Kzlar ltfen bakn..

bi daha yazmamışsın son durum ne

kilo ver derken eğer bi hastalığın varsa ve sağlığın için söylüyorsa tamam ama dış görünüşün için söylüyorsa, daha yeni çıkmaya başlamışsınız o zamna senle değilde, istediği kiloda biriyle çıksaydı, daha bu kadar yeniyken bu kadar eleştiri yapabiliyorsa dış görünüşün hakkında, ooohooooo çok işin var yani, ben senin yerinde olsam yol yakınken yol verirdim, tahminimce yaşın küçük, seni olduğun gibi seven birisini bul lütfen, kilo verirsende kendin için ver bi erkek için değil

hemen ayrıl seni olduğu gibi seveni bul, bu senle alay etmek ve seni yıprakmak için
sevgili olmş sonra senden ayrılıp herşeyi gülerek erkrk arkadaşlarına yayacak!!!

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3

sen öylemi yapıyorsun:)

cok korkar benden kendileri kaydirigubbakcemile3

bak banada 1,5 ay önce benimki dolaylı yolla(damdan düşer gibi değil)
kilo versen saglıgın için iyi olur dedi.
yoksa beni beenmiyorsun mu? dedim -tatlicadiarzu-
alakası yok dedi. böyle düşüncegini tahmin ettim.
böyle düşünmediğimi bil. ister ver ister verme.
ben sadece saglıgın için söyledim gerisi sana kalmış dedi.
tamam dedim konu kapandı.

ama başta ilk cıktıgımız zamanlarda söylese tepkim daha farklı olurdu:mymeka:
sonucda birbirimizi tanıma arifesinde şunun şöyle yap böyle yap
diyerek birbirimizi değiştirmenin bi anlamı yok.
önce emek sonra değişim -tatlicadiarzu-

bence bunun cesaretle bi alakası yok arkadaşlar herkes kötü düşünmüş
benim erkek arkadaşımda en kötü zamanımda hastayken sürekli kilo kaybederken benimle beraberdi benim sağlığım için yapmadığı kalmadı.
Erkek 1 haftalık kız arkadaşına kilo ver diyosa hiç başlamazdı bence bu ilişkiye,dışarısı manken gibi hatunlarla dolu.demek ki arkadaşımıza değer veriyo onun sağlığını istiyo.
konu sahibi arkadaş yazmamış ama bilemicem ne durumda olduğunu,herkesin başına gelebilir,olaya birazda bu açıdan bakmak lazım yerimseniben

bas tekmeyi bitarafına...1 haftalık ilişki de bu şekilde kilona takmış durumdaysa kesin çevresinden arkadaşları senin için çok kilolu diyorlardır, o da senin burnundan getiriyordur, 1 haftalık ilişki için bana uygunsuz geldi..sen kilo vereceksen ver ama kendin için ver o öküzcandan da ayrıl.

canım bence de art niyet olmayabilir.

Ben olsam o kiloyu verir sonra da onu eleştirirdim. Bunu söyledi diye kötü bir insan senin değerini bilmeyecek diyemeyiz.

ayrıl diyen arkadaşlar olmuş ben buna katılmıyorum kimbilir belkide güzel bir ilişki başlayacak bunu anlamak için çok erken bence...

bir de senden hoşlanmasa neden aranızda birşeyler başlasın ki. belki şimdiden söylemesi en iyisi. sen de dikkat etmiş olursun.. benim de var 10 kilo fazlam biliyorum bunu vermek de zor ama azmedince elinden birşey kurtulmazzz...

1 haftalık adamın bana öyle demesini durur düşünürüm.
cünkü bi paylaşımımız bir emegimiz yokki.
yada birbirimizle birbirimizi değiştirmek için flört vs. etmiyorus ki

bana 2,5 yıllık sevgilim dahi dedi durup düşündüm bi an.
halbuki gayet güzel bir şekilde söyledi bana ama düşündüm.

bende olsam o kiloyu veririm onuda def ederim..nasıl eleştirir insan sevdiğini yaa hemde dış görünüşüyle ilgili.çok sinirlendim gerçekten..önemli olan senin mutluluğun sen dış görünüşünle mutluysan bırak kim se derse desin. bu sevgilin bile olsa . çok merak ettim şimdi o kusursuzmu acaba ?? arkadaşım üzdürme kendini sakın..anlaştık mı vereliniortak

ay kendisi ne acaba çok merak ettim klava: uyar baktın aynı tas aynı hamam bırak gitsin baksana bi haftada üzmeyi başarmış seni :1shok:

Kızlar yorumlrınız ıcın sagol 2 gunden berı nette sorun vardı bu yuzden yazamadımmm evet aksam msne geldıgınde bu konuyu konustum guzel bır kac laf soyledım tamam sen mukemmelsın herseysın deyıp kestırıp attı sonra bıraz tartıstıktan sonra konuyu acılmamak uzere kapattık ama ne olacak bılmıyorumm...

canım senı bu halınle tanıdı bu halınle sevsın ama sen yıne ılımlı ol ve yınede vermeye gayret edıcem de bence

evet ben mükemmelim de bas tekmeyi o zaman. daha 1 haftalık ilişkide senin gözlerinin içine bakması lazım adam şöylesin böylesin diye vıdı vıdı yapıyor, hiç vakit kaybetme boşuna

arkadaslar ne kadar iyi niyetlide olsa bayanız biyerde ! kırılıyoruz istemedende olsa alınıyoruzki karşımızda gördüğümüz örnek iyice cozutmuş lmaz: ayrca bir haftalık bi ilişki söz konusu gerçekten nerden buluyor bu cesaredi buda ayrı bi konu ! kesinlikle alttan alma derim ! hatta yolun basındayken sal gitsin... bu bir haftalıkkken böyleyse 1 yıllığını büşünemiyom bacım kafamçokkarıştı terbiyesiz şey :mymeka:

aaaaa yolarım ben bu adamın saçlarını beee klava:
gözü bi taraflarına mı kaçmış,seni görmemiş mi sanki....töbeee töbeee

Ama seviyodur ve sana değer verdiği için ve senin daha güzel olman için söylemişde olabilir..

kesinlikle yeri gelicek yine sana bu lafı söyliycek.. kafasına takmış o bi kere bu konuyu..konu kapandı sanma.. bi tartış canını yakmak istesin bunları sana bir bir söyliycek..kişiliğini begenmiş seninle olmaktan zevk alıyor ama baskalarının ve kendi kafasındaki kız modeline uymadıgını düşünüyor.. yok saglıgını düşünuyodur belki yok söledir..sacma.. sen her halinle kabullenip sevmeli..mükemmeli arayan aptal erkek modeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…