bebeğim ya ne şimdi bu
o siteye sende bakıyosun ama,,önce açmış mış ta
seninki aldatma değilmi,dur bi dakka ne yaşadında aldatılıyorum olaylarına girdin hemen
ben o siteye bakıyorum evet ama bugüne kadar hiç yanlış bişe yapmadım sevgilim yokken bile yapmadım ben ilişkime saygılı biriyim
neden peki o siteye hala girme çabasındasın bakarak ne yapmış oluyorsun peki?? anlamadığım o tür siteye girmekle bile sende farklı düşüncelerde olduğun gibi bir izlenim bırakıyorsun... Bir insanı denemek ona güvenmemektir ve güvenmediğin bir insanlada ilişki yaşamak nekldar mantıklıdır oda sana kalmış bişi canım
cnm zaten görüşmemişsiniz...
bence bu sevgiline bahane olmuş...
bu bakımdan kendini rahat hissediyr olmalı...
yerinde olsam bu kişiye asla güvenemem...
bence ilişkini gözden geçirmelisin galiba yeni başlamış bir ilişki çok da oturmamış sana birşey kaybettirmez tatlım...
öncelikle teşekkür ederim gerçekten iyi niyetle cevap verdiğiniz için.çünkü benim zaten kafam karışmış birde burda suçlanıyorum haksız yere.neyse.yani sadece benim kafama takılan şu yani benimle bişe istemese sizce bu şekilde sorumlu davranırmı yani sürekli araması nerde olduğnu ne yaptığını haber vermesi gibi.bilmiyorum çok mu yanlış düşünüyorum.çünkü gerçekten istemeyen insan gerçekten takmaz sanırım yani aramaz sormaz bunları da gördük zamanında malesefüzülmediğim tek şey dedğiniz gibi yeni olması ve bişe kaybetmiş olmıcak olmam.tabii tekrar insanlara güvenimi kaybetmiş olmayı saymazsak
bi de yeni bi sorun daha çıktı yani ne kadar büyük bi sorun onu bilmiyorum ama...ya dün aradığında sesi bi tuhaftıı.meğersem coşmuş bizimkii..benden bişeler bekledi bende karşı çıktım tabikiii.çok tuhaftı yaa şu telefon sapıkları varya onlar gibi konuşuoduu aynen.kızlar bu nasıl bişe yaaa
yaa kendisni tatmin etmemi istediğinii beni istediğini açık açık ööyle şeyler söledi ben alışkın değilim böyle şeylere kimse de değiğldir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?