Kzlar fikirlerinize ihtiyacm var :(

bebeğim ya ne şimdi bu
o siteye sende bakıyosun ama,,önce açmış mış ta
seninki aldatma değilmi,dur bi dakka ne yaşadında aldatılıyorum olaylarına girdin hemen

15 günlük bir ilişki çok yeni bence yani ne durumdasınız birbirinize ne hissediyorsunuz belli bir kalıba sokabildiniz mi bilemiyorum.tanıma aşaması herşeyden önce.tabi yaptığı şey kafa karıştırıcı güzel bişey değil.ama bence sırf bu yüzden pat diye bitirilmesini doğru bulmuyorum.çünkü sen de sonuçta onu denemişsin bu da güzel bişey değil puyorumnanaktan: bi bak gör sana olan davranışlarını biraz zamana yay derim.namus bekçisi gibi görünen sevgilisinden başkasına gözü kaymayan ne erkekler tanıyorum sanal alemde yapmadıkları kalmıyo.ileride de hareketlerinde hoşuna gitmeyen bişeyler olursa ozaman tavrını koyarsın :kaydirigubbakcemile2:

bebeğim ya ne şimdi bu
o siteye sende bakıyosun ama,,önce açmış mış ta
seninki aldatma değilmi,dur bi dakka ne yaşadında aldatılıyorum olaylarına girdin hemen

ben o siteye bakıyorum evet ama bugüne kadar hiç yanlış bişe yapmadım sevgilim yokken bile yapmadım ben ilişkime saygılı biriyim zaten olmasam burda yardım istemem değilmii? ama haklısın daha bişe yaşamadık ve hemen aldatılmamı düşünmem yanlış çünkü daha çok yenii ve daha yeni yeni birbirmizi tanımaya ve alışmaya çalışıyoruz.insanın aklına yinede geliyo bişiler

ben o siteye bakıyorum evet ama bugüne kadar hiç yanlış bişe yapmadım sevgilim yokken bile yapmadım ben ilişkime saygılı biriyim

neden peki o siteye hala girme çabasındasın bakarak ne yapmış oluyorsun peki?? anlamadığım o tür siteye girmekle bile sende farklı düşüncelerde olduğun gibi bir izlenim bırakıyorsun... Bir insanı denemek ona güvenmemektir ve güvenmediğin bir insanlada ilişki yaşamak nekldar mantıklıdır oda sana kalmış bişi canım

ya arkadaş bulma sitesinde değilimki ben facebooktayım orda arkadaş bulanlarda var evet ama ben o amaçla orda değilim.evet denemek güvenmemektir ama bu benim için bi takıntı yani bugüne kadar çok üzüldüm farklı şeyler yaşadım ve insanlara güvenimi kaybettim bende böyle olmak istemiyorum ama elimde olmuyo bazı şeyler kime güvensem bi darbe yiyorum.yoksa amacım farklı şeyler değil

tabi arkadaşının yaptığı kötü bi hareket...henüz 15gün olabilir ama şöyle de bi durum war ki daha başta heyecan warken bunu yapıyorsa ilerleyen dönemde way haline...dikkatli olmanı öneririm...

cnm zaten görüşmemişsiniz...
bence bu sevgiline bahane olmuş...
bu bakımdan kendini rahat hissediyr olmalı...
yerinde olsam bu kişiye asla güvenemem...
bence ilişkini gözden geçirmelisin galiba yeni başlamış bir ilişki çok da oturmamış sana birşey kaybettirmez tatlım...

öncelikle teşekkür ederim gerçekten iyi niyetle cevap verdiğiniz için.çünkü benim zaten kafam karışmış birde burda suçlanıyorum haksız yere.neyse.yani sadece benim kafama takılan şu yani benimle bişe istemese sizce bu şekilde sorumlu davranırmı yani sürekli araması nerde olduğnu ne yaptığını haber vermesi gibi.bilmiyorum çok mu yanlış düşünüyorum.çünkü gerçekten istemeyen insan gerçekten takmaz sanırım yani aramaz sormaz bunları da gördük zamanında malesef üzülmediğim tek şey dedğiniz gibi yeni olması ve bişe kaybetmiş olmıcak olmam.tabii tekrar insanlara güvenimi kaybetmiş olmayı saymazsak

cnm bencede fazla uzatma daha yeniyken görüşmeyi kes.
zaten gördüğüm kadarıyla pek bir ilişkiyede benzemiyor
takma kafana ve bence bu kişiden uzaklaş cnm.hakkında hayırlsı olsun

cnm öncelkle rica ederim yerimseniben
cnm bunu belki de seni kaybetmemek için yapıyordur e dersin???
bir de aramadığını düşün..
sen bu durumda ona tepkini belli etmeyecek misin...
bu onu ister mi hayır... yani senin onun sevgilisi olduğunu hissettirmek için yapıyor ki bu zaten en basit bir ilişkide bile olması gereken birşey...

o arkadas sana yanlıssı bastan yapmıs canımm topla pılını pırtını daha cok canın yanmadan kac gitt

bi de yeni bi sorun daha çıktı yani ne kadar büyük bi sorun onu bilmiyorum ama...ya dün aradığında sesi bi tuhaftıı.meğersem coşmuş bizimkii..benden bişeler bekledi bende karşı çıktım tabikiii.çok tuhaftı yaa şu telefon sapıkları varya onlar gibi konuşuoduu aynen.kızlar bu nasıl bişe yaaa

nasıl yani?çok özel olmazsa biraz açsan durumu:uhm:

yaa kendisni tatmin etmemi istediğinii beni istediğini açık açık ööyle şeyler söledi ben alışkın değilim böyle şeylere kimse de değiğldir yaa

yaa kendisni tatmin etmemi istediğinii beni istediğini açık açık ööyle şeyler söledi ben alışkın değilim böyle şeylere kimse de değiğldir yaa

canım hayatınla ilgili şeylere karar vermek benim haddim diil tabi ama yerinde olsam o insanla tamamen bağlarımı koparırım..tercih senin tabi ama o insan hayatında olacaksa da çok çok dikkatli ol bana hiç sağlam biri gibi gelmedi kendine yazık etme derim...lmaz:

yanii evet ilk başta düzenli bir ilişkim olsun, mutlu olayım sadece başka bişe istemiyorum diyen insan bu mu ya? artık benimle sadece bu yüzden görüşmek istediğini düşünüyorum ki sanırım öyle senağlama

tencere dibin kara
seninki benden kara:)
sen niye girdin o niye orda
15 gunlük ilişki olmaz
bu tanım aşaması
takma
yapmak istediğin herseyi yap
seni tanım aşamasında bu kadar rahatsa sende öyle ol

off hep sorun ya ya ben yaşadığım yerden ve çevreden dolayı erkek arkdaşım olsada dışarıda öyle el ele kol kola gezen biri değilim ve o bundan şikayetçi şu an.ben sevgilimi istediğim zaman yanmda isterim diyo. beni senin çevren ilgilendrmez çocuk değğiliz biz diyo ozaman nasıl tanıcaz birbirimizi diyo.sevgilimle herşeyi yapmak isterim diyo.bende ozaman sokakta rahat rahat geziceğin bi kız bul dedim benim çevrem bu ben buyum dedim.kim haklı sizce burda? yani tamam yerine göre o da haklı gezmek ister ama seven insan ciddi olan insan kabul eder herşekilde sonuçta bu durum çok sürmicek bişeydi.işte öyle tamam ozaman diyip telefonları kapadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…