kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Kadınları ağlatmayın beyler. Kadınların ağlayışını kabahatiniz olarak kabul edenlerden olun. Onların ağlayışı sizin azalışınızdır. Kadın ağlıyorsa erkek eksiktir. Kadın ağlıyorsa erkek kadını anlamamıştır. Kadın ağlıyorsa kendiniz suçlu değil, güçsüz hissedin sadece. Ağlayan kadın ortak hayatınızın alarm çanıdır aslında ve ilişkinizin S.O.S verdiğini size en açık şekilde bildirir. Bir panzehirdir kadının ağlayışı. Yani kadın ağlıyorsa ardından yuvanıza, ekmeğinize, mutluluğunuza kar bulutlar geliyordur. Önlem alın diye sizi ikaz eder kadını ağlayışını. Kadının ağlayışının ardında, naz, cilve ve eda yoktur. Dupduru, apaçık gerçeğin kendisi vardır.
Kadınları ağlatmayın. Kadınlar ağladıktan sonra siz gülmüşsünüz ne önemi var.
Kadınları ağlatmayın. Zira onlar ağlamak için değil gülmek için, zulüm değil merhamet için, nefret değil sevgi için, savaş değil barış için yaratılmıştır. Kadınları ağlayan toplumlar top yekün yok olmalara adaydır.
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin. Çünkü ALLAH gözyaşlarını sayar. Kadın; erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında korunsun diye. Kalp hizasında sevilsin diye.
Toprak, yaz yağmurundan daha bol yağan kadın gözyaşına her nedense her zaman hasrettir. Deler ya ağlarsa anam ağlar. İşte o ana kadındır. Kadın ağlarsa yer gök ağlar. Kurdu kuşu cümle tabiat ağlar. Çünkü ana hakkı kutsaldır. Canından can yaratmıştır. Kanından kan vermiştir. Büyütmüş beslemiştir. Emzirmiştir. Analarınızı ağlatmayın dostlar. Bacılarınız ağlatmayın.
Kadınını ağlatan erkeği Tanrı terk eder. Artık o şeytanın kontrolündedir. Kadın olmak ne zor şeydir bilir misiniz a dostlar? Ev, çoluk, çocuk, bulaşık, çamaşır her şey onun üstünedir. Kadın ağlarsa artık her şey bitmiştir. Son söz gibidir onların gözünden akan her yaş damlası. Yada yaşanılan her neyse o damlalar son noktayı koyar.
Kadın ağlarsa susacaksın arkadaş. O göz yaşı senin içindir. Kadının hakkını verirseniz kadın ağlamaz.
aziz nesin ustadan kızlaralkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tünaydınnn,
hayırlı cumalarrr şekerlerrr
nasılsınız bakalım ben yorgunum ve yoğunum bu aralarr
dün gelinin yanındaydım hep
bu sabah da pazara filan gittim annem salçalık domates doğrayacakmış ona yardım ettim eve anca geldimm dinlenirken sizlere bir bakyım dedimm mutfak büyük bir özlemle beni bekliyorrr:))))))))))))))))
sizlerrr ne yapıyorsunuz bakalımmmm?????????
bende sizleri özledim canımmmCanım hosgeldin
Mutfaktan önce biz özledik seni :roflol::roflol:
Bebek ve annesi nasıllar bakalım
Begegin ismini ne koydunuz
Öpüyorum canımopuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalar
Bugün nette bi sorun vardı sabahtan giremedimklava: klava: klava:
Hepinize güzel bir gün ve iyi haftasonları diliyorum:1hug:
bende sizleri özledim canımmm
bebekte anneside çok şükür iyiler canımm
ismi mustafa adnan oldu
senden başka özleyen olmamış zaten:çok üzgünüm:
topiğide boş bırakışlarrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım geldim ay kaçırmışım izabellamı kamilemi yaa ay iyiki seni kaçırmadım
nasılsın şekerim ne var ne yok..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım hosgeldin
Gördüğün gibi topiğin bekcisi benim bugün
İyiyim canım net yoktu ancak gelebildim ama kimseyi bulamadım kamileden baska oda gitti hemen
Neyse hayırlı cumalar diliyorum
saol canım ee biz çok bekledik ebrumlaa hatta bi ara ben topiği satışa çıkarttım biliyomusunn sen onu gördünmü ilan verdimm:roflol:
bu arada SERRA prensesim bugün tam 9 aylık olduzemuszemus
Oooo masallah o bir hanımefendi artık desene yerim ben onu
Artık herseyin farkındadır tam sevmeliktir simdi
Yürüme emekleme egilimleri var mı?
Bizim içinde öp annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım geldim ay kaçırmışım izabellamı kamilemi yaa ay iyiki seni kaçırmadım
nasılsın şekerim ne var ne yok..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lmaz: lmaz: sorma anacımm kısss bir karşılaşamıyoz senle ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben hadi bakalım nolcek:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?