Mutfak Püf Noktaları Kzartmada tava m, fritz m? tercih ediyorsunuz

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
275
3
96
İstanbul
fritöz almayı düşünüyorum ama acaba gereksiz birşeymi
karar veremiyorum cam ocak aldım yeni evime kızarma mahfeder diye korkuyorum
fritöz kullananlar yardımcı olursa sevinirim kullanışlımı

ben kullanıyorum canım. tefalin fritözü var bende ve ben çok memnunum.
mutfağım hiç batmıyor.tavsiye ederim.

fritoz var bende,yeni aldim ben de.1 tek patates kizarttim bugune kadar.cok guzel kizartiyor.fritozde kizartilan patateslerun cocuklar icin daha eglenceli oldugunu dusunuyorum ben.yemek yerken enteresan olur onlar icin de.cunku patatesleri uzun uzun dograrsin,atarsin 5 dkya hazir olur.ayni mc.donalds-daki gibi..cocuklar cok sever ya:) paraniz da cebinizde kalir.ama bence fritoz o kadar da kendini aratacak bi sey degil.en azindan benim icin ole yani

Ben eski usul kızartma yapıyorum :) zamanında tezgahta yer tutmasın diye almamış annemler fritöz..ayrı bir kızartma tencerem var işimizi görüyo
Mutfak için özellikle de kızartma için yüksek çekiş gücü olan davlumbaz-aspiratör çok önemli,kokusu çekilmiyo lmaz:

seninki hangi fritözü ben tefal snack oleoclean mini fritözünü almak istiyorum

canım benimki tefal snack oleoclean orta boy olanından yağı filtre etme özelliği de var bulaşık makinasında da yıkanabiliyor. ben çok memnunum tavsiye ederim. herşeyi kızarttım hiçbir sorun çıkarmadı.

Son düzenleme:
tava....şimdi de kızartma tenceresi almak istiyorum. tavayı çabuk yıpratıyor kızartma yapmak

benim king in fritözü annemede aynısını almıştım çok memnun kadık bende 3 senedir kullanıyorum gerçekten güzel oluyor. tavadaki gibi ikide bir karıştırmak gerekmiyor koyuyorsun kızarıyor o kadar.

bende arzumun fritözü var ilk evlendiğimde kullanıyodum hatta balkonda priz var orda kızartıyodum şimdi kullanmıyorum,2kişiyis fritöz büyük geldi kaldırdım.tefalin tencere gibi teflon tavası var onda kızartıyorum süperr

hem az kızartma yapıyorum hemde çok eşya sevmiyorum ben.En çok kızarttığım şeyse balık.Balık için ayrı tavam var, diğer kızartmalarıda yine tavada yapıyorum.

şıMDııııııııııı aslında bu konu senin ve eşinin yada eş adayının ne sıklıkla kızartma yiyeceğine bağlı biraz.

Örneğin ben kızartılmış hiçbir şey yemiyorum beslenme alışkanlığım bu yönde.Ancakkkkkkkkkkkk eve gelen misafirlerimi ve eşimi düşünerek yıllar önce tefal in mini fritözünü almıştım.6 aylık evliyim bu hafta kullandım gerçekten güzel,normal fritözler biliyorsun ki çok yağla kızartma yapar vede epeyce yer kaplar,birçok insanda kullanmaz,ya buzdolabının üstündedir yada mutfak dolabının üzerinde,kullanmadıkları haldede dışı sürekli kirlenir yıkamak zorunda kalırlar. Bu minik olduğu için hem kullanışlı,hem sağlıklı hemde ekonomik.

Sonuç;küçük birşey almanı tavsiye ederim cnm.

valla ben dolmalık biber ya da çarlistonları yağsız tavada közlüyorum sonra üzerine sarımsaklı domates sosu yapıp yağda döküyorum hem de hafif oluyor.
misafir falan geldimi ya da acil bişey çıktı mı da fritöz yetişiyor imdadıma. onu da küçük almıştım daha kullanışlı içine çok yağ eklemek zorunda kalmıyorsunuz. yağı değiştirmeye gerek kalmadan bitiyor. büyük fritözlerde yağ çok israf oluyor.

ben iki tane firitöz eskittim,hatta bi tanesi yepyeni duruyor bir türlü uyum sağlıyamadım,,galiba en iyisi çelik yava......

canım ben de iki kızartma makinası var bir arçrliğn birde tefal mini yanlız ikisinide kullanamıyorum nedeni tmizlemesi zor tava kullanıyorum işim bitince cifleyip vimleyip hop makinaya koku falan sıfır yanlız kızartma tavalarından kullanmıyorum o teflon olan tavaların altı çok pis oluyor beyaz emaye bir tencerem var hijyen 10 numara..........

Arkadaşlar ben kızartma tavası almak istiyorum çeyizime ama nasıl bir şey almalıyım bilemedim.Annemin ben kırmadan önce:) bir dönem sıçratmayan italyan tava diye bir kızartma tavası vardı ama ondan hala bulabilirmiyim bilmiyorum.Bildiğiniz böyle kullanışlı kızartma tavası var mı özellikle yoksa normal bir tavayı kızartma tavası olarak mı kullanıyorsunuz?Varsa bana model ve marka ismi söyleyebilirmisiniz?

ben pazarda satılan suzgeclı kızartma tencerelerınden kullanıyorum cokta memnunum.tavada kızarttıgım patates bunun kadar lezzetlı olmuyor bence.

sıksık kızartma yapılacaksa fritöz olabilir içine bayagı bir sıvı yag konuyor
oda uzun süre kalınca be kullanmasını sevmiyorum
bende kızartma tenceresi aldım yeterince yag koyup kızartıyorum.
bence tencere daha kullanışlı ama kokusu
hoşuma gitmiyor benim.

bende tefal actifiry var çok memnunum 1 kaşık yağ ile çok fazla patates kızartması yapıyorum o kadar yağda gitmiyor çok güzel vazgeçemediğim tek mutfak aletim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…