Bu arada babanız ne diyor bu işe???
bnce çok üstüne gitmeyin
evliliğin erken olduğunu annesi söylesin.
siz üstüne gittikçe sizden kaçıcak, ona dahada bağlanacaktır.
kaç kere görüştüler?
sen eşek olduktan sonra üstüne binen çok olur demiş atalarımız..gerçektende öyle
kusura bakmada senin kardeşin saf ve üstüne salak olduktan sonra başına daha çokkkkkkkkkkk şey gelir..akıl var mantık var..işsiz güçsüz ,daha kendine bile bakamayan adam nasıl bana bakacak diye bir düşünür insan..
her şeyi düşündüm oğlan zaten uzakta telefonla konuşuyorlar bi tek istediğim ek tercihlerde bi yere yerleşmesi o zaman farklı ortam falan olursa belki hayatı daha iyi anlar kızkardeşimin çok öyle erkek arkadaşı olmadı belki builk olduğundan bu kadar göremiyor dua ediyorum sadece
Birileriyle tanışmak için bi arkadaş vesile olabiir bir ortamda olabilir. kardeşinizede internet olmuş. Bunda bir yanlış göremiyorum
fakat, işi gücü olmayan birisi olması kötü
neden işi gücü mesleği yok çalışmıyor yada,
içinize sinmeyen ailesinde ne gibi eksiler vardı.
ilk cümlenin sonuna katılmıyorum laz_kızı internet kötü bir ortam güzel bir ilişki için tanışılabilecek bir ortam asla olamazz arkadaş vesilesiyle olabilir tanıdık vesilesiyle olabilir bu normal çünki seni biriyle tanıştıracak insan o kişiyi az çok tanıyordur ama internette bu olmaz
bak bizde nette yazışıyoruz, madem net kötü ortam neden burdasınız. Herşey samimiyete bağlı, kişinin kendiyle alakalı :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?