Kz Anneleri gelin bizde coalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rosemcim evet canım gene yoğunuz malum ramazan bizim işlerimizi yoğun olduğu zamanlar.

bende deniyorum ama bende rep veremiyorum.
artık biraz daha beklememiz lazım.

kevsercim canım hoşgeldin.
benim kızım 9 aylıkmı olmuş.
ah maşallah ona.artık tamam annesi bundan sonrası su gibi akıcak sende anlıyamıycaksın şekercim.

aşkolsun tatlım kısss bende seni çok özledim yaaa hiç görüşemiyoz artık ben pek giremiyom yaaa tahayla geçiyo bütün zamanım nasılsın bu arada işlerin nasıl yoğunsundur senzemuszemus

izabellam yaa
çok yoğunda değil aslında ama ramazanın rehavetinden sanırım iş üremiyo yaa bide sigarada içemiyorummmm zatiiiiii

canım o sağlıkla büyüsünde ben alışıgım bizim evde 3 kız yegenim büyüdü:roflol:

izabellam yaa
çok yoğunda değil aslında ama ramazanın rehavetinden sanırım iş üremiyo yaa bide sigarada içemiyorummmm zatiiiiii
ne güzel işte tatlım belki bırakırsın sigarayı haa nedersin oruç bahanesi olur bende valla iyice sekıldımm evde artık iş arıyorum çok sıkıldımm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi akşamlarr kızlarrrr
merak ediyorum acaba gündüzlerimi kız annesi olunuyorrr
gece farklı mı??????????????????????????????????
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşammlarr kamileee!!!opuyorumnanaktan
gece yoğunn olliilerr zannımca!!!yerimseniben

selamm kızlarrrr hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi haftasonları arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey:

Günaydın günaydın günaydın
Hepinize güzel bir hafta diliyorum hersey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

günaydın bayanlar.
hepinize güzel bir hafta ve güzel bir gün diliyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bakıyorumda bugün zeynomdan başka kimse yok buralarda.
nerde bu millet nerde bu devlet.
lmaz: lmaz: lmaz:

Günaydınnn güzel neşeli bir gün dilerim güzel annelerr...
acık işim kaldı bittirim çöreklenecek topiğee bakalım bana kim eşlik edecek..:1rolleyes:

Bir gün olsun unutunca
Dışımda kalıyorsun
Oysa seni düşününce
İçime sığmıyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman

Gözlerimi kapatınca
Yanımda oluyorsun
Seni öpsem seni okşasam
Farkına varmıyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman

Her gün akşam oluşunda
Kadehime doluyorsun
Yudum yudum, damla damla
Düşüncem oluyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman

Sigaramın dumanında
Dudağıma konuyorsun
Her nefeste derin derin
İçime doluyorsun
Zaman zaman o zaman
Zaman zaman o zaman​

ayy bu ara bu şarkıya taktım yaaa aaa aşıkmıyım neeeee:roflol::roflol::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…