günlük dünyada kırmayı kırılmayı
Allah baska dertler vermesin
Herkese kolay gelsina.s.a.s.a.s.

YA Hayatım bu tatil olayı hakikaten saçmada...ama taşınmalarına maddi manevi yardım etmesi bence son derece normal.Bak sen şimdi kızgınsın daondan böyle düşünüyosun
bitanem sakin ol evet sende ee artık yeter diyosun haklısın ama napıcan ailesi işte bizlerle evlenince onları atıp satamazlarki.Bizimde çocuğumuz var her ne kadar kızce olsalarda onlarda bize ilerde yardım edecekler.maddi olmasa bile manevi yardım bekleriz onlardan ve bunu yaparken kocaları istemezse biz üzülmezmiyiz kızcelerimiz üzülmezmi ARADA KALMAZMI.Dimi şekerim bence evet tatail olayı saçma ama yardımda acık yumuşa bitanem yerimseniben
haa diyeceksinkii devamı gelicek ee onuda o zaman düşünürüz artık..hadi mubarek gün dargın durma adamcağızla...

günaydın zeynomm canımmmmopuyorumnanaktan naber hayatımm bak frezyamızın morali düzelmiş çok sevindirici bi durum .

he he heee kız zeyno hem seni hem beni öldürecek bu deli kız valla..:roflol::roflol:
ayy laflıyim derken raporlar kaldı bee üffff...aa ne çenem düşük bu gün.sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Tabiii önce burda kevsere rapor yazdın
Neyse bakalım sen işlerine bak bende biraz cıkayım cocuklar beni kaldırmak için her yolu deniyorlarakannehirkaydirigubbakcemile5
Kolay gelsin

valla karalistemdeki kişi sayısı çogalıyor diyeyimde anlayanlar anladı yaaa tatil bahane olayı anlamıyorsunuz habersiz benden habersiz yapıyor en son ben ögreniyorum buna bozuluyorum

kızlar ben geldim.
nasılsınız bakalım.sabah bir selam verebildim sadece.
kevsercim ne oluyor kız.bu ne stres bu celal.
hayatım sadece en büyükler değil benimki mesela ortanca ama gene aynı birşey değişmiyor yani.
herşeye biz koşarız onların evindede.

kuşum ilk sen öğrensende gene istemezdin ki canım.
bu durumda birşey değişmedi yani.

ebrummmmmmmmŞenizŞeniz

canıım selam
ah hayatım al işte benimkide en küçük ee noluyoo her dert bize küçüklükle alakası yok bizim e büyük abi var ama adam general emir verir millet yapar benimki emre itatatee dünden hazır zatiii buyrunnnnnnnnn bişey deselerde bende yapsam diye can attı yıllarca
benide öle yaptı üstelik bendebuyrunnnnnnnnn oldum yıllarca elime ne geçti koca bir HİÇ
aaa yok üstüne bide kötü ilan edildim.AAyy böylesi daha iyiymiş bee ohh kaygusuz başım oldum şimdi ama baya geççç olsun napalım tecrübe edindik.

kevserimm sende haklısın canım mutlakaa ne demek sensiz planlar falan olmaz tabii

valla karalistemdeki kişi sayısı çogalıyor diyeyimde anlayanlar anladı yaaa tatil bahane olayı anlamıyorsunuz habersiz benden habersiz yapıyor en son ben ögreniyorum buna bozuluyorum

Evet canım benimde en cok bozuldugum konu bu haklısın ne deyima.s:sm_confused:
Büyük kücük meselesine gelince
Benim esimde kücük ama dertler aynı anlayacagınklava:
Amaaaan bosversene takma:dilcikar:

rosemcim benimkide öyleydi hayatım.
benikinin abisi emir bile vermez.çok sorumsuzdur.bütün dünya yansa onun umuru olmaz hayatım.
bende çok koştum ve kötü oldum.
ne zmanalar başları sıkışır o zaman biz aranırız.onun dışında kimse aramaz bizi bir derdiniz varmı diye
bırak biz çay içmeye geldik diye bile gelmezler.
bende artık restimi çektim hayatım.
yeter dedim artık herşeyi onların kurallarına göre yapıyoruz.
artı bende aramıyorum doğru düzgün gitmiyorum başları sıkıştımıda istersem yardımcı oluyorum
bende çok rahatım artık.
ohhhhh sefam olsun.

takmıyom kız aman ne hali varsa görsün hiçççç umrumda değil bayramdada ne isterse yapsın

dur bakalım daha bayrama çok var.
öyle küs olmaz ramazanda bayramda.
bulursunuz bir orta yolunu.oda anlar hatasını hayatım.

anlar anlar canım.
sakin sakin konuşursunuz anlar hayatım.
sonra öyle çocuğun yanında sakın sesinizi yükseltmeyin bak.
çok kızarım o zaman sana.

lmaz: lmaz: lmaz:

Ebrucum haklı öyle küs olmaz ramazan bayram
Zaten oda senin gönlünü almaya cabalayacaktır
Bi orta yolu bulunur

anlar anlar canım.
sakin sakin konuşursunuz anlar hayatım.
sonra öyle çocuğun yanında sakın sesinizi yükseltmeyin bak.
çok kızarım o zaman sana.

lmaz: lmaz: lmaz:

kız ne sesi ne kavgası yok anam bizde öyle biz kızdıkmı konuşmayız ve adımızla hitap ederiz karşı taraf anlar uzak durur yoksa başına geleceklerden emin olamaz:tomato: konuşma olayı ben diyecegimi dedim karar onun heee az önce şefimede dedim ek izin istemiyom diye çarşamba iş başı arifeden gidip bayramın 2 günü döneriz ama o 3 günde eşim neler yaşar kimse bilemezkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…