mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kamilemmm hoşgeldin bakma sen bu kso ya bi geliyo bide bizi şikayet ediyoo.Naber canikom.
Şeniz
Kızım derin ben bu işten hiçbişi anlamadım ne biçim ilişki o ölee be aman evinden uzak tut onları benim kanım ısınmadı ıı ıhhhhh dikkatli ol
rosemm ben de bişey anlamadımm valla kızı en son dört sene önce görmüştüm sanırsam!CADIARZUidare eder canımmm
sinir küpüyüm bu aralar nedense hayırlısı bakalımm kimin üstünde patlarım artık bilmem:tomato:
banada öyle yapıyorlarrr canımmm bu araların trendi bu haberin yok mu şeker:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hiç bana göre bişey değil ama çok halsizim işler tam yetişmiyor onlara canım sıkılıyor galiba oda sinir yapmış olmalı diyorum amaCADIARZUkamilem noldu hayatım ne bu sinir bişeye tepki vermemişsindir oda başka şeylere sinir yapmıştır bebeğim yanılıyomuyum acaba:uhm:
hiç bana göre bişey değil ama çok halsizim işler tam yetişmiyor onlara canım sıkılıyor galiba oda sinir yapmış olmalı diyorum amaCADIARZU
başka bir sebebi varda ben farkında değilsem onu bilemem artıkakannehir
kamilee o sinir bende de varr canıımmm!!birden kan beynime çıkıveriiii!!!:1shok:yav derin oğlan kızı alıp ölece sizemi getirmiş kii ne acayip olay kocan evdemiydi bari hır gür çıkmasın şekerim
fisfisfis
aman canımmm uzak durun o arkadaştanda arkadaşlarındanda kim kimle belli değil gibi desene eşiminde vardı öyle bir arkadaşı üstelik benimde akrabamdı bir ara sık gelirdi kız arkadaşınıda getirirdi sanırsın evleneceklerr bir kaçgün sonra ayrılarrrrosemm ben de bişey anlamadımm valla kızı en son dört sene önce görmüştüm sanırsam!CADIARZU
benim işim olmaz zaten de akşam eşim anlatır olayı tam olarak kesin yalnız kalmak istemedi bizim oğlan kızla!başka biriyle görüşüyo çünkü şu aralarr!!:umursamaz:ammaaann millet manyakklaştı iyice!!!
zaten benim kızı gördükten sonra bi daha uğramaz bize kız hiçç oturmadııı kudurdu iyice bunları da görünce!!!:roflol:
kamile sana noolldiii kııı???:sm_confused:
yok be canımm elini niye kana bulayacan tut bir tane kiralık boşverrr sen kızınla bak keyfineşakkıdıne oldu kız bende bu akşam kocamı öldürmeyi düşünüyom ne dersiniz ama cezaevinde ziyarete gelin orada :enbuyukkk: nerde bulamkötükedihüso
alınabiliyorsa aldırsak şekercimmm değilse olan bizim cadılara olacak gibi:roflol::roflol::roflol:kamilee o sinir bende de varr canıımmm!!birden kan beynime çıkıveriiii!!!:1shok:
yokk rosemm kız önce bunların yanına gitmiş okula a.seşim de yanlarındaydı ben ne ayak dedim sonra konuşuz dedii banaaa!!!CADIARZU
hayırdır kevser hanım.kamilem doğru diyon ama kiralık katili nerde bulacam ayyy delirtti beni birde güzel fikir demezmi oyarım ben bu adamı
ben biraz işlerimi yapam da gelemmm!!!!
güzel fikir olan nedir kevsercimm enişte öldürmene mi dedi yoksa:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?