tülin şahinle çıksın ozaman yada fransız bir manken bulsun kendisinee..
kızlar yenı bır ılıskıye basladım 1 hafta oldu ben bıraz kılolu bırıyım ama o bılerek basladı bu ılıskıye yakın oldu her zaman ama hep kılomdan bahsederdı bugunde kılo vermen lazım söz ver bana kılo verıceksın 10 kılo vermen lazım şuymuş buymuş sınnırlerımı bozdu bıraz bozuldumm kendını haklı cıkarmaya calıstı trıp yapıyo bana tartıstık sizce ne yapayımmm
tamamına katılıyorum çok güzel söylemişsin.vereliniortakaslında çokta kötü niyetle söylenmiş gibi gelmedi bana..
siz kilo konusunda hassas iseniz yanlış anlamış olabilirsiniz..
keşke her erkek erkek arkadaşınız gibi dürüst olsa..
o kadar çok erkek varki; eşinin yada sevgilisinin aslında zayıf yada kilolu olmasını istediği halde dile getirmeyen..
bir arkadaşım.. eşinden boşandığı zaman sebeplerden filan konuşuyorduk..sebeplerin arasında bir cümlesi de " eşim doğum yaptığında 85 e çıktı, tam 5 sene 1 gram vermedi.. ve uğraşmadıda" olmuştu..eşine söylemişmiydin diye sorduğumuzda " söylemedim, kırılır diye" demişti..
ruh yapınız uyuşmuştur kesinlikle birlikte olduğunuza göre.. belki dış görünüş olarakta daha fit görünmenizi istemiş olabilir..
benim anlamadığım erkek arkadaşımıza yada eşimize güzel görünmeyi seviyoruz.. peki onlar bizden birşey isteyince" dış görünüşümüz hakkında" neden hemen savunmaya geçiyoruz ..
bunu bir hafta içinde değilde 1 yıl sonra söylese " daha mı masum olacaktı"
ilişkilerde karşılıklı istekler fedakarlıklar olacaktır..
sizin kişiliğinizi değiştirmeye çalışmak istemediği müddetçe bazı istekler normal karşılanmalıdır bence..
hatta birlikte spor salonuna gitmeyi teklf edin.. siz zayıflarken onunda sağlığını koruması amaçlı bir aktivite olacağını söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?