Kzlar, bende mi bir sorun var yardm edin..

Eeee bende bulur hiç uzun süreli tutamazdım:delphin:
5 ayda falan biterdi:delphin:
Bi ilk aşık oldugum kişiyle biraz uzun cıktık.
Bide şuankiyle :delphin: :nazar:
Cıkar karşına cıkar ummadıgın anda cıkar:icecream:

ben 20 yaşındayım kızlar okuyorum ve erkek arkadaş özürlü olduğumu düşünüyorum şimdiye kadar sadece 1 erkek arkadaşım oldu yaklaşık 2 yıl çıktık sonra sevdiğim halde onun beni sevmediğini düşünerek ayrıldım ayrılalı yakşalık 1 sene oluyor kimseye kapılarımı açamıyorum ve yabani bi insan değilimdir çok sıcakkanlı bi kızımdır:1rolleyes: ama sanırım bu gidişle evde de kalırım bensırnaşık şey

al benden de o kadar :delphin: bende hiçkimseyi sevemiyorum kolay kolay ama sevdiğim zamanda çok severim... bide etraftan baskı yapıyolar onu kaçırma bunu kaçırma sen deli misin falan o zaman dahada tuhaf hissediyorum kendimi:( demekki daha nasibimizi bulamadık ben öyle düşünüyorum artık :delphin:

Henüz 20 yasindasin baska seylere yönel bence canim en önemlisi aklini okuluna derslerine ver, evde kalmayi simdiden düsünürsen ohoo :1no2:
Herseyin hayirlisini iste herzaman, gerisi kendiliginden gelir. Kader, kismet isi bunlar öyle olsun dediginde hemen olmuyor malesef. a.s.

ben de aynen senin gibiyim napcagimi bilemiyorum :( soguk duruyorum ve kriterlerim var sanirim en buyuk engeller de bunlar

Back
X