Kzlar fikirlerinize ihtiyacm var :(

napmam gerekiyo bilmiorum artık bu insanı kazanmalımıyım haklımı bu insan sizce yoksa bitirmelimiyim beynim durdu yaa düşünemiyorum artık hep baskı altındayımm

benim dersaneden arakdaşımdıı 3-4 yıl önce sonraa işte face de karşıma çıktı ozaman da ilgisi vardıı tekrar dile getirdii öyle bişeler başladıı

ayrıldık sonunda ...zaten biticekti de bu şekilde kırıcı olmasın dedim ama bana resmen insan dışı muamele yaparak bitirdi ya.tek dertleri gezip tozmak başka da bişi yok tabi her nedense bunlar bana denk gelioo (((((((

boşver olması gereken sey olmuş zaten takma sana sevgilimi yok be öylesinden zaten hayır gelmez...aşk feci bişi ya insanın fabrika ayarlarıyla oynuyo o illet bakınız şekil a ben:lepi:

ben hemen kabul edince şaşırdı heraldee msj atıoo bi çıkar yol bulmaya çalışıyo tabi onu da yapamıo eline yüzüne bulaştırıoo böylesini de görmedim yani bi insan bu kadar mı kaba olur yaa ve nasıl bu kadar değişirr hadi değişti neden böyleleri bana denk geliirrr allahımm yaaa off

Canim uzme s'en kendini bence en dogrusunu yapmisin ayrilmakla adam olacak bir tip deyil sana saygisi bile yok cevrenin kotu dusunecegi halde umursamiyo boosver be guzelim degmez boyle biri icin kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…