Kzlar fikirlerinize ihtiyacm var :(

ecem3328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
71
0
86
İstanbul
arkadaşlar meraba.ben hemen derdimi anlatmak istiyorum size.yaklaşık 15gün önce bir ilişkiye başladım.yalnız görüşemedik bu zaman içerisinde.telefonda her zaman görüşüyoruz bu arada.yalnız bi arkadaşlık sitesinde herkesin bildiği bi arkadaşlık sitesinde farklı bi isimle profil açmıştım çok önceden ve denemek istedim onu.ve profiline baktım.o da benimkini görünce o da bakmış ve sitenin uygulaması baktığın kişilere hayran olup ordaki kalıplaşmış mesajları kullanabilmen.ve o da bana hayran olup gizlilik ayarlarından dolayı benden mesaj beklediğini belirtmiş.sizce bu bir adatmamıdır? yani bendede öyle şeyler oluyor ama ben ilişkime saygımdan dolayı hiçbir şey yapmıyorum yapmak da istemiyorum.sizce normalmi bu durum arkadaşlar :çok üzgünüm:

hç görüşmeden ilişkiye nasıl başldınız :1shok:

aldatmamıdır bilmem ama sizin varlıgınızı "sevgili olarak" kabul etmiyor bence

görüşerek başladık ama ondan sonra görüşemedik benden dolayı tabi sık çıkamıyorum diye çıktığım zamanda yani çok nadir bu.çıktığım zamanda onun işi oluyo çünkü çalışıyor.zaten dediğim gibi daha çok yeni

aldatmamıdır bilmem ama sizin varlıgınızı "sevgili olarak" kabul etmiyor :1ninca:

eğer etseydi hala o sitelerde dolaşmazdı

size değer vermiyor :1ninca:

ben bu arkadaş sitelerinde tanışıp sevgili olma olaylarını pek mantıklı bulmuorum tabi bu benim fikrim.onu iyice tanımaya çalış bence.

ya sanıırım görüşememekle alakalı bi durum.ve daha yeni olmasıyla ilgili bi durum yani doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama.çünkü bi kere görse ogün boyunca çok iyi davranıyo daha sık aramaya başlıo vs vs... tanımadan daha erken mi karar veriyorum yargılamak için acaba bilmyiorumki

sevqiLisiNi seven bi insanın arkadaşLık siteLerinde işi oLamaz çünkü onun bi sevqiLisi var fazLasına qerek yok.
hadi o siteye qirdi diyeLim ne diye miLLetten msj bekLio.
bence sevmi seven insan böLe yapmaz boşver onu...

yaş kaç bilmiyorum ama:1ninca:

bu "sevgililik" oyuncak değil kisengözlerimebaksanab

bir kere başladı isen bi bereaberliğe ona karşı bir saygın olması lazım, sengözlerimebaksanab

sevgililk sadece yüzyüze iken gerçekleşen bir durum değildirşakkıdı

yürek ister beden değilşakkıdı

görüşmemekle alakası yoklmaz:

adam doyumsuz, size saygısı yok bilmem anlatabildim mi:umursamaz:

bu pollayannacılık modunda devam edersen daha çok canın yanar güzelm

haklısınız da işte hep belki diyorumm normalde kimseye bu kadar taviz vermem sadece yeni bi ilişki diye bişelere taviz verdim ama bi ilişki yeni veya eski her şartta saygı sevgi ve güven ister haklısınız (

balık baştan kokar demişler..

görüşememek bi ilişkide sorun olmamalı, bahane olarak sunulmamalı,..

yaptığıda gayet açık bişe, sanal alemde gizemli aşk oyunları :umursamaz:

yol yakınken dön sen o yoldan, şimdiden yutuosun bişleri ama ilerde hazmetmesi zor olur..

çok mu iyi niyetliyim çok mu safım ya da çok mu şansızım anlamadımm ama sanırım üçüde yani ilgileniyor soruyor beni diye sürekli , iyi bir sevgili olabliceğini düşünmek çok mu safça yaa hayret ediyorum bazen kendime of off

ohoo daha ilk günden beyfendi farklı renkler aramaya başlamışş
deemekki en ufak bir kalp çarpıntısı,yürek hareketliliği yok

bak canım
bir kere bir erkek arkadaşlık sitelerine giriyorsa, ordan kızlarla yazışıyorsa zaten o adam adam değildir lmaz:

sevgilisi varken başka kız peşindeki adamlar için kullanılan güzel tabirler vardır sanırım:umursamaz:şakkıdı

hayat senin ister tozu dumana katarsın

ister tozu dumanı yutarsın

yani bu kişinin hiç bir elle tutulan yanı yok diyosunuz değilmii ? doğruu.zaten ben de sizin gibi hissediyorum ama işte toz konduramıyosun kii ((

yani bu kişinin hiç bir elle tutulan yanı yok diyosunuz değilmii ? doğruu.zaten ben de sizin gibi hissediyorum ama işte toz konduramıyosun kii ((

bana gösterebildiğin kadarıyla yok bence

15 günlük adamı ne kadar tanıyorsunda toz konduramıyorsundelikafadulden

senin üye olman ilişkin öncesi değil miydi hem arkadaşların dediği gibi seninki aldatmaysa onun oralarda dolaşması alasıdır hiç üzülme bacım senin suçun yok

her erkek böyle midir yaa hemen atlarmı hemde sevgilisi varken nasıl bi ihtiyaçtır bu

her erkek öyle değildiryasakkelime

ama böyle tipler de vardırsengözlerimebaksanab

"abaza" mı diyorlar ne diyorlar tam tabiri bilmiyorum

ihtiyaç değil -serserilik-kötükedihüso

bunların nesli giderek artıyor ama :1shok:

15 günde ne mal olduğunu anlamışsın, şanslısın

tabi anladıysan

sen onun sevgilisi olabilirsin ama oda yeni heyecanlar arıyor sanırım...bence aldatma değil ama ilgisini çeken cazip biriyle aldatma başlangıcı gibi görünüyor

canım biz de erkek arkadasımla bi arkadaslık sitesinde tanıstık ve çıkmaya başladık.. ikimiz de bu sitede uzun yıllar üyeydik ama çıkmaya başladıktan sonra üyeliğimizi iptal ettirdik.. daha arayısta olmanın ne anlamı var ki.. bi ilişki başlamışsa üyeliğinin devam etmesi bile normal değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…