Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy negüzell plan yapmış eniştem ailecek tatil yapakmışsınızz sende arıza mı çıkardın yanilmaz:

tamam tamam köpürme hemnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3adamı da anla biraz canımmm
bence senle yalnız kalmaya korkuyor olmasınn kurtarak biri olsun istiyordurr etraftaakannehir

kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nereye kayoldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

şştt noluyo be kim kimi öldürüyoo aaa

aa kevser ve kaynanası tatildeeee ha ha haaa macera romanı gibii artık oku oku bitmez o roman:roflol::roflol:

evet ya bende aynı şeyi düşünüyorum.
ama kevser bu konuda hiç yorum yapmıyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm benim çok teşekür ederim
dedğin gibi çabuk geçer cnm

hayatım sızı habersız bırakmam yeterkı sızler benı unutmaynı haftaya dr gideceğiz cnm o zaman ne olacaği beli olacak çok öptüm senı :gitmepuyorumnanaktan

kızlar kapaniş ben yapmişim açilişida ben yapayım..

"Red"Güzel insan günaydın. Belki çoktan uyandın. Bittimi kahvaltın? Haydi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne. unut geçmişi bak geleceğe. bir gün yaşayarak mutlu uçan kelebeğe. hayatla tanışmadan gülen bebeğe... doktor mutluluk yazdı reçeteye, gittik bulamadık eczaneye.. sizce bu ilaç nerde? bence tam içimizde. hayatı yaşa ince ince. küçük şeylerden mutlu olmayı bilinceee sorun çözülüveriyor benceee... senceee??... günaydın..
]

günaydın kızlar.
herkese hayırlı bir gün diliyorum.

frezyacım burdaymış.
nasılsın canım.
nasıl hissediyorsun kendini.

günaydın ebrucum iyiym cnm sızlerın dsteğile inşallah dah iyi olacağim cnm

mesajlarınızı okumak ban güç verdı cnm allah hepinizden razı olsun.

sen nasılsın cnm?

günaydınnnnn ben geldimm valla iyi olayım hoplayıp zıplayım diyomda nerde yorgunum sizler nasılsınız

ben kocamla küstüm hani bana şefkat yokmiiiiiii

günaydınnnnnnnn.........
ben geldimmmmm......

Frezyam ne güzel bir yazı o öyle..Evet yaa ne kaldıysa düne dair dünde kalmıştır.Yeni bir gün yeni heyecandır.

Frezya cığım bak bunlarda bi gün geçmişte kalacak hepimizin başından geçtiği gibi.

hayatım ben 1,5 yıl sakat yaşadım abartmıyorum tam sakat hemde .Hele 3 ay başkasının yardımı olmadan tuvalete gidemeyecek kadar. Yemek bulup yiyemeyecek kadar.Çok şükür bak hepsi unutuldu seninki neki 1 günde geçecek ve kurtalacaksın sıkıntılarından.
Allahım bunada hamdolsun.Sen başedemeyeceğimiz yükleri yükleme bize yarabbi..

evveeetttt hadi bakalım güzel bir gün için bol bol öpücükkkkkkkkk...hadi neşeeeee........
full enerjiiiiiiiiii.........
:dance::dance:a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:dance::dance:

ben kocamla küstüm hani bana şefkat yokmiiiiiii

sana şefkatmi yoksa oklavamı valla bende bilemedim.:teselli:***klava:
hi hi hiii noldu kız anlat bakalım kocan annesiyle tatile gitmeye kararlımı :roflol::roflol:
bu arada günaydın canım çooookkkk öptümmŞenizŞeniz

oooo sende böyle yaparsan öliyim ben heee anasıyla gidiyoo kararlı üfff neymiş kardeşinin tayini olursa zaten ailesi gidecekmiş falan fıstık delü etti beni laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…