:sinifsinif: :kedi: mafoldumben
selam ebrucuğumm!günaydın ablacım.
ben sana açıklama yapayım.
kamilenin bebişi olmadı.
kamilecik hala oldu ablacım.
derincim selam canım.
ben çalışıyorum sen neler yapıyorsun.
ben geldim roseminiz geldi.......
naber kızlar ay gelemedim sabah
yakamı kurtaramadım vallaaa ama hep aklımdaydınız.EE nolmuş nolmuş.
irnaa merhabaazemuszemus
derin naber hayatım sorunlarda düzelme varmıCADIARZU:1hug:
ebrummmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
frezyama bakın döktürmüş yav harikasın sen:hooray::lepi:
ay ay ayyy zeynomu görmek ne güzellllllŞeniz
kamilem bebek seviyo şimdi o ayrında gelemez özletir kendinii
ah biz onu özlemezmiyizopuyorumnanaktan
o kso hatunu nerde bakimmmmm anca geç gelir oklava:
izabellamda tam saati gelir şimdi. elinde kovası bezidelikafadulden
ay kendimede b. öpücük atimmmŞeniz:roflol::roflol:
Hosgeldin rosem nasılsın bakalım
İşler yogun galiba?:uhm::uhm:
evet be canım sormaa bugün ödeme planı çıkarıyorum ondan sanırım
başım ağrıdı yaa:bbo:
teşekkür ederim canım kızım iyileşti şükrolsun!a.smerhaba derincim nasılsın
Kızın nasıl oldu?:uhm:
Kadınları ağlatmayın beyler. Kadınların ağlayışını kabahatiniz olarak kabul edenlerden olun. Onların ağlayışı sizin azalışınızdır. Kadın ağlıyorsa erkek eksiktir. Kadın ağlıyorsa erkek kadını anlamamıştır. Kadın ağlıyorsa kendiniz suçlu değil, güçsüz hissedin sadece. Ağlayan kadın ortak hayatınızın alarm çanıdır aslında ve ilişkinizin S.O.S verdiğini size en açık şekilde bildirir. Bir panzehirdir kadının ağlayışı. Yani kadın ağlıyorsa ardından yuvanıza, ekmeğinize, mutluluğunuza kar bulutlar geliyordur. Önlem alın diye sizi ikaz eder kadını ağlayışını. Kadının ağlayışının ardında, naz, cilve ve eda yoktur. Dupduru, apaçık gerçeğin kendisi vardır.
Kadınları ağlatmayın. Kadınlar ağladıktan sonra siz gülmüşsünüz ne önemi var.
Kadınları ağlatmayın. Zira onlar ağlamak için değil gülmek için, zulüm değil merhamet için, nefret değil sevgi için, savaş değil barış için yaratılmıştır. Kadınları ağlayan toplumlar top yekün yok olmalara adaydır.
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin. Çünkü ALLAH gözyaşlarını sayar. Kadın; erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında korunsun diye. Kalp hizasında sevilsin diye.
Toprak, yaz yağmurundan daha bol yağan kadın gözyaşına her nedense her zaman hasrettir. Deler ya ağlarsa anam ağlar. İşte o ana kadındır. Kadın ağlarsa yer gök ağlar. Kurdu kuşu cümle tabiat ağlar. Çünkü ana hakkı kutsaldır. Canından can yaratmıştır. Kanından kan vermiştir. Büyütmüş beslemiştir. Emzirmiştir. Analarınızı ağlatmayın dostlar. Bacılarınız ağlatmayın.
Kadınını ağlatan erkeği Tanrı terk eder. Artık o şeytanın kontrolündedir. Kadın olmak ne zor şeydir bilir misiniz a dostlar? Ev, çoluk, çocuk, bulaşık, çamaşır her şey onun üstünedir. Kadın ağlarsa artık her şey bitmiştir. Son söz gibidir onların gözünden akan her yaş damlası. Yada yaşanılan her neyse o damlalar son noktayı koyar.
Kadın ağlarsa susacaksın arkadaş. O göz yaşı senin içindir. Kadının hakkını verirseniz kadın ağlamaz.
aziz nesin ustadan kızlaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?