Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kamilem noldu hayatım ne bu sinir bişeye tepki vermemişsindir oda başka şeylere sinir yapmıştır bebeğim yanılıyomuyum acaba:uhm:

rosemm ben de bişey anlamadımm valla kızı en son dört sene önce görmüştüm sanırsam!CADIARZU
benim işim olmaz zaten de akşam eşim anlatır olayı tam olarak kesin yalnız kalmak istemedi bizim oğlan kızla!başka biriyle görüşüyo çünkü şu aralarr!!:umursamaz:ammaaann millet manyakklaştı iyice!!!
zaten benim kızı gördükten sonra bi daha uğramaz bize kız hiçç oturmadııı kudurdu iyice bunları da görünce!!!:roflol:
kamile sana noolldiii kııı???:sm_confused:

kamilem noldu hayatım ne bu sinir bişeye tepki vermemişsindir oda başka şeylere sinir yapmıştır bebeğim yanılıyomuyum acaba:uhm:
hiç bana göre bişey değil ama çok halsizim işler tam yetişmiyor onlara canım sıkılıyor galiba oda sinir yapmış olmalı diyorum amaCADIARZU
başka bir sebebi varda ben farkında değilsem onu bilemem artıkakannehir

allah allah ben hiç birşey anlamadım.
kamilem neler oluyor sana.
anlatsana kız.

derincim seninkini hiç anlamadım ya neyse.
seninki anlatırsa sende yarın bize anlatırsın artık

kız kevser sus.hep zamansız geliyorsun.
malum ramazan insanlar iftara çağırıyorlar gitmek zorunda kalıyoruz herhalde.
evde otururum otururum gelmezsin ben bir yere gidicem gelesin tutar.

lmaz: lmaz:

aaaaaaa sakin ol kamilem.
yetişir herşey niye stres yapıyorsun ne yetişmediki seni bu kadar sinir edicek kadar.

halsiz olman çok normal ramazan hepimizde var o halsizlik hayatım.

yav derin oğlan kızı alıp ölece sizemi getirmiş kii ne acayip olay kocan evdemiydi bari hır gür çıkmasın şekerim
fisfisfis

hadii öle olsun bakalım canım aman canını sıkıcak bişey olmasında.Hem kansızlıkta yapar bu belirtileri sende olabilir a.s

yaa ebrum yaa hala bana akşam ne yediğini yazmadın yaaaaa hep aklımdaaa:roflol::roflol:

kamilem ne yapıcan yada ne yaptın akşama canım

kevserrrr cadısıııı bak yine yok sonra şöle bölee der-tatlicadiarzu-

canım akşam menümüzde çorba,tavuk ızgara ,pilav,patates kızatması,iftariyelik ve tatlı vardı şekercim.
şimdi için rahat ettimi kuşum.

yav derin oğlan kızı alıp ölece sizemi getirmiş kii ne acayip olay kocan evdemiydi bari hır gür çıkmasın şekerim
fisfisfis
kamilee o sinir bende de varr canıımmm!!birden kan beynime çıkıveriiii!!!:1shok:
yokk rosemm kız önce bunların yanına gitmiş okula a.seşim de yanlarındaydı ben ne ayak dedim sonra konuşuz dedii banaaa!!!CADIARZU

aman canımmm uzak durun o arkadaştanda arkadaşlarındanda kim kimle belli değil gibi desene eşiminde vardı öyle bir arkadaşı üstelik benimde akrabamdı bir ara sık gelirdi kız arkadaşınıda getirirdi sanırsın evleneceklerr bir kaçgün sonra ayrılarrr
tutarsız insanları hiç sevmem çok şükür artık gelmiyorr
son gelişi evlilik yıldönümüzün üstüne olmuştu bende tepkimi koymuştum
kafasıda ayık olmazı geldiğinde ogünden sonra gelmdei hiçç:sm_cool:
ne oldu kız bende bu akşam kocamı öldürmeyi düşünüyom ne dersiniz ama cezaevinde ziyarete gelin orada :enbuyukkk: nerde bulamkötükedihüso
yok be canımm elini niye kana bulayacan tut bir tane kiralık boşverrr sen kızınla bak keyfineşakkıdı

menümde ne olduğunu henüz bende bilmiyorummmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

alınabiliyorsa aldırsak şekercimmm değilse olan bizim cadılara olacak gibi:roflol::roflol::roflol:

kamilem doğru diyon ama kiralık katili nerde bulacam ayyy delirtti beni birde güzel fikir demezmi oyarım ben bu adamı

güzel fikir olan nedir kevsercimm enişte öldürmene mi dedi yoksa:)))))))))

kamilem doğru diyon ama kiralık katili nerde bulacam ayyy delirtti beni birde güzel fikir demezmi oyarım ben bu adamı
hayırdır kevser hanım.
neymiş bu fikir.
eminim güzel bir fikirdir.sen kızıcak yer arıyorsundur adamcağıza.
:dilcikar: :dilcikar:

ben biraz işlerimi yapam da gelemmm!!!!

hadi bekletme çabuk gel.

güzel fikir olan nedir kevsercimm enişte öldürmene mi dedi yoksa:)))))))))

canım bu sivri kocama h.sonu dedimki ben 3 günda ek izin alayım bir hafta antalyaya gidelim nasıl olur dedim ses etmedi onun planı varmış meger sonra bugün arıyor diyorki aşkımmm ben düşündüm bayramda çanakkaleye gidelim diyorum nasıl güzel fikir değilmi demezmi ayyyyyylaelaelaelaelae kızdım tam birşey diycem annemlerde gelir iyi olmazmı dedi pat telefonu kapattım şimdide arıyor açmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…