Kzlar ltfen bakn..

TuqqBaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
27
0
86
İstanbul
kızlar yenı bır ılıskıye basladım 1 hafta oldu ben bıraz kılolu bırıyım ama o bılerek basladı bu ılıskıye yakın oldu her zaman ama hep kılomdan bahsederdı bugunde kılo vermen lazım söz ver bana kılo verıceksın 10 kılo vermen lazım şuymuş buymuş sınnırlerımı bozdu bıraz bozuldumm kendını haklı cıkarmaya calıstı trıp yapıyo bana tartıstık sizce ne yapayımmm

Hiç yüz verme hiçte alttan alma.Senin kilolu olduğunu bile bile başlamış böylede kabul edecek.ılerde daha da kilo alabilirsin o zaman ne olacak?

o kiloyu niye vermen gerekiyormuş?

yanında balık etli bi hatun istemediğinden mi yoksa sağlığını düşündüğü için mi

1 haftadır hayatında olan biri kilolarından şikayet edebilme cesaretini nereden almış... def et gitsin beyefendiyi

Ne terbiyesiz adamlar var ya...
Kilolarını vereceksen kendin için ver,o adamı da aynen kapının önüne postala..
Dış görünüşe bu kadar takıntılı adamdan sana hayır gelmez

Canım benim daha ilk hafta kendinde bu cesareti gören birinden inan hiç hayır gelmez daha da bağlanmadan defet gitsin yoksa sonra canın daha çok acır !!

ilk bakışta ayıp etmiş gibi görünüyor tabi..ama acaba senin için mi kendisi için mi istiyor bunu?
belki de senin de bu durumdan rahatsız olduğunu düşünerek söylemiştir.ne de olsa senin mutlu olman ikinizin mutlu olması anlamına gelecektir.normal bi ilişkide bu böyledir.

aslında çokta kötü niyetle söylenmiş gibi gelmedi bana..

siz kilo konusunda hassas iseniz yanlış anlamış olabilirsiniz..

keşke her erkek erkek arkadaşınız gibi dürüst olsa..

o kadar çok erkek varki; eşinin yada sevgilisinin aslında zayıf yada kilolu olmasını istediği halde dile getirmeyen..

bir arkadaşım.. eşinden boşandığı zaman sebeplerden filan konuşuyorduk..sebeplerin arasında bir cümlesi de " eşim doğum yaptığında 85 e çıktı, tam 5 sene 1 gram vermedi.. ve uğraşmadıda" olmuştu..eşine söylemişmiydin diye sorduğumuzda " söylemedim, kırılır diye" demişti..

ruh yapınız uyuşmuştur kesinlikle birlikte olduğunuza göre.. belki dış görünüş olarakta daha fit görünmenizi istemiş olabilir..

benim anlamadığım erkek arkadaşımıza yada eşimize güzel görünmeyi seviyoruz.. peki onlar bizden birşey isteyince" dış görünüşümüz hakkında" neden hemen savunmaya geçiyoruz ..

bunu bir hafta içinde değilde 1 yıl sonra söylese " daha mı masum olacaktı"

ilişkilerde karşılıklı istekler fedakarlıklar olacaktır..

sizin kişiliğinizi değiştirmeye çalışmak istemediği müddetçe bazı istekler normal karşılanmalıdır bence..

hatta birlikte spor salonuna gitmeyi teklf edin.. siz zayıflarken onunda sağlığını koruması amaçlı bir aktivite olacağını söyleyin..

eğer senin dış görünüşünü beğenmese seninle bir haftada olsa neden beraber olsun ki?
Zayıf insanlardanhoşlanıyosa gidip onlarla çıkardı o zaman haksızmıyım?
demek senden hoşlanıyo sana değer veriyo..
ve bunu ne anlamda söylediğini öğren
Bence senin sağlığını düşündüğü için söylemiş olabilir bunu bi düşün canım

Kişilik olarak seni beğendiği için..
Fiziki olarakta ,kendi kafasındaki forma sokmaya çalışıyor..

Canim buna hemen olumsuz bakma. Kilo vermek istemezmisin sende? Benimde 3-4 kilom var, bende vermek istiyorum, sevdigim insanda destek olsa ne güzel olur.
Yok eger sen halinden memnunsan, kilolarimla barisigim diyorsan, adamda zayifla diye diretiyorsa o ayri.
Ama sende istiyorsan bence sevdiginin bu lafini sorun etme. Sadece güzellik icin degil, saglik icinde ideal kiloda olmak herzaman iyidir canim.

kilo ver ama onun için değil kendi sağlığın için ver canım
1 haftadır hayatında olan adama da seni eleştirme hakkı verme

bunu nasıl soyledigi cok onemli sonucta sen boyleyken senle cıkıyor eger hoslanmasa cıkmazdı..zayıflamanı isteyebilir bu cok normal birsey ama o biraz erken soylemis zamanla bak surekli bundan bahsederse devam etme

ben bir insanin kilolariyla barisik olabilicegine inanmiyorum zamaninda 20kg vermis biri olarak kilolu olmak zor dur bilirim ben sahsen asik oldum ve kilolarim eridi o adama deydimi diyceksin hayir ama güzel olan geriye kalan vermis oldugum kilolar oldu bence sende ona asiksan verirsin kilonu kilo vermek heleki asiksan cok kolay birsey bence ve arkadasa katiliyorum eger seni begenmeseydi bu halinlede seninle olmazdi

diyelim ilerde evlendiniz bebişiniz oldu ister istemez kilo alacaksınız (ebru şallı hariç) o zaman ne yapacak bu adam daha yeni başlayan bir ilşkide bu cesareti nerden buluyor anlamadım bu ilişkiyi iyice gözden geçirin derim

tamamına katılıyorum çok güzel söylemişsin.vereliniortak

normal kiloda olduğum halde kilo al diye zorlayan

kaşlarımı aldırmazsam ,saçlarımı boyatmazsam , saçlarımı kestirmezsem

makyaj yapmazsam daha güzel olduğumu inatla söyleyen ve hiç birine izin vermeyen bir nişanlım var

seninkisimi dürüst benimkisimi kaydirigubbakcemile3

yat kalk dua et senin daha güzel olabilmen uğraşan bir sevgilin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…